Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΑΝΕΛ: Τα επαχθή μέτρα που προτείνουν οι εταίροι ξεπερνούν τα όρια αντοχών του λαού


Αποτέλεσμα εικόνας για ανεξαρτητοι ελληνες
Ως άκρως επώδυνα και επαχθή χαρακτηρίζει τα μέτρα που προτείνουν οι εταίροι η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επισημαίνοντας ότι ξεπερνούν τα όρια αντοχών του ελληνικού λαού.
Όπως τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη, η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί μέχρις εσχάτων για μια πραγματικά επωφελή συμφωνία στο όνομα και για λογαριασμό του ελληνικού λαού, κινούμενη στο πλαίσιο της εντολής που πήρε στις 25 Ιανουαρίου.


«Είναι, όμως, προκλητικό και πολιτικά άηθες το να επιχαίρει και να σιγοντάρει την άκαμπτη και ιταμή στάση των δανειστών η εγχώρια συμμαχία των προθύμων, δηλαδή τα κόμματα που υλοποίησαν άνευ όρων μνημονιακές πολιτικές όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον ακραιφνή νεοφιλελεύθερο κομπάρσο του Ποταμιού, που βρίσκεται σε μόνιμη κρίση παραληρηματικού βοναπαρτικού μεγαλείου και φαντασιώνεται αποστασίες», συμπληρώνει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Καλό είναι να μη βιάζονται τα μέλη της συμμαχίας των προθύμων και να μην προεξοφλούν νέα μνημόνια», προσθέτει.

Συνεχίζοντας, η κ. Χρυσοβελώνη παρατηρεί ότι οι πολίτες ψήφισαν παραμονή στο ευρώ με αξιοπρέπεια και βιοτικό επίπεδο ευρωπαϊκής χώρας.

«Και εξέφρασαν την έντονη απαρέσκειά τους στον ραγιαδισμό των «yesmen» απέναντι σε όλες τις παράλογες και παρανοϊκές αξιώσεις των δανειστών», καταλήγει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου