Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η Ζωή διέσυρε Σαμαρά και Μητσοτάκη: «Ελάτε να συζητήσουμε την πρόταση σας!» «Μη, δεν θέλουμε»!!

Οι Φαρισαίοι!
Αφού έχουν κυκλοφορήσει την παπάντζα περί «πρότασης για εξεταστική από το 1981″, έρχονται στην βουλή τα παρακολουθήματα του Σαμαρά για να… συζητήσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ!

Λέει λοιπόν η πρόεδρος της βουλής, ορθότατα, πως «ενημερώθηκε πως έχουν και οι σαμαρόφρονες πρόταση για εξεταστική για την οικονομία». Θα συζητηθεί ευθύς αμέσως με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ!
Το τι επακολούθησε, μόνο ένας νοσηρός νους θα μπορούσε να εξηγήσει. Ο Κυριάκος ανακοινώνει στην ΠτΒ, ότι δεν θα συζητήσουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας χάος στους παριστάμενους γαλάζιους βουλευτές, που προφανέστατα δεν ήταν στο κόλπο.
«Μα σας λέω ότι είναι εντάξει, θα συζητήσουμε και την δική σας πρόταση,» επαναλαμβάνει η Ζωή μήπως και ο. Κυριάκος δεν άκουσε καλά…
Και όμως είχε ακούσει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφήνοντας λοιπον άναυδους τους πάντες, ανακοινώνει ότι απλως δεν θέλουν να συζητηθεί η πρόταση τους…
Ο λόγος; Μα δεν ηθελε ο Σαμαράς να στεναχωρήσει τον Βαγγέλη. Ειδικά τώρα που το μαγευτικό Άμπου Ντάμπι ήλθε πιο κοντά…
Την ίδια στιγμή, τα δύο συνεταιράκια είχαν συνάντηση στο γραφείο του Βενιζέλου στην βουλή! Ο πανικός ρίχνει και τα προσχήματα. Μέχρι χθες βέβαια, κοινός στόχος ήταν να αποδομήσουν Καραμανλή και Παυλόπουλο. Οι αποκαλύψεις όμως από την Αμφίπολη στο Άμπου Ντάμπι, ενδέχεται να αλλάξει βίαια την ατζέντα της δολιοφθοράς και να την κάνει αυτοσυντήρησης.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου