Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: «Διαφωνώ σε όλα με τον Αντώνη Σαμαρά»

dendias
Η συνεδρίαση της ΚΟ θα είναι καθοριστική για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ σε περίπτωση συμφωνίας, τόνισε ο Νίκος Δένδιας, που επανέλαβε ότι οι απόψεις του είναι διαφορετικές από εκείνες του Αντώνη Σαμαρά.


Σε περίπτωση αδιεξόδου με τους εταίρους, ο πολιτικός κόσμος θα πρέπει να εξετάσει από κοινού πώς θα καταστεί μικρότερη η βλάβη για τη χώρα, σημείωσε ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ σε περίπτωση συμφωνίας, πρόσθεσε: «Εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, θα πρέπει να καταγραφεί τι επιθυμεί η πλειοψηφία με ψηφοφορία, και μάλιστα μυστική».

Μιλώντας για τις σχέσεις του με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι είναι προφανές ότι οι απόψεις τους είναι διαφορετικές, τόσο για τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα όσο και για τα αίτια της ήττας, τη μετέπειτα στάση μας και τις προοπτικές του κόμματος.

«Τις απόψεις μου αυτές τις διατύπωσα ενώπιον του κ. Σαμαρά. Δεν είναι ζήτημα προσωπικής διαφοράς, τουλάχιστον καθόσον με αφορά», πρόσθεσε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου