Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ρωμανιάς: Η κυβέρνηση διατηρεί τις «κόκκινες» γραμμές της

Ρωμανιάς: Η κυβέρνηση διατηρεί τις «κόκκινες» γραμμές της
Ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η καταβολή της 13ης σύνταξης να μετατεθεί το 2016.
Ο κ. Ρωμανιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε όσα είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης ότι η 13η σύνταξη είναι πολύ πιθανό να πάει πίσω έναν χρόνο.


«Ο Τάσος Κορωνάκης έχει μάθει να λέει την αλήθεια. Είναι δεδομένο ότι οι δανειστές έχουν προβάλει αντίσταση στις δικές μας θέσεις», τόνισε ο κ. Ρωμανιάς, προσθέτοντας ότι οι δανειστές ζήτησαν η 13η σύνταξη να περιοριστεί και να μην είναι 700 ευρώ, ενώ ύστερα πρότειναν η καταβολή της να εξαρτηθεί από το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Ο Γιώργος Ρωμανιάς τόνισε ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις, γι' αυτό και η κυβέρνηση διατηρεί τις «κόκκινες» γραμμές της. «Είναι δεδομένο και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα δεδομένα είναι δύο: Η κυβέρνηση δεν έχει πάει πίσω σε αυτά που έχει πει και παράλληλα κάνει μεγάλο αγώνα», είπε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως ότι το θέμα της 13ης σύνταξης είναι ακόμα ανοιχτό.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου