Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η μεγάλη ήττα τρέλανε τους»αστέρες»της Σαμαρονεοδημοκρατίας

forza-traianou-blogspot-com-xeftilismos-samara
«Αστέρια» καί «αστεράκια» της πολιτικής τα πέταξαν τα πυροτεχνήματα πριν το Πάσχα!Είναι αυτοί ,οι Σαμαρονεοδημοκράτες,που αντί να αναλογίζονται τις πληγές που άφησαν στην Ελλάδα μας καί στον ελληνικό λαό φεύγοντας και να σιωπούν,καραδοκούν στην γωνία, με τα δελτία τύπου και τις δηλώσεις εντυπωσιασμού με πυροτεχνήματα ,που όμως όταν δεν είναι καλά κατασκευασμένα ή τα χειρίζονται αδέξιοι, «καίνε» τους χρήστες!


Και κάηκαν βεβαίως, μετά τις δηλώσεις ,εξηγήσεις ,του Υπουργού Κατρούγκαλου!

Αυτό ακριβώς είδαμε να γίνεται ,τα τελευταία εικοσιτετράωρα ,μετά το δημοσίευμα , της εφημερίδας το Βήμα!

Όλα τα σφάζουν,όλα τα μαχαιρώνουν,στην Νέα Δημοκρατία!

Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους με τα πταίσματά τους,τα αδικήματά τους,τα ψεύδη των τόσων ετών,τις διαπλοκές,τις δολοπλοκίες τους,τις αδικίες,τις ανισότητες, την απιστία κατά του ελληνικού έθνους και των Ελλήνων καί τα παντός είδους κακουργήματα που έχουν διαπράξει όσο ήταν υπάλληλοι ξένων συμφερόντων,έχουν το θράσος να πλήττουν τον Υπουργό κύριο Κατρούγκαλο και την κυβέρνηση δύο μόλις μηνών!

Λυσσαλέα επίθεση και μανία ,κάνοντας τα πάντα για να πλήξουν μία κυβέρνηση που την εμπιστεύεται η πλειοψηφία των ελλήνων.

Είναι τόσο ανυπόμονοι και αδέξιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι όσο πασχίζουν για την πτώση του Σύριζα,τόσο γιγαντώνεται και δυναμώνει γιατί η κοινωνία ξύπνησε…

Από τον Σαμαρά και ύστερα χάθηκαν οι ιδεολόγοι!

Τώρα πιά την κοινωνία την ενδιαφέρει ποιός έχει ικανότητες για να φροντίζει το συμφέρον της χώρας μας και των πολιτών της!

Και λάθη θα γίνουν,δεν έχουν ξανά κυβερνήσει οι συριζαίοι!

Δεν έχουν πονηρέψει,(ακόμα)σαν εσάς εκεί στην Νέα Δημοκρατία που παίρνετε Νόμπελ διαπλοκής!

Πως βρεθήκατε αλήθεια τόσοι μαζί με σπουδές στο Harvard,είναι καταπληκτικό!

Σαμαράς,Παπανδρέου και ο πρώην σύμβουλος Σαμαρά ,ο κύριος Σταύρος Παπασταύρου,με την λίστα Λαγκάρντ και τα εκατομμύρια!

Τι έχουμε ζήσει σε αυτό τον τόπο;

Τόσα Harvard μαζί και μας κατέστρεψαν!

Ξέρετε πόσος χρόνος ,αγαπητοί μου αναγνώστες, χρειάζεται για να ξηλωθούν οι διαπλοκάρες που χτίσανε τόσα χρόνια αυτοί που μας αδειάσανε την γωνιά;;

Και τολμούν οι Σαμαροβενιζέλοι να πιάνουν στο στόμα τους ένα υπουργό δύο μηνών για μίζες λέει!
Ποιοί μιλάτε μωρέ;;
Εσείς στην Σαμαροβενιζελοδημοκρατία που είχατε υπνωτίσει έναν ολόκληρο λαό και μας χορτάσατε με σκάνδαλα,διαπλοκές,λαμογιές, ίντριγκες,δολοπλοκίες και συνεχίζετε τα πολιτικά παιχνίδια σας;

Ησυχία δεν έχετε.

Πονάτε πολύ!
Έτσι είναι η ζωή και η πολιτική κύριοι,κάνει κύκλους!

Με έκπληξη διάβασα την δήλωση σας ,κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη !!

Αλήθεια εσείς τα αφήσατε όλα καλά πίσω σας;;

Εγώ λοιπόν, κύριε Μητσοτάκη ,έχω να σας πώ με αποδείξεις και στοιχεία ,ότι αφήσατε στο δημόσιο φεύγοντας λαμόγια,παράνομους και απατεώνες που ζούν και βασιλεύουν,ακόμα…

Ανώτατη υπάλληλος διαπλεκόμενη και πολλαπλώς εμπλεκόμενη σε παρανομίες και σκάνδαλα, ενώ παραπέμφθηκε στο ανώτατο πειθαρχικό του υπουργείου σας, από τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης κύριο Ρακιντζή, αθωώθηκε κύριε Μητσοτάκη και συνεχίζει ακλόνητη και δυνατή μαζί με το υπόλοιπο σύστημά σας!

Αυτήν την αξιοκρατία αφήσατε φεύγοντας.

Υπάλληλοι με πλαστά πτυχία που πληρωνόντουσαν από τον ελληνικό λαό χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή χτυπιόσασταν μη τυχόν και επανέλθουν οι απολυμένες καθαρίστριες!

Πρόκειται περί μεγάλου θράσους πραγματικά!

Έτσι κάνατε εσείς ,κύριε Μητσοτάκη, τις αξιολογήσεις των δημοσίων υπαλλήλων;;

Οι όποιες αξιολογήσεις πραγματοποιούντο σύμφωνα με κομματικά κριτήρια στα υπουργεία επί εποχής Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με συμπάθειες και αντιπάθειες για να μην γράψω κάτι πιό βαρύ και σοβαρό που όλοι μπορούν να κατανοήσουν!

Δυστυχώς ,τόσα χρόνια στο δημόσιο,είδα,έμαθα,άκουσα πολλά,αλλά είμαι από τις επαναστάτριες εκείνες που δεν φοβούνται και δεν φημώνονται όποιο βασανιστήριο κι αν περάσουν(γιατί κι εγώ bullying στο υπουργείο μου έχω περάσει),παρά μόνο με θάνατο θα πάψω να ομιλώ, που τόλμησαν θρασύδειλοι και με απείλησαν!

Εσείς κύριε Μητσοτάκη,αφήσατε πίσω υπαλλήλους(και μιλάω πάντα για το δικό μου υπουργείο που έχω αποδείξεις)που έχουν πτυχία διαπλοκής και γνώσεις λαμογιάς!

Έτσι λοιπόν, τώρα δικαίως ενοχλείστε με ό,τι σωστό κι αν κάνει αυτή η κυβέρνηση και οι υπουργοί της και είστε με το χέρι στην σκανδάλη ,μόλις δημοσιογράφοι και κανάλια βγάλουν είδηση,κι ας είναι και εσφαλμένη!!

Θα σας προτείνω να σκέφτεστε,να διασταυρώνετε και να καταπίνετε τον λόγο σας, πριν έρθει και σας πνίξει,όπως λέει ο λαός!!

Αυτά έχει η άσχημη πολιτική!

Κοιτάξτε μήπως διορθώσετε κάτι στο κόμμα σας,που κατρακυλά συνεχώς,με όλα αυτά.

Καί όπως λένε κάποιες ελληνικές παροιμίες με διδακτική σημασία και τις αφιερώνω στην Νέα Δημοκρατία:

Σταματήστε , να λέτε, άρες,μάρες,κουκουνάρες(κουταμάρες),γιατί ό,τι σπείρατε θερίσατε και δυστυχώς δεν είστε και σε θέση να καταλαβαίνετε τον νηστικό,επειδή όλοι εσείς είστε πολύ χορτάτοι!!
Αυτή η κυβέρνηση παλεύει και όλοι εμείς δεν παύουμε να ελπίζουμε,και να της δίνουμε χρόνο!
Γιατί, ο καλός ο μάγειρας στο άδειο πιάτο φαίνεται!!

Θεοδωροβία Πλακά


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου