Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες - ΦΩΤΟ

Επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες - ΦΩΤΟ


Την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Εμφανώς χαρούμενος ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες τα συγχαρητήρια για την εκλογή του και τους είπε ότι τίποτα δεν αλλάζει τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα τους τόσο από τη μακρόχρονη θητεία του ως βουλευτής όσο και από τη θητεία του σε κυβερνητικές θέσεις.
Τα συγχαρητήρια, επίσης, δέχθηκε και από τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Τραγάκη, που, μπαίνοντας στην αίθουσα των δημοσιογράφων, είδε με έκπληξη να βρίσκεται εκεί και ο κ. Παυλόπουλος. Όρθιος, ο πρόσφατα εκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας και με ένα πουράκι στο χέρι, παλιά συνήθεια, όπως είπε, έμεινε μαζί τους και συνομίλησε, για περίπου 20 λεπτά, για θέματα εκτός πολιτικής, ενώ με μεγάλη χαρά δέχθηκε να φωτογραφηθούν μαζί με τον κ. Τραγάκη, με τους δημοσιογράφους.
Όπως τους εξομολογήθηκε, ήθελε να έρθει και να τους δει το ίδιο βράδυ που το προεδρείο της Βουλής τον επισκέφθηκε και του ανακοίνωσε επίσημα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Όταν έμαθε πάντως ότι την ημέρα της ορκωμοσίας του θα πρέπει να τηρήσει αυστηρά το πρωτόκολλο και δεν θα μπορεί να επισκεφθεί άλλους χώρους της Βουλής, αποφάσισε να επισκεφθεί τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.
Υποσχέθηκε δε ότι θα προσπαθήσει να τους επισκεφθεί εκ νέου, για να δει και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, που σήμερα απουσίαζαν από την ξαφνική επίσκεψη του. Η ορκωμοσία του Προκόπη Παυλόπουλου αναμένεται να γίνει στις 13 Μαρτίου, την ίδια μέρα δηλαδή που λήγει η θητεία του Κάρολου Παπούλια.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου