Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Αλέξη τάραξε πρώτα στη νομιμότητα τους υπουργούς σου και μετά το λαό στους φόρους


 Αλέξη τάραξε πρώτα στη νομιμότητα τους υπουργούς σου και μετά το λαό στους φόρους

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ... ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια αλλά να είναι». Εδώ που φτάσαμε δεν χωράνε μισόλογα. Μόνο καθαρές κουβέντες.
Μετά τα τελευταία κρούσματα ελέγχων στα οικονομικά υπουργών της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να απομακρύνει τάχιστα τους υπουργούς του που έχουν υποπέσει σε οικονομικές ατασθαλίες, ακόμα κι αν αυτές δικαιολογούνται εκ των υστέρων.

Οφείλει να γνωρίζει ότι στην πολιτική ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και όταν έχεις επιλέξει να «συνθλίψεις» τον ελληνικό λαό με τη μέθοδο της εσωτερικής υποτίμησης, τότε οφείλεις να καθαρίσεις κάθε ίχνος διαφθοράς, κάθε ίχνος ύποπτων συναλλαγών.
Οι υποθέσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη που φέρεται να συμμετέχει ως μέτοχος σε ιδιωτική εταιρεία, καθώς και του Γιώργου Σταθάκη που φέρεται να είναι ο υπουργός που ξέχασε να δηλώσει 1 εκατομμύριο ευρώ για τρία συναπτά έτη και το έκανε ετεροχρονισμένα με συμπληρωματική του δήλωση, δεν σηκώνουν καμία απολύτως δικαιολογία.
Είναι πολιτικά αδιανόητο ο μέντορας και ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα να εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις, ενώ ο πρωθυπουργός να «κρύβεται» περιμένοντας απλά να καταλαγιάσει η υπόθεση, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Είναι ηθικά κολάσιμο, ο υπουργός που θα κλείσει το deal και τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια», ο Γιώργος Σταθάκης, ο άνθρωπος δηλαδή που θα παίξει κορώνα - γράμματα τα σπίτια των Ελλήνων να έχει «ξεχάσει» να δηλώσει για 3 χρόνια ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής υποκρισίας η καθυστέρηση και η έλλειψη πολιτικής βούλησης της κυβέρνησης να επαναχαράξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και την ίδια ώρα η πολιτική και δημοσιογραφική… πιάτσα να βοά ότι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, βρίσκεται σε υπόγειες διαβουλεύσεις με τους καναλάρχες της διαπλοκής.
Κύριε Τσίπρα ξεκινήστε την κάθαρση από τα του οίκου σας. Στείλτε σπίτι τους όλα τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. για τους οποίους υπάρχουν έστω και αποχρώσες ενδείξεις και μετά ζητείστε θυσίες από το λαό.
Οι πολίτες πλήρωσαν με το αίμα τους τις επιλογές των μνημονίων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και πίστεψαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αποδώσει τουλάχιστον δικαιοσύνη.
Τα μέτρα που ετοιμάζεται να «περάσει» την Παρασκευή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. θα καταστρέψουν την ήδη ισοπεδωμένη ελληνική κοινωνία. Θα βυθίσουν ακόμα πιο βαθιά στην ύφεση την πραγματική οικονομία, ξεπουλώντας ό,τι «ελληνικό» έχει απομείνει σε αυτόν τον τόπο.
Θα κυνηγήσει τους φτωχούς, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς, ενώ έχει την ψευδαίσθηση ότι οι υπουργοί του θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να κάνουν ντόλτσε βίτα στο Κολωνάκι και σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, έχοντας ασυλία από νόμους και κανόνες.Ας πουν επιτέλους στον κύριο Τσίπρα οι σύμβουλοί του ότι η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους οι οποίοι δεν χρειάζονται την πολιτική για να καλύψουν τις προσωπικές τους περιπέτειες.
Αν δεν του το πουν σύντομα, θα του το πει ο λαός και θα του το πει από το «πεζοδρόμιο»…
Κύριε Τσίπρα, στην κορυφή μπορεί να κάνεις πολλά χρόνια να ανέβεις, αλλά χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα και ένα μόλις «φύσημα» για να πέσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου