Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ακριβούλης: πανηγυρίζουν ενώ χρωστούν στους αγρότες!

«Δεν είναι δυνατόν σήμερα που ξέρουμε πως σχεδόν οι μισοί αγρότες του νομού Λάρισας έχουν λαμβάνειν από το κράτος, ορισμένοι να πανηγυρίζουν επειδή πήραμε κάποια επιπρόσθετη αποζημίωση. Αυτό είναι τουλάχιστον κοροϊδία». 

Το παραπάνω σχόλιο έκανε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Ακριβούλης σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της Κομισιόν πως θα αποζημιώσει ροδακινοπαραγωγούς από εννέα νομούς της Ελλάδας.


«Λένε στους αγρότες να μην ανησυχούν, ότι δε θα τους φορολογήσουν τις επιδοτήσεις! Τα λένε αυτά οι ίδιοι που έχουν σχεδόν φορολογήσει τα πάντα στον δοκιμαζόμενο έλληνα αγρότη. Τα λένε αυτά οι ίδιοι που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ σε αγροτικές οικογένειες είτε από επιστροφή ΦΠΑ, είτε από το λεγόμενο αγροτικό πετρέλαιο, είτε από διάφορα προγράμματα, είτε ακόμη και από τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, που ενώ αύξησε δραματικά τα ασφάλιστρα, πλέον πληρώνει ελάχιστους κινδύνους με το σταγονόμετρο. Ας σιωπήσουν λοιπόν και ας μην πανηγυρίζουν γιατί οι αγρότες ούτε καλλιεργούν, ούτε και τρώνε κουτόχορτο» συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Καταλήγοντας ο κ. Ακριβούλης υπενθύμισε τις πάγιες θέσεις των ΑΝΕΛ για την επαναδραστηριοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας, τη ρύθμιση και διαγραφή χρεών, τη διετή σεισάχθεια, τη μείωση της φορολογίας και τον έλεγχο της αγοράς από το χωράφι μέχρι και το τραπέζι του καταναλωτή.



Ο Γιώργος Ακριβούλης είναι υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Λάρισα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου