Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ποιον δείχνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις για πρόεδρο της Ν.Δ;

Η κούρσα για τον επόμενο αρχηγό της κεντροδεξιάς παράταξης μεταφέρθηκε πλέον και στο στοίχημα...
Τα προγνωστικά για τον επόμενο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, όμως οι προσφερόμενες αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.


Στην αρχή , από τα προγνωστικά για το στοίχημα, ως πρώτο φαβορί εμφανιζόταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο 1,80 και τον Απόστολος Τζιτζικώστας δεύτερο φαβορί στο 2,20. Ακολουθούσαν κατά σειρά Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Η μεγάλη αλλαγή δημιουργήθηκε μετά από μία εβδομάδα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τα εγκαίνια του γραφείου του στην Αθήνα,  και ενδεχομένως την υποστήριξη στελεχών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, όπως, για παράδειγμα, ο Νότης Μηταράκης και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά και λόγω της επίσημης έναρξης των εμφανίσεων και τις παρουσίασης των θέσεων του, εκμηδένισε τη διαφορά από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Οι στοιχηματικές εταιρείες έλαβαν υπόψη τους την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος από τη βάση και έτσι, η απόδοση του Απόστολου Τζιτζικώστα παίζεται πλέον στο 1,95, όσο και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Όπως γίνεται αντιληπτό, η απόδοση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ανεβαίνει και του Απόστολου ​​Τζιτζικώστα πέφτει.

Πάντως, σημειώνεται ότι το στοίχημα επόμενος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δε λαμβάνει υπόψη τους δύο γύρους εκλογικής διαδικασίας. Στο συγκεκριμένο στοίχημα ποντάρεις μόνο για τον τελικό νικητή και άρα, ουσιαστικά, για τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος.

Αξίζει να τονιστεί επίσης και ότι η μεγάλη έκθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την πρώτη εβδομάδα μετά από τις επίσημες ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων ανάγκασε τις στοιχηματικές εταιρείες να διορθώσουν τις αποδόσεις και ως προς τον ίδιο και έριξαν τις αποδόσεις τους, ενώ η απόδοση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέβηκε από το 9,00 στο 22,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου