Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Μουρουτιάδα για ΕΡΤ3 και Λαζόπουλο

Ο Μουρούτης στη Διακομματική ζήτησε να αφαιρεθεί χρόνος από το ΣΥΡΙΖΑ τόσος όσο ήταν η εκπομπή Λαζόπουλου. Επίσης απαιτεί να πέσει μαύρο στην ΕΡΤ 3 εξαιτίας ανταγωνισμού.
Η κάθοδος της ΕΡΤ 3 στην Αττική και η κάλυψη με το τηλεοπτικό σήμα της ελεύθερης τηλεόρασης στο 68% της χώρας, έχει προκαλέσει πανικό στο μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγη ώρα ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γιώργος Μουρούτης ζήτησε από τη Διακομματική Επιτροπή που εποπτεύει τις διαδικασίες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να πέσει μαύρο στην ΕΡΤ 3 και να κλείσει η εκπομπή της!


Ως αιτιολογία για αυτή την απαίτηση της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ότι η ΕΡΤ 3 είναι “παράνομο” κανάλι!

Όπως επίσης πως η λειτουργία του και η εκπομπή του στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι …ανταγωνιστική. Δεν ανέφερε με ποιό ακριβώς τηλεοπτικό κανάλι είναι ανταγωνιστική η ΕΡΤ 3.

Ο κύριος Μουρούτης επίσης ζήτησε από τη Διακομματική επιτροπή να αφαιρεθεί από τον τηλεοπτικό χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ ο χρόνος που διήρκεσε η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου!!

Συγκεκριμένα ζήτησε να αφαιρεθεί από το χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο χρόνος της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου “Αλ Τσαντίρι νιούζ” στον Alpha,

επειδή κατά τη Ν.Δ ήταν προπαγανδιστική για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Δήλωση που καταδεικνύει πως ακριβώς καταλαβαίνει και εννοεί το Μαξίμου τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές και σχολιαστές.

(με πληροφορίες από MediaTVNews.gr )


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου