Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: “ΣΦΑΓΗ” στη Βουλή Καμμένου – Θεοδωράκη με εμπλοκή Κωνσταντοπούλου και Ψαριανού

kammenostavros_533_355
Πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος έκανε σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη για την ΕΡΤ. 

“Άκουσα και λυπήθηκα γι’ αυτό να κατηγορούμαστε από ένα καινούριο κόμμα, που τώρα αποχώρησε και σ’ αυτό μου θύμισε τον κύριο Σαμαρά. Μας κατηγόρησε με ανυπόστατες κατηγορίες. Θα του πω του φίλου μου του κυρίου Θεοδωράκη. Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Όσα έπαιρνε ο ίδιος για τις παραγωγές, τα τριαντάρια; Ας ζητήσει συγγνώμη”.

Μέσα σε… ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίστηκε ξανά στην αίθουσα της Ολομέλειας (από την οποία είχε αποχωρήσει) και ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.


Στο σημείο εκείνο ενεπλάκη και η Ζωή Κωνσταντοπούλου! “Ούτε εγώ δεν πρόλαβα να δω πότε επιστρέψατε”, είπε η πρόεδρος της Βουλής στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος. Μάλιστα, τότε ακούστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός να λέει “και οι τοίχοι έχουν αυτιά”, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει “μάλλον ο κύριος Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως ο τοίχος!”.

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε τον λόγο είπε: “Αν τελειώσατε τα εμφυολογήματα μπορώ να μιλήσω. Θέλω να πω κάτι πολύ απλό. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε από των πατεράδων μας. Όσοι δούλεψαν στην ζωή τους ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε πολλά και μεγάλα μαγαζιά, είτε αυτα ήταν το mega είτε η ΕΡ. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη ζωή. Δεν έχουμε υπάρξει υπάλληλοι. Και στο πολιτικό σύστημα πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι πως υπάρχει διάθεση από κάποιοιυς ανθρώπους να προσφέρουν. Όσοι έχουν υπάρξει υπηρέτες δεν μποριούν να το καταλάβουν”.

Στην συνέχεια πήρε ξανά τον λόγο ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και τόνισε: “Κι εγώ δούλεψα για πολλά χρόνια και πλήρωνα φόρους κανονικά, αλλά δεν έπαιρνα 20 χιλιάρικα. Υπήρχαν επίλεκτοι που διόριζε το ΠΑΣΟΚ που τώρα σας στηρίζει. Κάποιοι σαν κι εσάς έπαιρναν την μερίδα του λέοντος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου