Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος: Το μνημόνιο δεν ισχύει, θα είμαστε ισότιμοι με τους εταίρους

«Αυτούς τους τύπους που μπαίνανε στα υπουργεία και έδιναν εντολή στους υπουργούς δεν θα τους ξαναδούμε», ξεκαθάρισε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τις σημερινές επαφές σε τεχνικό επίπεδο με εκπροσώπους της Κομισιόν, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ.
«Ούτε με e-mail θα συνεχιστεί η χώρα να κυβερνάται, όπως έκανε ο κ. Σαμαράς, όταν είπε ότι τους έδιωξε. Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς με τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου και θα ακούμε τους ισότιμους εταίρους, όπως όμως θα ακούνε και αυτοί ισότιμα», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Η σχέση εξουσίας, δηλαδή, του δανειζόμενου με το δανειστή δεν θα υπάρχει», εξήγησε.
Υπογράμμισε εξάλλου πως το μνημόνιο και η πολιτική την οποία είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ισχύει.
«Δεν έχουμε πλέον την επιβολή ενός προγράμματος το οποίο έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, την οικονομία στο τέλμα, τη νέα γενιά να έχει μετατραπεί είτε σε ανέργους είτε σε μετανάστες. Φαίνεται ότι υπάρχει η ελπίδα της αλλαγής μιας πολιτικής από μία εκλεγμένη κυβέρνηση και η επαναφορά της δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας», ανέφερε εξάλλου.
Πηγή:http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου