Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, προχθές, μόλις τέλειωσε την κατάθεσή του ο Σημίτης έπρεπε να «κρατηθεί» – δηλαδή να συλληφθεί – και να …

kai-prodotis-kai-axristos-kai-atheos
… οδηγηθεί στο δικαστήριο για τις ΨΕΥΤΙΕΣ που είπε, προκειμένου να παραπλανήσει τη Δικαιοσύνη.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, όλοι όσοι γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και εκδότες γέλασαν με την ψυχή τους όταν άκουσαν τον τέως πρωθυπουργό να καταθέτει στο δικαστήριο ότι για τις «αθλιότητες», δηλαδή τη ΛΗΣΤΕΙΑ σε βάρος του δημόσιου χρήματος που έγινε επί των ημερών του δεν πήρε χαμπάρι και ας έγιναν όλες αυτές οι ΛΗΣΤΕΙΕΣ, με τις μίζες, τα λαδώματα και τις φοβερές υπερβάσεις και υπερτιμολογήσεις των Δημόσιων και Ολυμπιακών έργων και προμηθειών από συνεργάτες του και φίλους του!

ΕΚΕΙΝΗ τη ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ της πρωθυπουργίας Σημίτη, εξαιτίας της οποίας ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΕ η χώρα και ΟΡΓΙΑΣΕ το ΚΛΕΨΙΜΟ, ο τόπος πήρε τον κατήφορο, άρχισε ο μεγάλος δανεισμός, η υπερχρέωση του Δημοσίου και ξεκίνησε η διάλυση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ υπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μολονότι ο Ανδρέας ήταν άρρωστος και κουμάντο έκανε η Μιμή – την οποίαν προσκυνούσαν και καθόταν προσοχή όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – το κλέψιμο και τα σκάνδαλα ήταν σχετικά περιορισμένα…
ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ όμως, έγινε το «έλα να δεις». ΚΛΕΒΑΝΕ σχεδόν όλοι. Και ο τότε πρωθυπουργός τα ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ. Πρώτα από όλα του τα έλεγαν ορισμένοι έντιμοι υπουργοί.
Δεύτερον του τα έγραφαν οι εφημερίδες, αλλά αυτός έκανε τον… κινέζο και σε όσους του κατήγγειλαν σκάνδαλα τους έλεγε να πάνε να τα καταθέσουν στον εισαγγελέα, για να πάρουν το δρόμο προς τις καλένδες…
Η «ΑΥΡΙΑΝΗ» στις 15-4-2003 αποκάλυψε ότι ο υπεύθυνος υφυπουργός Δημόσιας Τάξης για το διαγωνισμό της προμήθειας των C4I – του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων – κατοικούσε ΤΖΑΜΠΑ, σε βίλα, που του είχε παραχωρήσει ο Θ. Αθανασούλης της ALTEC, o oποίος μαζί με την Siemens είχαν πάρει τη μεγάλη αυτή δουλειά, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ, την οποίαν πλήρωσε το δημόσιο αλλά ποτέ δεν την παρέδωσαν οι ανάδοχοι…
ΑΚΟΜΑ και σήμερα, ΕΝΤΕΚΑ χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η μεγάλη αυτή δουλειά, μολονότι το ελληνικό δημόσιο την έχει εξοφλήσει, ακόμα δεν έχει παραδοθεί!..
ΚΑΙ ΕΔΩ πρέπει να αποκαλύψουμε σήμερα, ότι αυτή την καταγγελία μας για το σκάνδαλο Siemens με το C4I την πληρώσαμε πολύ ακριβά, γιατί ο έντιμος(!!!) Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του οποίου ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΗΚΕ η χώρα, από τους φίλους και συνεργάτες του, μας έστειλε το ΣΔΟΕ, την επομένη του δημοσιεύματος για… έλεγχο, με επικεφαλής ένα τελωνειακό τον περιβόητο Παναγιώτη Κουκουλομάτη που ήταν ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ από την Siemens(!) και μας έβαλε 2-3 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο(!!!).
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι έγινε; Εμείς αποκαλύψαμε σκάνδαλο για την Siemens, ο πρωθυπουργός αναγκάζεται και διώχνει τον υφυπουργό του και στη συνέχεια όμως μας στέλνει ΛΑΔΩΜΕΝΟ επισήμως με χαρτιά και σφραγίδες από την Siemens εφοριακό για να μας… ελέγξει!
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ η Ελλάδα του ΨΕΥΤΗ και του ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σημίτη! Τον λέμε δε ψεύτη γιατί τα ψέματα που είπε στο Δικαστήριο, ότι τάχατες δεν ήξερε πως κλέβανε στο ΠΑΣΟΚ – τα εκατομμύρια όμως με τα λαδώματα της Siemens, ήξεραν να τα ενθυλακώνουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού και τα παραδίδουν στους ταμίες και τους λογιστές του Σημίτη, και ΑΠΑΤΕΩΝΑ γιατί όπως επανειλημμένα έχει γραφτεί και καταγγελθεί, με ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ μας έμπασε στην Ευρωζώνη – μαύρη να ήταν η ώρα – δηλώνοντας περιχαρής μάλιστα, ότι έτσι λύνονται τα εθνικά και οικονομικά μας προβλήματα. Και τελικά όχι δεν λύθηκε κανένα, αλλά και φθάσαμε στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο…
ΜΕ ΤΗΝ ευκαιρία δε αυτή καλούμε τον υφυπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Παπαγγελόπουλο να διατάξει ΕΡΕΥΝΑ για να δούμε επιτέλους ποιοι φταίνε για τη συμφορά που μας βρήκε και πόσο πλήρωσε η χώρα και ο λαός την απάτη του Σημίτη με τα SWAPS.
Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου