Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Είμαι στο πλευρό σου αν δεν...!

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Είμαι στο πλευρό σου αν δεν...!

Δεν θα είχε κανέναν λόγο να μην στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Αρκεί όπως λέει να μην διστάσει και να μην φοβηθεί από τις εσωτερικές αντιδράσεις εννοώντας την αριστερή πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Σχολιάζοντας στην ΝΕΡΙΤ την χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει: «Να σας το πω, όπως το νιώθω. Αν ο Πρωθυπουργός ειλικρινά πιστεύει όλα αυτά, που είπε στη συνέντευξη τύπου για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, εμείς είμαστε στο πλευρό του».
Προσθέτει, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να διστάσει και να φοβηθεί. «Αρκεί βέβαια κάποια στιγμή να πούμε συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές οι μεταρρυθμίσεις. Και επειδή κάποιοι στην Αθήνα έχουν ήδη αρχίσει να μουρμουράνε και να δυσανασχετούν, καλούμε τον κύριο Τσίπρα να μη διστάσει και να μη φοβηθεί».
Καταλήγοντας, ο κ. Θεοδωράκης υπογραμμίζει το γεγονός ότι « η κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού είναι εδώ για να στηρίξει τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Το σημαντικό είναι τη Δευτέρα να υπάρξει συμφωνία και να ριχτούμε όλοι στη δουλειά».
Πηγή:http://www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου