Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πάλι έχασε τον "αγώνα" ο Μεϊμαράκης στο...93! - Στο πρώτο ντιμπέιτ έχασε στο τέλος - Χθες έχασε μετά το τέλος


 

Αυτή τη φορά ο αρχηγός της ΝΔ Ε.Μεϊμαράκης δεν έχασε στο τέλος αλλά μετά το τέλος του χθεσινού ντιμπέιτ, στο...93 μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους αφού επέλεξε όταν έβγαινε από το ραδιομέγαρο αντί να μείνει σε κάποιες καλές εντυπώσεις που προκάλεσε με την παρουσία του, να επιτεθεί στην ΕΡΤ, δείχνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο αδυναμία αλλά και ότι είχε γνώση της ήττας του στα σημεία.
 
Ο Ε.Μεϊμαράκης, διαμαρτυρήθηκε γιατί ο σκηνοθέτης τον εδειχνε ... πιο κοντό! Και έφυγε από το ραδιομέγαρο συνοδευόμενος από τον πρώην γ.γ. του ΕΟΤ, γνωστό από το σκάνδαλο των πλαστογραφημένων επιταγών, Ν.Καραχάλιο...
 
«Αν η διοίκηση της ΕΡΤ συμπεριφερόταν σωστά, θα είχαμε καλύτερο ντιμπέιτ», είπε και κανένας δεν κατάλαβε τι εννοούσε.
 
Οταν ρωτήθηκε αν η παρατήρησή του αφορούσε το ζήτημα του ύψους- καθώς ο ίδιος παραπονέθηκε ότι ... ο Αλέξης Τσίπρας εμφανιζόταν ψηλότερος (!) - ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε "Οχι μόνο. Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε από το πρωί και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ και τώρα. Αλλά ό,τι και να κάνει η ΝΔ θα πάει μπροστά".
 
Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Αγνωστο...
 
Το κλίμα ήταν από νωρίς πολύ τεταμένο μεταξύ της ΝΔ και της ΕΡΤ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να φτάνει στο Ραδιομέγαρο για το debate δυσαρεστημένος. Η δυσαρέσκεια αυτή προέρχονταν από ένα δημοσίευμα που αφορούσε στο πρόσωπο του, το οποίο συζητήθηκε σε εκπομπή το απόγευμα στην ΕΡΤ.  
 
Στην πορεία, όπως φάνηκε προέκυψε και το ζήτημα του ύψους. «Προσπαθούν να τον ψηλώσουν, αλλά δεν ψηλώνει», έλεγαν συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος στις δηλώσεις του, μετά το debate, επιτέθηκε στη διοίκηση της ΕΡΤ.
 
Αργά το βράδυ μάλιστα η Διοίκηση της ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον κ. Μεϊμαράκη επισημαίνοντας ότι δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις. 
 
Παράλληλα τόνισε ότι, «ανταποκρίθηκε με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό στην αντικειμενική και ισότιμη προβολή των θέσεων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο».
 
Στο προηγούμενο άοσμο και άηευστο ντιμπέιτι ο Ε.Μεϊμαράκης είχε χάσει στο τέλος από την παρέμβαση του Π.Καμμένου σχετικά με τα υποβρύχια.
 
Τότε Τσίπρας και Μεϊμαράκης κινήθηκαν στην τακτική του να μην γίνει η γκάφα ή το μεγάλο λάθος που θα δώσει πόντους στην άλλη πλευρά. 
 
Ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρόεδρο τη ΝΔ για την υπόθεση των υποβρυχίων μία κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μερικές ημέρες και εν’ όψει των εκλογών. 
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε ακόμη και υπόδικο τον Β. Μεϊμαράκη λέγοντας πώς η υπόθεση που τον εμπλέκει βρίσκεται ακόμη στους εισαγγελείς, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ για να του απαντήσει αναγκάστηκε να υπερασπιστεί ακόμη και την οικογένεια Παπανδρέου στην υπόθεση των CDS που είχε δικαστική διένεξη με τον Πάνο Καμμένο.
 
Εκνευρισμένος μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και εκτός μικροφώνου και ενώ οι κάμερες ήταν στραμμένες αλλού φέρεται να του είπε «ξέρω ότι θες να με χτυπήσεις, αλλά γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά και δεν το κάνεις εσύ;». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να τους απάντησε «μην με μπλέκεις σε τέτοια». 
 
Έτσι κατάφερε να χάσει και τα δύο ντιμπέιτ στο τέλος τότε που κερδίζονται οι εντυπώσεις...and the fat lady sings όπως λένε και οι Άγγλοι.
 
Το χθεσινό όμως ήταν πρωτοφανές. Ο Ε.Μεϊμαράκης επέλεξε να χάσει εντυπώσεις ακόμα και μετά το..."σφύριγμα" της "λήξης".
 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου