Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Εσύ που τους πίστεψες και τους ψήφισες,δες τι ετοιμάζουν για σένα,οι προστάτες σου!!

γιαουρτι
Αγριεμένοι ήρθαν οι εκπρόσωποι των Διεθνών τοκογλύφων και θέλουν και άλλο αίμα!
Και αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, βρήκανε κορόιδα και τα αρμέγουν,και δεν θα σταματήσουν μέχρι ή να μας εξαφανίσουν ή να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές.
Αλλά εσύ κορόιδο που στις πρόσφατες εκλογές έτρεξες και τους ψήφισες αφού πρώτα σου έκαναν πλύση εγκεφάλου με το χαζοκούτι οι «ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ», σου πέταξαν το παραμύθι με το κοινωνικό επίδομα και έτρεξες σαν το βόδι να κάνεις αίτηση μπας και συμπληρώσεις το γιαουρτάκι σου με ένα επιπλέον κουλούρι,τι έχεις να πεις τώρα;
Εσύ που πίστεψες στο  τόσο ξεκάθαρο το μήνυμα του Πρωθυπουργού,(φυσικά πριν από τις εκλογές) ότι επιτέλους βγαίνουμε από την κρίση και έχει αρχίσει η ανάκαμψη.
Αλήθεια που είναι τα Ζάππεια;
Εσύ δεν είσαι που το έπαιζες δήθεν αντιστασιακός  και αντιμνημονιακός και μόλις έφθασες στο παραβάν κατέβασες τα αυτιά και τους ψήφισες;
Ας πρόσεχες δεν σε λυπάμαι καθόλου ό,τι και να πάθεις από δω και μπρος.
Δες τώρα τι σου ετοιμάζουν και μάλιστα σου  ζητούν για το 2015 άλλα δύο δις, μάλλον για τις διακοπές του Γερμανού συνταξιούχου. Γιατί αφού μείωσαν τα όρια ηλικίας στη συνταξιοδότησή τους και εννοείται ότι έχουν κάνει αυξήσεις στις συντάξεις τους ενώ εσένα σου την κόβουν συνεχώς και θα σου την κόβουν, μέχρι να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα,δες τι ετοιμάζουν για σένα.
Εκτός από τα δύο δις όπως είπαμε,ζητούν ακόμη:
- ξεκαθάρισμα» των «κόκκινων» δανείων και πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών, (δηλαδή να σου πάρουν το σπίτι και να σε πετάξουν στο δρόμο)
- κούρεμα στις δαπάνες για την υγεία (αρρώστησες, ας πρόσεχες να μην αρρώσταινες,ΑΡΡΩΣΤΕ).

Η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την έκρηξη…

gikas882789
Σοκ στους πολίτες από την κωλοτούμπα Χαρδούβελη.Κόλαση του Δάντη το Χρηματιστήριο!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ

Τρέμουν οι πολίτες από τις απίστευτες κωλοτούμπες και την αμηχανία-αβουλία του Γκίκα Χαρδούβελη.

Ο υπουργός Οικονομικών που με το που ανέλαβε το πόστο με τις πλουμιστές γραμματείς διέρρευσε στα παπαγαλάκια τουοικονομικού ρεπορτάζ ότι θα επανεξεταστούν όχι μόνο η έκτακτη εισφορά αλλά και ο ειδικός νέος φόρος για τα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ), ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, οι συντελεστές ΦΠΑ και ο φόρος εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Αυτά έλεγαν τα παπαγαλάκια του, ενώ ο ίδιος άφηνε αιχμές και για τον Στουρνάρα λέγοντας ότι είναι κάτι το οποίο έπρεπε να είχε γίνει πριν από δυο χρόνια.

Άκου κύριε Βαγγέλη Βενιζέλο «πατριώτη»…

Άστραψες και βρόντηξες. Διέρρηξες τα ιμάτια σου. Εξεμάνης. Έκανες ρηματική διακοίνωση–άκουσον, άκουσον–στο Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας την κεφαλή της Ελληνοκύπριας Ευρωβουλευτού κ. Ελένης Θεοχάρους επί πίνακι. Και γιατί παρακαλώ; Γιατί η κ. Θεοχάρους έπραξε το αυτονόητο  έναντι της πατρίδας της και των ψηφοφόρων της. Γιατί η κ. Θεοχάρους έκαμε μια απλή και αυτονόητη ερώτηση με την οποία ζήτησε να μάθει τι έκανε η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ελληνική Προεδρία σε σχέση με το προκλητικό και απαράδεκτο έγγραφο που κατέθεσε η Τουρκία αποκαλώντας την Κυπριακή Δημοκρατία ως «εκλιπούσα», δηλαδή ως αποθανούσα, ως ανύπαρκτη. Ερώτηση που η κ. Θεοχάρους υπέβαλε και προς τους κύριους Μπαρόζο, Σιουλτς, Βαν Ρομπάι και Φούλε, καθώς και προς τους προέδρους των πολιτικών ομάδων, οι οποίοι όμως δεν ενοχλήθηκαν με την ερώτηση, ούτε αντέδρασαν.

Εσύ όμως «μυγιάστηκες» και αντέδρασες, και εκτός από τη ρηματική διακοίνωση, προχώρησες να προβείς σε δηλώσεις, υπονοώντας σαφώς την κυρία Θεοχάρους, υβρίζοντας την και προσπαθώντας να την μειώσεις και να την προσβάλεις για να πλήξεις το γνήσιο και το πατριωτικό της ενέργειας της, αποδίδοντας της ότι η ίδια και οι κύκλοι στους οποίους δήθεν ανήκει, είναι «δήθεν πατριωτικοί» κύκλοι που εμπορεύονται τις εθνικές ευαισθησίες, με ευτελείς προθέσεις και δημαγωγούν για μια στιγμή δημοσιότητας. Το παίζει λοιπόν «πατριώτης» η κυρία Θεοχάρους, ενώ δεν είναι ,για μια στιγμή δημοσιότητας, (που δεν έχει καθόλου ανάγκη γιατί είναι πασίγνωστη, και με θετική έννοια, σε ολόκληρη την Ευρώπη). Ενώ εσύ, δεν το παίζεις πατριώτης αλλά είσαι.

Βουλιάξαμε!..

    Λοιπόν, τα νέα απ' την πατρίδα της παλικαρίνας, στις πόλεις, στα χωριά, τις ραχούλες και τους κάμπους, 
     ..είναι πως βουλιάξαμε απ' τον τουρισμό!

     Όπου κι αν ρώτησε το blog, δεν βρέθηκε ούτε ένας (αριθμητικά: 1) που να έδωσε διαφορετική απάντηση:
     Οι κρατήσεις , αλλά και ο τζίρος σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή είναι 60% κάτω!
     Κι αυτό στον νομό του τσικ-λεβέντη, που όπως και να το κάνουμε είναι και προσεγμένος. Ας μη σκεφτούμε τί γίνεται σε άλλους νομούς!

Χάθηκε η λεβεντιά,Αντώνη Σαμαρά.

Τα αξιώματα, ο τίτλος του πρώην πρωθυπουργού, του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, του υπουργού ή του πρώην αρχηγού της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος, δεν ήταν και δεν είναι το άπαν σε τούτη τη ζωή. Και το βλέπεις...

Πέρασαν τόσοι και τόσοι πρωθυπουργοί, υπουργοί, ένα σωρό διετέλεσαν αρχηγοί κομμάτων, ποιος τους θυμάται; Οι πολίτες αναπολούν συχνά μόνο εκείνους που άφησαν έργο, που άλλαξαν προς το καλύτερο τη χώρα και τη ζωή του λαού, που είπαν «όχι» σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα, που στήριξαν τη Δημοκρατία και αντιστάθηκαν. 

Τα επισημαίνουμε όλα αυτά γιατί σήμερα απουσιάζουν από την πολιτική σκηνή, και συγκεκριμένα από την κυβερνητική. Είναι ακατανόητα τα κρυφτούλια Σαμαρά και Βενιζέλου για να αποφύγουν, με απίστευτα τεχνάσματα και εφευρέσεις, μια κορυφαία διαδικασία, που την προβλέπει το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα, τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για να συζητηθεί η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να διενεργηθεί δημοψήφισμα για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ». Πρόταση με την οποία επί της ουσίας συμφωνεί ΟΛΗ η αντιπολίτευση, κάτι που, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, δεν έχει προηγούμενο. 

Συμφωνία για 6.500 απολύσεις το 2014

20140714_53c37bd972cd7
Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία για την υλοποίηση των υπόλοιπων 6.500 απολύσεων στο Δημόσιο εντός του 2014 όπως προβλέπεται και στο Μνημόνιο, στην συνάντηση που είχε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την τρόικα το περασμένο Σάββατο.
Στη δίωρη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε για το σύνολο των αλλαγών στο Δημόσιο, επικυρώθηκε η προεργασία που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας και των κυβερνητικών στελεχών τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε να τηρήσει τον στόχο των 15.000 απολύσεων για τη διετία 2013-2014 σημειώνοντας παράλληλα ότι σε «αντιστάθμισμα» η τρόικα δεν επιμένει στη θέσπιση νέου ποσοτικού στόχου για απολύσεις από το 2015.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Α “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ;

20140714_53c37bd6df777

Η επίδραση στην Κογκρέσου στη συζήτηση για τη μετανάστευση. Ο Eric Cantor αντιπροσώπευε τις ομόφωνες απόψεις της ηγεσίας και των δύο μερών, τα οποία διέφεραν μόνο στο πώς και πόσο πρέπει να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των μεταναστών, των εργαζομένων , των επισκεπτών και των παράνομων αλλοδαπών επισκεπτών.
Τονίζοντας την αντίθετη επιλογή – μειώσεις νόμιμης μετανάστευσης – κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του εναντίον Cantor, ο καθηγητής Οικονομικών ο Dave Brat ξαφνικά έδωσε ελπίδα σε πολλά από τα μέλη του Κογκρέσου των οποίων το όραμα της μεταναστευτικής πολιτική για τους μισθωτούς τους Αμερικανούς έχει αποκλειστεί από τους ηγέτες των κομμάτων τους. Απηχώντας θέματα από το γερουσιαστή Jeff Sessions, R-Ala., ο Brat υποστηρίζει θεωρήσεις για δραματικές περικοπές στο μέλλον για τους μετανάστες και άλλες ξένου εργατικού δυναμικού, Ο σκοπός είναι να σφίξει η παροχή εργασίας, να αυξηθούν οι μισθοί και να καταστήσει πιο πιθανό οι εργοδότες να προσλάβουν αμερικανούς εργάτες ώστε να τονωθεί η σημερινή οικονομία.