Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος, ηγέτης της Ελλάδας και όχι μόνο της κεντροδεξιάς!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος
Με χειρισμούς και στρατηγική που παραπέμπει σε μεγάλους, χαρισματικούς και εμπνευσμένους πολιτικούς άντρες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταφέρνει να πάρει με το μέρος του, την πλειοψηφία της Καραμανλικής φάλαγγας της Ν.Δ. καταφέρνοντας το καίρειο πλήγμα στο κόμμα του Σαμαρά! Ο Μεσσήνιος αριβίστας ,το έχει ρίξει στα ψυχοφάρμακα, μιάς και δεν μπορεί να χωνέψει ,πόσο ωραία τον "γάζωσε" ο Πάνος Καμμένος.
Το αναγκαίο καλό παραδίδει μαθήματα πολιτικής διπλωματίας και κάνει τα πράγματα να φαίνονται τόσο απλά...!!!
Αντώνη, Γιώργο, Χρύσανθε, Αντρέα, Θανάση, χάσατε την μπάλα;Περαστικά ρε παιδιά:Σας κατανοούμε αλλά συγνώμη δεν μπορούμε να συμπάσχουμε.Για μας έχει προτεραιότητα η Ελλάδα! Για μας έχουν προτεραιότητα η ενότητα των Ελλήνων και εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνια!!!
Για την ΠασοκοΠολάν το μόνο πυ έχει αξία είναι οι καρέκλες και ο κυβερνητισμός...
Με την Ναπολεόντεια κίνηση της πρότασης του Προκόπη Παυλόπουλου και μάλιστα από τον Συριζα ( χωρίς εμπλοκή Καμμένου...χαχαχα) κλειδώνει η Καραμανλική πτέρυγα, τελειώνει ο Σαμαράς και η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πάνο Καμμένο εμφανώς δυναμωμένο.

Εμείς απ΄την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να χαιρετήσουμε αυτές τις κινήσεις και να ευχηθούμε να συνεχίσουν παρόμοιες "μεθοδεύσεις" που θα εγγυώνται την δημιουργία ενός τεράστιου εθνικού πατριωτικού δημοκρατικού μετώπου!!!




voltairosnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου