Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Όποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν την Πατρίδα.....

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


Όποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν την Πατρίδα ας κάτσουν τουλάχιστον στην άκρη.....

Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας Ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος! Σήμερα τα παρελκόμενα του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού «η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ’αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς»…

Ενημερώνουμε τους οψίμως ανησυχούντες που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την άρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να διαπραγματευθούν, για τα εξής:

  1. Στόχος της κυβέρνησης εθνικού σκοπού είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του Ελληνικού λαού. Εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι «διαχειρίσιμο και βιώσιμο» οι Έλληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση

  2.  Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την Πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες. Εκείνοι που ανησυχούν σήμερα για την ορολογία της διαπραγμάτευσης καλό είναι να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει «βοήθεια χρέους» υπό την μορφή και νέων δανείων!!

Στόχος των ΑΝΕΛ είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει  η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο Ελληνικός λαός.

πηγή:olympia.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου