Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Μέχρι και το τάληρο φυγάδευσε στο εξωτερικό ο φραγκοφονιάς «λειτουργός της ενημέρωσης»!!

 

 

 

 

 

 

 

  Πασίγνωστος μεγαλοδημοσιογράφος του «συγκροτήματος», με ειδικότητα στις συκοφαντικές επιθέσεις και την άκρατη ψευδολογία κατά του Πάνου Καμμένου, του Κώστα Καραμανλή και όποιου άλλου ενοχλεί τα συμφέροντα των νταβατζήδων, βρίσκεται στην λιστα Νικολούδη έχοντας φυγαδεύσει το ιλιγγιώδες ποσό των 2,155,000 Ευρώ!
Δηλαδή ο φραγκοφονιάς έχει φυγαδεύσει μέχρι και το τάληρο!!! Για τέτοιον λειτουργό της δημοσιογραφίας μιλάμε. Και τι νόημα εχει εαν καταδικάζεται στα δικαστήρια για τα «δημοσιογραφικά» του άρθρα. Όσα και να πληρώσει, το ισοζύγιο είναι θετικό.
Το θέμα ειναι όμως άλλο: Πως μπορει να βρίσκεται με τόσα λεφτά ένας ταπεινός αρθρογράφος; Η κυβερνηση τι κανει; Ο κύριος Νικολούδης έχει συνειδητοποιήσει ότι η λίστα δεν του δόθηκε για τυπικούς λόγους αλλά για να ασκηθούν διώξεις στους επίορκους «λειτουργούς» καθε είδους;
Δεν είναι παράνομο να φυγαδεύει καποιος τα λεφτα του στο εξωτερικό την ωρα που εδώ διαφήμιζε το καταστροφικό μνημονιο που οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην δραχμή;
Για σοβαρευτείτε γιατί είτε θα τους κλείσετε εσεις φυλακή σε μια ελεύθερη Ελλάδα, είτε θα σας κλείσουν αυτοί σε μια Ελλάδα κατεστραμμένη. Μέση λύση δεν έχει. 

 

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου