Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Καμμένος: Τα αιτήματα για εκλογές γίνονται πολλές φορές δεκτά…

Καμμένος: Τα αιτήματα για εκλογές γίνονται πολλές φορές δεκτά…
Ο κ. Σαμαράς ήταν μία κατά και μία υπέρ του μνημονίου, και τελικά μετέτρεψε το κόμμα του σε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, ενώ τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ ήταν συνεπές στην πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος στη συνέχεια το εγκατέλειψε, επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, στη δευτερολογία του στη συζήτηση στην Ολομέλεια σχετικά με την εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε «ποιόν λέτε ακροδεξιό; Είμαι εγώ ακροδεξιός; Είναι οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ»; Και συνέχισε: «Ακροδεξιοί είναι αυτοί που ήταν συνεργάτες του Παπαντωνίου και του Σημίτη, ανοίξτε το διαδίκτυο, βάλτε "Παπαντωνίου Θεοδωράκης", "Σημίτης Θεοδωράκης" και θα βρείτε εκατοντάδες φωτογραφίες» και κάλεσε το Ποτάμι να είναι πιο προσεκτικό στους χαρακτηρισμούς του.
Απευθυνόμενος στην αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί του αν η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Καταθέστε τώρα πρόταση μομφής να δούμε ποιός έχει τη δεδηλωμένη» και συμπλήρωσε ότι «προσέξτε γιατί πολλές φορές τα αιτήματα για εκλογές γίνονται δεκτά».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου