Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Το Κρεμλίνο «έφτυσε» τον Ερντογάν – Εμπρηστικές δηλώσεις Νταβούτογλου!


Το Κρεμλίνο «έφτυσε» τον Ερντογάν – Εμπρηστικές δηλώσεις Νταβούτογλου! 

Ο πρόεδρος Πούτιν δεν θα συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Μπουρζέ της Γαλλίας όπου διεξάγεται η διάσκεψη για το κλίμα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου και διευκρίνισε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών.
Σε απάντηση πετάχτηκε η κουτοπόνηρη «αλεπού», ο Αχμέτ Νταβούτογλου, και δήλωσε ότι η κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού ήταν πράξη άμυνας της Τουρκίας επειδή παραβιάστηκε ο εναέριός της χώρος. Αναφέρεται σε εκείνα τα «μοιραία» 17 δευτερόλεπτα που παραβιάστηκε η Τουρκία…

Ο Νταβούτογλου έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά. Με τη γνωστή ασυνάρτητη αλαζονεία των ισλαμιστών της Άγκυρας, είπε ότι η παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από τους Ρώσους ήταν παραβίαση του εναέριου χώρου του ΝΑΤΟ (σ.σ. προσπαθεί να εμπλέξει το ΝΑΤΟ σε παγκόσμιο πόλεμο ο παρανοϊκός), ότι ο βομβαρδισμός αμάχων προκαλεί και άλλους πρόσφυγες, ότι πρέπει ο πόλεμος να είναι αποκλειστικά ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (σ.σ. και όχι στην Αλ Κάιντα και τις άλλες συμμορίες μισθοφόρων τζιχαντιστών της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας) και ότι η προστασία του εναέριου χώρου της Τουρκίας είναι καθήκον τους και ότι δεν θα απολογηθούν στους Ρώσους.
Μέσα σε αυτή την παράνοια πετάχτηκε και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, που συνηθίζει να βγάζει φιρμάνια δίχως ομόφωνη συμφωνία των μελών της συμμαχίας, και δήλωσε ότι όλοι οι σύμμαχοι υποστηρίζουν πλήρως το δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο της.
Ποιοι όλοι σύμμαχοι; Η Ελλάδα υπογράφει ότι η Τουρκία μπορεί να καταρρίπτει ρωσικά μαχητικά; Η Γαλλία, που προχθές ο Ολάντ τα βρήκε με τον Πούτιν;
Κάποιοι παίζουν «τρελά» παιχνίδια στη γειτονιά μας, κάποιοι παίζουν με τη φωτιά…


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου