Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

"Κίνηση ΜΑΤ" Ανδρέα Παπανδρέου από τον Πάνο Καμμένο! Τις δύσκολες ώρες του Μάρτη '87, ο Ανδρέα κάλεσε Ζίβκωφ & Άσαντ (Συρία)... Τώρα, τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας, ο Πάνος πήγε Μόσχα! Πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική για τον λαό και την πατρίδα!

Πάνος Καμμένος: «Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τη Μόσχα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της κρατικής Δούμας Alexey Pushkov και τον αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας Frantz Klintsevidtz.


«Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού», δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της στρογγυλής τραπέζης, που έγινε χθες το απόγευμα, στο...
Διεθνές Κέντρο Τύπου Πολυμέσων της RIANOVOSTI, με θέμα: «Βουλευτικές Εκλογές στην Ελλάδα: Θα Τολμήσει η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση να Αλλάξει την Πορεία της Χώρας;».

«Οι κυρώσεις είπε, κατέστρεψαν οικονομικά όλους τους παραγωγούς φρούτων στη Βόρεια Ελλάδα. Προσέθεσε δε ότι θα υπάρξει έλλειψη ανταλλακτικών του τμήματος εκείνου του συστήματος αεράμυνας, το οποίο η χώρα μας προμηθεύτηκε από τη Ρωσία. Επεσήμανε, ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος για την Κύπρο, δοθέντος ότι το σύνολο σχεδόν των οπλικών συστημάτων είναι Ρωσικής προέλευσης. Επίσης, δήλωσε ότι και ο τουρισμός έχει υποστεί τεράστια ζημία».

Επίσης, δήλωσε ότι το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι έτοιμο να δημιουργήσει, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μια ομάδα στην οποία θα συμμετέχουν πολιτικές δυνάμεις από τις χώρες της Νότιας Ευρώπης, των οποίων η οικονομία έχει υποστεί (και υφίσταται) απώλειες ως αποτέλεσμα των οικονομικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν από την ΕΕ στη Ρωσία. Σκοπός του οργάνου αυτού θα είναι η αναστροφή της πορείας αυτής, η οποία πλήττει περισσότερο τις χώρες αυτές και λιγότερο τη Ρωσία.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δήλωσε κατηγορηματικά ότι είναι αντίθετος και πρόσθεσε ότι, αφενός δεν υπάρχει θεσμική διαδικασία εκδίωξης μιας χώρας από το ευρώ και αφετέρου ότι η Ελλάδα συνέβαλε και εξακολουθεί να συμβάλει οικονομικά για τη συμμετοχή της στο κοινό νόμισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου