Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια των «Θεσμών»

Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια των «Θεσμών»
Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση-express του Eurogroup - Σόιμπλε: Ετοιμάσατε νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση χωρίς να μας ρωτήσετε

Γύρω στις έξι το απόγευμα ώρα Ελλάδας, μετά από 90 μόλις λεπτά, ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση - express που αφορούσε τα ελληνικά θέματα στην σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την Ελλάδα, ενώ οι υπουργοί φέρονται να ζήτησαν «να υπάρξει πρόοδος» από την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πηγές του Eurogroup τις οποίες επικαλείται ο δημοσιογράφος του Dow Jones Newswires και της The Wall Street Journal, Στέλιος Μπούρας, «η Γερμανία είναι έξαλλη με την Ελλάδα επειδή κατέθεσε νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια, χωρίς προηγούμενο νεύμα από τους δανειστές».

Επίσης το Reuters, επικαλούμενο Ευρωπαίο αξιωματούχο, μεταδίδει πως η Ελλάδα πρόκειται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών, δηλαδή της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ αυτή την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου