Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σκούζουν οι Τούρκοι Χειριστές των F-4 γιατί τα F-16 τους πήραν απο…Πίσω!


 veteranos.gr_3
Μια παραλλαγή του γάτος γα@εί ,γάτος σκούζει απο την ανάποδη έζησαν οι Τούρκοι πιλότοι και διαμαρτύρονται γιατί  Ελληνικά μαχητικά  F-16 τους ¨Locκαρισαν «  και τους πήραν από πίσω στο κυνήγι !

Συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου ανήμερα της Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων που οι Τούρκοι χλευάζουν και δεν την αναγνωρίζουν  ,αν και οι ίδιοι εορτάζουν την ημέρα της Νεολαίας ή κάτι τέτοιο μια θρησκευτική εορτή ,διαμαρτυρήθηκαν γιατί λέει Ελληνικά Μαχητικά πέταξαν την μεγάλη αυτή ημέρα για το Τουρκικό Έθνος !
Δηλαδή διαμαρτυρήθηκαν γιατί Ελληνικά μαχητικά δεν τήρησαν το Μνημόνιο (Γιλμάζ Παπούλια )που τηρεί μόνο η Ελλάδα και θα ήθελαν να προβαίνουν σε παραβιάσεις και Παραβάσεις του Ελληνικού FIR και λόγω της ημέρας τα Ελληνικά μαχητικά να μην πετάνε και να μην  τους αναχαιτίζουν !
Μόνο που δεν τους έκαναν την χάρη και τα Ελληνικά μαχητικά τους είχαν στο (Lock & Kill  )για πάνω απο 2 λεπτά ενώ δεν γλύτωσε ούτε το ένα F-16  που ήρθε για βοήθειά τους  απο το Dalaman ! 
 f-16-cebcceb9cebdceb1cf81ceadceb4ceb5cf82
Ίσως να χρειάζεται  κάποια στιγμή τα Ελληνικά μαχητικά να κάνουν καμιά βόλτα απο το Dalaman  για να ξαναθυμηθούν οι Τούρκοι  πιλότοι οτι μπορούν  να φτάσουν άνετα και εκεί !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου