Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

«Μυστικός δείπνος» καραμανλικών στη Θεσσαλονίκη με… μενού τον Σαμαρά


estiatorio-630x400


 Οι πιο «σκληροί» καραμανλικοί συναντήθηκαν σε κοσμικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και είχαν «κυρίως …
πιάτο» τον Αντώνη Σαμαρά, με τις διεργασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα να κλιμακώνονται.
Ο… μυστικός δείπνος των γαλάζιων στελεχών, έγινε σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, την περασμένη Τρίτη στο εστιατόριο Clochard στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συμμετείχαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος μάλιστα είναι και εκ των πρωταγωνιστών των εσωκομματικών εξελίξεων και έχει στενή πολιτική σχέση με τον Κώστα Καραμανλή όπως και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που επίσης παρακάθισε στο δείπνο και έχει ανοικτό μέτωπο με τον Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης συνδαιτυμόνες ήταν ο στενός φίλος του κ. Καραμανλή και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ιάκωβος Φραντζής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης και ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για την πορεία και το πολιτικό στίγμα της Νέας Δημοκρατίας. Σημείωσαν μάλιστα πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές αλλά μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.
Το δείπνο αποτυπώνει με ξεκάθαρο τρόπο την έντονη εσωκομματική κινητικότητα στη Νέα Δημοκρατία, παρά το μορατόριουμ που έχει επιτευχθεί σε ότι αφορά τη δημόσια κριτική και αμφισβήτηση προς τον πρόεδρο του κόμματος.
Οι κομματικές συνάξεις στη Θεσσαλονίκη είναι πυκνές όπως η πρόσφατη στο μπαρ Vendi της Βαλαωρίτου στην οποία συμμετείχαν οι πρώην πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Τσάμης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Βάκης Φραντζής.


[www.tribune.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου