Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

«Παράθυρο» ενίσχυσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας αφήνει το Μαξίμου


 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η κυβερνητική πλειοψηφία άφησε η Όλγα Γεροβασίλη, με νέα δήλωσή της στο real.gr. Παρά την αποτυχία του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το Σάββατο, το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση θέλοντας να προλάβει τα σενάρια περί «αριστερής παρένθεσης».

«Όσο η κυβέρνηση βαδίζει στο μονοπάτι της εξόδου από την κρίση, υλοποιώντας τη συμφωνία με γνώμονα την αναδιανομή των βαρών προς όφελος των αδυνάμων, τόσο θα ισχυροποιείται η θέση της στην κοινωνία. 
Αυτός ο βασικός μας πυλώνας αποτελεί αξία ανώτερη από κάθε φαντασίωση περί ''αριστερής παρένθεσης'', στην οποία επιμένουν ορισμένοι παρότι τόσες φορές προσπάθησαν να την υλοποιήσουν και άλλες τόσες απέτυχαν. 
Και, ασφαλώς, αυτή η αξία υπερέχει των όποιων κομματικών ισορροπιών ή προσωπικών επιδιώξεων. Για αυτό και εκτιμώ ότι, όχι μόνο δεν κινδυνεύει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά ότι, αντίθετα, είναι πολύ πιθανόν και να ενισχυθεί στο μέλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ενημερωτική ιστοσελίδα.
"Η κυβέρνηση δε ζήτησε συναίνεση χωρίς συζήτηση"
Η κυβέρνηση δεν ζήτησε συναίνεση χωρίς συζήτηση, είχε πει νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM». Η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι η κυβέρνηση ποτέ δεν αποποιήθηκε των ευθυνών της και εξήγησε ότι η πρωτοβουλία της κυβέρνησης ήταν απλώς μια «πρόσκληση σε διάλογο» για τα μεγάλα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, όπως το προσφυγικό και το ασφαλιστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου