Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο γνωστός τηλε-μαϊντανός Μπουμπούκος ξεφτιλίζεται πάλι, για λίγα λεπτά δημοσιότητας!!!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε τους τόνους στην έναρξη της συνεδρίασης της Βουλής για την επανασύσταση της διακομματικής επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις.Όχι μόνο δεν ήθελε να προάγει την ομοψυχία του εγχειρήματος, αλλά ήταν έτοιμος να το δυναμιτίσει στο βωμό της μικροπολιτικής και της προσωπικής προβολής!

 Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ,έλαβε το λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης και εξαπέλυσε επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής, υποστηρίζοντας πως παραβιάζει τους κανονισμούς καθώς δεν ρώτησε τις κοινοβουλευτικές ομάδες αν συμφωνούν με το ζήτημα για να ξεκινήσει η συζήτηση.
«Χωρίς να συνεννοηθεί με τις ΚΟ, χωρίς να ενημερώσει τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών ομάδων. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στη Βουλή, αποφάσισε μόνη της, όχι μόνο το θέμα αλλά και τη διαδικασία. Δεν συμπεριφέρεται σαν Πρόεδρος της Βουλής, συμπεριφέρεται σαν τύραννος», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.«Από τη στιγμή που ξέρετε ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση προηγούμενης βουλής και όλα τα κόμματα συμφωνούμε γιατί το κάνετε ξανά μόνοι σας; Αν είναι για να ενωθούν οι Ελληνες ξεκινάτε στραβά. Αν είναι για να πείτε ότι μόνο εσείς ενδιαφέρεστε αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο μήνυμα που θέλετε να βγει από την αίθουσα».
Από την πλευρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως για τη διαδικασία είχε ενημερωθεί έγκαιρα ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, όπως και των υπόλοιπων κομμάτων.
«Η σοβαρότητα του θέματος επιβάλει από αυτή την αίθουσα να αναδειχθεί η ομοψυχία και συμφωνία την οποία παραλίγο διαρρήξατε» του απάντησε και του επισήμανε με νόημα: «Για τη διαδικασία έχουν ενημερωθεί όλες οι ΚΟ και έχουν δηλώσει ομιλητές κατά προτεραιότητα, καθώς και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Ενημερώθηκε και η δική σας ΚΟ και συγκεκριμένα ο γραμματέας σας που μόλις σας ενημερώνει. Καμία κοινοβουλευτική ομάδα δεν επιχείρησε αυτό που εσείς επιχειρείτε αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου