Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τι είδε ο Καμμένος στη Παραμεθόριο & Επιστρέφει τα όπλα στους Εθνοφύλακες ;

5_big-1024x576
Ο Καμμένος στην τριήμερη περιοδεία που έκανε στην Παραμεθόριο συνοδευόμενος απο Αξιωματικούς και όχι Κομματάρχες και …τοπικούς Πολιτικάντηδες είδε πράγματα και θάματα …Κανείς δεν προσπάθησε να του ωραιοποιήσουν τα πράγματα στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα…Αντίθετα το Γενικό Επιτελείο Στρατού έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση !


Η ενημέρωση που είχε και από απλούς Ανθρώπους άλλα και από Ιεράρχες της Εκκλησίας που φυλάνε  Θερμοπύλες μόνο και μόνο για την πίστη στο Θεό και την Πατρίδα τον προβλημάτισαν από ότι φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε απόψε το βράδυ στην πόλη της Κοζάνης ...

Τι είπε ο Καμμένος και γιατί επιστρέφει άρον -άρον τα όπλα στους Εθνοφύλακες , που κάποιοι τους αφόπλισαν ,ενώ εμείς από αυτό το Μετερίζι γράφαμε για τον έγκλημα του αφοπλισμού  της Εθνοφυλακής !ae518958e99d053c5e2b7ccbf7c8fc40_L-660x450

Η δήλωση Καμμένου :

Η εικόνα στην περιοχή είναι ότι υπάρχει μία μεγάλη ανασφάλεια, ιδίως από την εγκατάλειψη παραμεθόριων χωριών. Οι πολίτες ζητούν την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων και για αυτό το λόγο παίρνουμε τα εξής μέτρα:

Πρώτα απ’ όλα μία μεγάλη ομάδα στρατιωτών που παρουσιάζονται σε αυτή την ΕΣΣΟ και στην επόμενη θα μεταφερθούν στους νομούς που επισκεφθήκαμε για να στελεχώσουν τις Μονάδες και ιδίως τα προκεχωρημένα φυλάκια.
Δεύτερον, θα γίνουν τακτικές ασκήσεις των Ειδικών Μονάδων, ιδιαίτερα των Καταδρομέων ενώ θα υπάρχει και η παρουσία εναέριων μέσων σε όλες τις περιοχές.etnothilakes

Παράλληλα, εξετάζουμε με τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων τη δημιουργία Κέντρων Εκπαιδεύσεως στην ευρύτερη περιοχή, όπως επίσης και την επαναλειτουργία συγκεκριμένων φυλακίων. Ενεργοποιείται η Εθνοφυλακή. Θα επιστρέψουμε τον οπλισμό στην Εθνοφυλακή.4_big

Παράλληλα θα εξετάσουμε τη δυνατότητα γυναίκες σαν την κ. Σοφία Δημητρίου, που φυλάνε εθελοντικά μόνες τους ολόκληρα χωριά, να μπορούν και εκείνες να ενταχθούν στο πλαίσιο της Παλλαϊκής Άμυνας στην Εθνοφυλακή και να εκπαιδευτούν από Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για το υψηλό ηθικό όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, για την παρουσία, αλλά και την αγκαλιά που προσφέρουν οι κάτοικοι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τον άριστο επαγγελματισμό τους.

Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους πολίτες της παραμεθορίου:Είναι απόλυτα ασφαλείς και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εδώ. Είναι εδώ και θα είναι με ακόμα πιο έντονη παρουσία».

[veteranos.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου