Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Καραγεωργίου: «Νέα Δημοκρατία και «Δεξιά», δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες!. Πατριωτικό προσκλητήριο τώρα!»


  Δημήτρης Καραγεωργίου: «Νέα Δημοκρατία και «Δεξιά», δυο έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες!. Πατριωτικό προσκλητήριο τώρα!»
Αγαπητοί συμπολίτες,
Τέσσερις μόλις ημέρες απομένουν πριν τις κρισιμότερες εκλογές στη Μεταπολιτευτική Ελλάδα. Αποκλειστικός σκοπός της παρέμβασης μου αυτής είναι η ανάδειξη με αποδείξεις της εμφανούς ασυμβατότητας των πράξεων-θέσεων της νέα Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά με οποιοδήποτε πατριωτικό συναίσθημα και καθήκον. Της νέας Νέας Δημοκρατίας που καπηλεύεται τον όρο «Δεξιά», ενώ ταυτόχρονα αποτελεί η ίδια ως ερμαφρόδιτο μόρφωμα το γιγαντιαίο οδοστρωτήρα για κάθε αξία κι ιδανικό της. Για όσους λοιπόν λένε "είμαι Δεξιός και θα ψηφίσω ΝΔ" να τους θυμίσω ότι οι παραδοσιακές αξίες της Δεξιάς ειναι «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια» και τι έκανε για αυτές η (πρώην) Νέα Δημοκρατία:

ΠΑΤΡΙΔΑ
1. Με το ΦΕΚ 240 της 12-12-2012 με αποκλειστική υπογραφή Σαμαρά και κατόπιν Παπούλια παραιτήθηκε οριστικά και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από την Εθνική μας κυριαρχία.
2. Με το ίδιο ΦΕΚ παραιτήθηκε αμετάκλητα ΚΑΙ απο την ασυλία σε κάθε ΙΔΙΩΤΙΚΟ περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων, δηλ. το ίδιο το σπιτι μας δε μας ανήκει πλέον και μπορει να κατασχεθεί ανα πάσα στιγμή απο τους "δανειστές" απευθείας έναντι του Δημοσίου Χρέους που οι κυβερνήτες με καταχρήσεις δημιούργησαν.
3. Ήταν η μεγαλύτερη υπέρμαχος και πίεζε η ίδια την Κυπριακή κυβέρνηση να αποδεχθεί το προδοτικό Σχέδιο Ανάν.
4. Αναγνώρισε την ψευτοκυβέρνηση του ψευδοκράτους των κατεχόμενων της Βόρειας Κύπρου καλώντας τους σε επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.
5. Τοποθέτησε Υπουργό Εξωτερικών της το Βενιζέλο ο οποίος σε επίσημη επίσκεψη του στην Τουρκία δήλωσε πως θέση της ελληνικής κυβέρνησης ειναι ότι "τα 400 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς αποτελούν εθνικό κεφάλαιο για την Ελλάδα".
6. Παγίδευσε εσκεμμένα την Κύπρο σε μνημονιο με το ελληνικό PSI, κουρεύοντας όλα τα ελληνικα ομόλογα που κατείχαν οι κυπριακές τράπεζες αλλά κανενα της Deutche Bank ή Bundesbank.
7. Προωθεί την παραχώρηση της Θράκης στην Τουρκία, έχοντας κλείσει συμφωνία με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής που εκδηλώθηκε στις Περιφερειακές εκλογές κι επαναλαμβάνεται τωρα στις βουλευτικές για ένταξη στο ψηφοδελτιο της Τούρκων εθνικιστών.
8. Έκλεισε συμφωνία με το Κόμμα Τουρκοφρόνων Εθνικιστών Θράκης (DEB) να τη στηρίξουν με αντάλλαγμα να παραδώσει όλες τις βουλευτικές έδρες δυο νομών σε Γκρίζους Λύκους.
9. Ο ίδιος ο Σαμαράς υποσχέθηκε σε περιοδεία του σε χωριά της Θράκης να... παρέμβει στην "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη (το ξερει καλά το παραδικαστικό) ώστε να άρει απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνη με τη Συνθήκη της Λωζάνης ότι στην περιοχή υπαρχει "μουσουλμανική" μειονότητα Ελλήνων και να "βαφτίσει" κάποια ανύπαρκτη "τουρκική" όπως διατάζει η Άγκυρα.
10. Παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, συζητώντας πλέον όχι το αν θα δοθεί αλλά απο τι συνθετικό θα συνοδεύεται.
11. Αρνήθηκε να στείλει φρεγάτα στην Κύπρο οταν ζητήθηκε παρουσία μας εκεί απο την Κυπριακή κυβέρνηση. Στη Λιβυη όμως ευχαρίστως έστειλε να συμμετάσχουν στον επιθετικό πόλεμο των Αμερικανών για να δολοφονήσουν τον παραδοσιακά σύμμαχο μας Κανταφι, επειδη αποφάσισε να μη χρησιμοποιεί πια δολάριο στις συναλλαγές πετρελαίου του. Στη Συρία δε πρώτη προσφέρθηκε να βομβαρδίσει τον Άσαντ που προστατεύει τους Χριστιανούς της περιοχής, πριν ακομα απο τις ίδιες τις ΗΠΑ.
12. Καθημερινά επιτρέπει την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο που πλέον κινείται σε παντελώς ανεξέλεγκτα επίπεδα, με Τουρκικά μαχητικά να φτάνουν μεχρι το Σούνιο για να αναχαιτίσουν - άκουσον άκουσον - εκείνοι ελληνικα (ακόμη και πολιτικά!) αεροσκάφη εντός του FIR Αθηνών.
13. Διέλυσε κάθε γεωστρατηγική συμφωνία της χώρας με την ομόδοξη Ρωσία, με πρώτες τις ενεργειακές που καθιστούσαν την Ελλάδα πλούσιο ενεργειακό κόμβο και πρωταγωνίστρια όλης της Ευρώπης.
14. Όταν ο Βλάντιμιρ Πούτιν επέβαλλε 40% δασμούς στα τουρκικά προϊόντα για να αναγκάσει τους Ρώσους να ψωνίζουν απο την Ελλάδα και να εκτοξευθούν οι εξαγωγές μας ο Σαμαρας πήρε μετρα εναντίον του και όλων των στελεχών του Κρεμλίνου, συμφωνώντας ακομη και με τη δέσμευση όλων των λογαριασμών τους σε ευρωπαϊκές τράπεζες και απαγορεύοντας τους την εισοδο στην Ελλάδα.
15. Αρνήθηκε να ψηφίσει το Σχέδιο Νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση που έδινε "νύχτα" ελληνική ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ενω Ο ΙΔΙΟΣ το είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες "έσωσαν την παρτίδα" για την Ελλάδα δικαστικά, όταν και δικαιώθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ότι ο νόμος Ραγκούση ηταν αντισυνταγματικός.
16. Έσωσε απο τη φυλακή το Γιώργο Παπανδρέου που αποδεδειγμένα παγίδευσε επίτηδες με πλαστα στατιστικα στοιχεία στα Μνημόνια τη χώρα για να "ξοφλήσει γραμμάτεια" στους εξωτερικούς υποστηρικτές του. Τον κατέστησε δε συγκυβερνητη και μόλις χθες ο Σαμαρας τον κάλεσε εκ νέου να συνεργαστούν!
 
ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
1. Νομοθέτησε την καύση των νεκρών, αντί της χριστιανικής ταφής.
2. Ψήφισε πανευρωπαϊκά υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων.
3. Προώθησε νομοθεσία με την οποία να φορολογείται ΜΟΝΟ η Ορθόδοξη εκκλησία στην Ελλάδα, ενω όλες οι άλλες (Εβραιοι κτλ) να διατηρούν αφορολόγητο.
4. Ψηφισε νόμο για κατάργηση της Κυριακής Αργίας, χτυπώντας ευθέως την οικογένεια που παραδοσιακά βρισκόταν όλη μαζι μόνο αυτη τη μερα.
5. Νομοθέτησε το Σύμφωνο Συμβίωσης διαλύοντας το θεσμό της οικογένειας, καθιστώντας την απο "κύτταρο της κοινωνίας" σε "περιττό έξοδο" και ωθώντας τους Έλληνες στη μη αναζήτηση της θείας ευλογίας στη σχεση τους.
6. "Ποινικοποίησε" τη γέννα νομοθετώντας κάθε τέκνο ως τεκμήριο για το πόθεν έσχες κι επιβαρύνοντας τους γονείς με έξτρα φόρους, για να μη γεννούν οι Έλληνες.
7. Αρνήθηκε την προσφορά της Εκκλησίας για δωρεάν προσωρινή παραχώρηση δικής της γης σε ανέργους για εκμετάλλευση.
8. Με τον "αντιρατσιστικό" νόμο που ψήφισε ποινικοποιεί ακόμη και την αναγνωση συγκεκριμένων ψαλμών απο ιερείς, που θα πρέπει άμεσα να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στο αυτόφωρο.
9. Ψήφισε νόμο για την κατάργηση της θρησκευτικής εορτής των Τριών Ιεραρχών.
10. Ψήφισε νόμο για την ανέγερση Τεμένους (όχι "τζαμιού" οπως επίτηδες προπαγανδιστικά διαδίδουν, αναζητείστε τη διαφορά) για τους Σουνίτες Σαλαφίστες φανατικούς της τζιχάντ στην καρδιά της Αρχαίας Αθήνας.
 
Όλα αυτα τα έκανε η "Δεξιά" νέα Νέα Δημοκρατία του Σαμαρα, που ενσωμάτωσε κάθε πρόθυμο άστεγο απο το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ (Οικονόμου, πρώην συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου - Γκερέκου, με άφθονες δικαστικές εκκρεμότητες εκατομμυρίων αυτής και του συζύγου της - Σπυράκη, στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και σκληρή πολέμια της κυβέρνησης Καραμανλή), όποιον εκπρόσωπο του φασιστικού χώρου προερχόμενο απο ΛΑΟΣ, ΕΠΕΝ, ΔΙΚΤΥΟ 21, ΠΟΛΑΝ βρήκε πρόθυμο (Βορίδης, Γεωργιάδης, Κρανιδιώτης, Τζότζολα, Πλεύρης, Μουρούτης, Μπούρας) στελέχη του ΚΚΕ Εσωτερικού (Λαζαρίδης) κι έδιωξε όλους τους νεοδημοκράτες. Τελικα ο φόβος μας ποιος είναι; Η νέα ΝΔ ειναι η πιο "αριστερή" ανθελληνική ισοπεδωτική δύναμη που εχει γνωρίσει ποτέ η χώρα. Οι «Δεξιοί» πρεπει να φοβούνται μόνο την... παραμονή της!!!
Όσο για τη Χρυσή Αυγή, που επίσης καπηλεύεται ένα μεγάλο κομμάτι του «Δεξιού» χώρου, μόνη ρεαλιστική σκέψη είναι η εξής: Ψήφος στη ΧΑ είναι ψήφος σε ενα (θεωρητικά) αντιμνημονιακό κόμμα που δεν πρόκειται να μπει όμως σε καμία αντιμνημονιακή κυβέρνηση (ό,τι κι η ψήφος στο ΚΚΕ). Διαφωνεί κανείς σε αυτό; Η ψήφος στη ΧΑ λοιπόν ειναι ψήφος που ΣΤΕΡΕΙ, ψήφος που ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ τη δυνατότητα σχηματισμού αντιμνημονιακής κυβέρνησης. Είναι εν τέλει δηλαδή έμμεση ψήφος στήριξης στο Σαμαρά και στη φτώχεια-εξαθλίωση-υποδούλωση που μας έφερε!
Προσοχή λοιπόν... Η λύση ειναι μόνο μια: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ στους Ανεξάρτητους Έλληνες για να ανακόψουν την αυτοδυναμία του επίσης (ακριβώς σαν τη ΝΔ) επικίνδυνα διεθνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον εχει ξεφύγει με ευθύνη Σαμαρά πρώτος σε μη αντιστρεπτή διαφορά. Για να μπορέσουν να ανακόψουν τις επικίνδυνες "ορέξεις" του ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικά θέματα, μεταναστευτικό, φορολογικό (για 60% φορολογία μίλησε χθες εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ), σχέσεις ορθοδοξίας-κράτους, αφοπλισμό Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων βάζοντας ΕΘΝΙΚΟΥΣ όρους για τη δημιουργία κυβέρνησης!
Δημήτρης Καραγεωργίου
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου & Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ραφήνας-Πικερμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου