Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Έκτακτη είδηση!!!!Τεράστιο σκάνδαλο και πάρτι εκατομμυρίων στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα!!!!!!!!!!!!!!


Πολύ καλά είχαν στήσει την "μηχανή" ,οι επιτήδειοι ανεύθυνο -υπεύθυνοι, κοινωνικά ευαίσθητοι, της αμαρτωλής συγκυβέρνησης Ν.Δ. -ΠΑΣΟΚ, για να "ξεκοκαλίζουν" κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια στο βωμό της κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
Στην χώρα της Δημοκρατίας και της Φιλοξενίας, που έχει δοξαστεί ανά τους αιώνες, υπήρξαν κάποια όρνια που εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και τις κακουργηματικές συνέπειες της σύγχρονης δουλείας και trafficking  πλούτιζαν εξαθλιώνοντας συνανθρώπους μας.
Δημιούργησαν εικονικές εταιρείες και διαχειριζόντουσαν- "εξαφάνιζαν" τεράστια ποσά χωρίς να παρέχουν καν τις υπηρεσίες που όφειλαν! Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν τις υποδομές και τους πόρους άλλων δημόσιων υπηρεσιών, για να παράγουν την δουλειά που είχε πληρωθεί η ιδιωτική εταιρεία φάντασμα!!!Ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να μην συγκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο!!!

Υ.Γ. :Μπορεί η Ελλάδα να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει τον τόσο μεγάλο αριθμό μεταναστών που έχουν βρεθεί στην πατρίδα μας,παρόλο που δεν ήταν αυτή ο τελικός τους προορισμός, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε το γεγονός αυτό να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και παράνομου πλουτισμού!!!Συμφωνούμε οτι πρέπει να βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα και είναι εύκολο αρκεί να υπάρχει ορθή πολιτική βούληση που δεν θα τα ισοπεδώνει όλα...!!!!
Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτοί που έκαναν επάγγελμα και πηγή πλουτισμού τον ανθρώπινο πόνο θα πρέπει να τιμωρηθούν.





voltairosnews



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου