Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ: Ανακοίνωση – έσχατη προδοσία από την Πέμπτη Φάλαγγα του Ελληνισμού!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
Αδιανόητη μαχαιριά κατά της Ελλάδας και των ασφαλισμένων, που μονο ένα ελεεινό, εγκληματικό μυαλό μπορούσε να συλλάβει, αποτελεί η ανακοινωση του ΠΑΣΟΚ με πρόσχημα την ομιλία του πρωθυπουργου.

Την ωρα λοιπόν που το μαύρο μετωπο εξωτερικού που εκφράζει το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε απαιτούν διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος αποκρύπτοντας δολίως το έγκλημα του PSI, η κυβέρνηση βάζει ορθώς στο τραπέζι την μεγάλη απάτη που οδήγησε τα ασφαλιστικά ταμεια σε ασφυξία και κάνει τις ακόλουθες ενέργειες, για πρώτη φορά εδώ και 5 χρόνια:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ηχηρή του παρέμβαση ξεκαθαρίζει ότι οποιαδήποτε βολή κατά του ασφαλιστικού εκτός από αντισυνταγματική ειναι και βάναυσα ζημιογόνος αφού το αυτονόητο ειναι η στήριξη του ασφαλιστικού μετά τις ζημιές που υπέστη από το PSI.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά με τον Αμερικανό υπουργό οικονομικών, προκειμενου να πιέσει το ΔΝΤ να υπαναχωρησει από τις εγκληματικές απαιτήσεις του, καθότι η τρύπα προέρχεται από το PSI.
Ο έτερος της συγκυβερνησης, Πάνος Καμμένος, εξηγεί στην Νουλαντ πως το ΔΝΤ έχει απόλυτη συνευθύνη για το έγκλημα του PSI και θα πρέπει να πιεστεί από την αμερικανική κυβερνηση ώστε να επανορθώσει αυτή την εγκληματική αδικία.
Ακόμα και ο Σαμαράς με το Ποτάμι σιωπούν, αφού μόνο ένας παραφρονας προδοτης θα μπορούσε να διαφωνήσει με αυτή την δίκαιη Ελληνική απαίτηση.
Και έρχεται από το πουθενά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ποιό, το ΠΑΣΟΚ και βγάζει ανακοινωση – μνημείο εθνικης μειοδοσίας με την οποία αποθεώνει το PSI και χαρακτηρίζει «συνωμοσιολογία» την εν λόγω απαίτηση της Ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ των διεφθαρμένων, αντί να σιωπήσει και να κρυφτεί για το έγκλημα που διέπραξε, έρχεται να το ολοκληρώσει δίνοντας ως πεμπτη φάλαγγα επιχείρημα στον Σόιμπλε και το ΔΝΤ! Με ψέμματα!
Και η Ελληνική πολιτεία κάθεται και τους κοιτά! Τους σύγχρονους Ιωαννίδηδες!
Αληθεια, ποιους υπηρετούν; Τι βρώμικα συμφέροντα πρεσβεύουν; Συμπτωματικά χθες γράφαμε για τις ορφανές μίζες της Deutsche Bank για το ξεφόρτωμα των Ελληνικών ομολογων ( και στα ασφαλιστικά ταμεία;). Τι προσπαθούν να καλύψουν λοιπόν;
Το Ολυμπία όμως αποκαλύπτει οτι η εγκληματική μεθόδευση Βενιζέλου γίνεται με πλήρη συνείδηση. Διότι το 2012 κατά την συζήτηση για το PSI συμφώνησε με την τοποθέτηση του εισηγητή τότε της ΝΔ, νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, που περιείχε την συγκεκριμένη αποστροφή:

Και ουδείς ετόλμησε τότε να τον διαψεύσει! ΟΥΔΕΙΣ!
Σήμερα λοιπόν δίνουν ένα πυρηνικό όπλο στους δανειστές για να ισοπεδώσουν την κοινωνία, προκαλώντας εθνικό σαμποτάζ. Με ψεύδη. Η σύλληψη τους έπρεπε να είχε γίνει ήδη εν ονόματι του Ελληνικού λαού.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου