Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ο ανύπαρκτος Νικολόπουλος «κρεμάει» Τσίπρα – Καμμένο για ένα οφίτσιο;

Ο ανύπαρκτος Νικολόπουλος «κρεμάει» Τσίπρα – Καμμένο για ένα οφίτσιο;
Ηρωική έξοδο φαίνεται πως ετοιμάζει ο συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Νίκος Νικολόπουλος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το κρίσιμο κρας τεστ της κυβέρνησης για την πρώτη δέσμη προαπαιτούμενων μέτρων, καθώς συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προτίθεται να στηρίξει το πολυνομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή. Σύμφωνα με άλλες πηγές ο κ. Νικολόπουλος δεν έχει αποφασίσει εάν θα διαφοροποιηθεί στην τωρινή ψηφοφορία ή στο δεύτερο πακέτο μέτρων, ωστόσο κλίνει στην χάραξη του δικού του πολιτικού δρόμου.


Ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τα προσχήματα, από την ημέρα που δεν υπουργοποιήθηκε μετά το μπλόκο του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, έχει φορέσει το μανδύα του… Αλέξη Μητρόπουλου της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου και πιάνει στασίδι σε όλα τα Μέσα αμφισβητώντας την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.

Παράλληλα, οι σχέσεις του με τον επικεφαλής του κόμματος με το οποίο εκλέχθηκε έχουν πιάσει «πάγο» από τη στιγμή που ο κ. Καμμένος του αρνήθηκε και το πόστο του αντιπροέδρου της Βουλής, το οποίο επεδίωκε σαν αποκούμπι, γεγονός που αποτέλεσε τη δεύτερη πολιτική σφαλιάρα στο πολιτικό «κεφάλαιο» Νικολόπουλος.

Πέραν αυτού, ο κ. Νικολόπουλος ανερυθρίαστα έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τη Νέα Δημοκρατία ενόψει της προεδρικής εκλογής και εναποθέτοντας τις ελπίδες του για την πολιτική του επιβίωση και ποντάροντας σε ένα χαρτοφυλάκιο στο μέλλον, στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Μάλιστα, πηγές από την αχαϊκή πρωτεύουσα, από όπου και εκλέγεται, αναφέρουν ότι ο μηχανισμός του κ. Νικολόπουλου κινητοποιήθηκε έντονα την περασμένη Παρασκευή, όπου άνοιξε την προεκλογική περίοδο με την ομιλία του στην Πάτρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Αχαιός βουλευτής και επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με σημερινή του ανακοίνωση αναφέρεται σε «πρόταση για την αυτόνομη κάθοδο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν».

Παράλληλα, την Τρίτη αναμένεται να ενημερώσει με συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Αμαλία» τους δημοσιογράφους για τη νέα πορεία του κόμματος


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου