Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Διπλή προειδοποίηση από Τσίπρα για εκλογές και λεφτά εκτός ΕΕ

Διπλή απειλή για εκλογές και λεφτά εκτός ΕΕ
Σαφές μήνυμα ότι η κυβέρνηση εμμένει στη διαπραγματευτική γραμμή, δεν υπαναχωρεί, έχει εναλλακτικά σενάρια και δεν φοβάται τη σύγκρουση σε όλα τα μέτωπα στέλνει με πολιτικές επιλογές και στρατηγικές κινήσεις ο Αλέξης Τσίπρας τόσο προς τους δανειστές όσο και στην κοινωνία. Ενώ η διαπραγμάτευση εισέρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή, η ρευστότητα τόσο του Δημοσίου όσο και των τραπεζών εξαντλείται, ο πρωθυπουργός επιλέγει να ανοίξει το μέτωπο της διαπλοκής χτυπώντας με δυο κινήσεις ταυτόχρονα το κατεστημένο των media και τους πανίσχυρους τραπεζίτες.

ΑΔΩΝΙΣ: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΩΣ… ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

Αδωνις: Αμετανόητος ως... γνήσιος ανθέλληνας
Σε δημόσια παραδοχή για το πλήγμα που προκάλεσε στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ένα πρωτοφανές ανθελληνικό παραλήρημα, ενοχλημένος από τις εις βάρος του αποκαλύψεις από το Newsbomb.

Ο Γεωργιάδης με καμάρι παραδέχτηκε, με αφορμή ερώτημα του Αιμίλιου Λιάτσου στην εκπομπή που προβλήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου στο “Κόντρα”, ότι στο στόχαστρό του μέσω του νόμου του Νοεμβρίου του 2013, ήταν η ελληνική παραγωγή φαρμάκου.

ΓΙΑΤΙ «ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ» ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Γιατί «στράβωσαν» οι καναλάρχες με την κυβέρνηση;
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
Δεν πείθουν κανέναν τα επιχειρήματα και οι απειλές των καναλαρχών, οι οποίοι επιμένουν να μην θέλουν να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας με ανυπόστατα επιχειρήματα. Από την άλλη μεριά, η κυβέρνηση ζητά το αυτονόητο: Να λειτουργήσουν ως σοβαρές επιχειρήσεις.

Βόμβες Καμμένου στη Βουλή:»Το έλλειμμα του 2009 στο ΥΠΕΘΑ φουσκώθηκε κατά 3,4 δισεκατομμύρια ευρώ»

Γράφη ο Γιώργος Λυκουρέντζος
Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου και συγκεκριμένων στελεχών της κυβέρνησής του εξαπέλυσε από τη Βουλή και τη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένοςυποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου είχε προγραμματίσει την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ πριν ακόμα αναλάβει τις τύχες της χώρας. «Κάποιοι είχαν δόλο. Αν αυτός ο δόλος απέφερε οικονομικά κέρδη σε κάποιους είναι υποχρέωσή μας να το εξετάσουμε» είπε ο κ. Καμμένος.

Κοτζιάς: Η Γερμανία δεν έχει δώσει ούτε ένα σεντ στην Ελλάδα και έβγαλε 80 δισ. ευρώ.

Ούτε ένα σεντ δεν έχει δώσει στην Ελλάδα η Γερμανία, την ίδια στιγμή που έχει βγάλει 80 δισ. ευρώ, αναφέρει σε συνέντευξή του στην ιταλική HuffPost, o Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
“Πρέπει να κατανοήσουν οι Γερμανοί ότι ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες είμαστε, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν δώσει ούτε ένα σεντ στην Ελλάδα, αλλά εγγυήσεις, και έχουν βγάλει ογδόντα δισεκατομμύρια κέρδη”, είπε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά για το πώς μπορούν να βελτιωθούν οι ελληνογερμανικές σχέσεις, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βελτιωθεί πρώτα η ατμόσφαιρα στην κοινή γνώμη των δυο κρατών.

ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΕΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ Ξεκινά σήμερα η διαδικασία του Λογιστικού Ελέγχου του χρέους

Στις 12.00 σήμερα στη Βουλή, στην αίθουσα της Γερουσίας, συγκροτείται η Επιτροπή του Κοινοβουλίου, για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους.
Έργο της εν εν λόγο επιτροπής είναι να διερευνήσει τα πραγματικές γενεσιουργές αιτίες που έστειλαν το δημόσιο χρέος και συστήνεται με απόφαση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μ.Λ. Κινγκ: Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι!

«Δεν πολεμάς το σκοτάδι με σκοτάδι. Μόνο με το φως μπορείς» Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Σαν σήμερα, 4 Απριλίου του 1968, δολοφονήθηκε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα, την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων.

Το μαύρο μετωπο έθεσε εαυτόν εκτός Ελλάδας

230
Σαμαράς, Βενιζέλος και Θεοδωράκης απέδειξαν σήμερα περίτρανα ποιούς υπηρετούν.
Με την τρανταχτή απουσία τους από την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους, έθεσαν εαυτούς όχι απλά εκτός χώρας, αλλά απέναντι στην χώρα.

Η Ελλάδα που παλεύει

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Εν μέσω τεράστιων δυσκολιών αλλά και αντιφάσεων, λαθών, αδυναμιών πολιτικής και διοικητικής μορφής, η ουσία είναι ότι η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή το παλεύει όσο μπορεί.

Πάνε όλα καλά; Αναμφίβολα όχι. Είναι τα πάντα διασφαλισμένα; Ασφαλώς και δεν είναι. Οι επιδόσεις της χώρας είναι εκείνες που θα περίμενε κανείς από μία πρώτης κατηγορίας «ορχήστρα»; Προδήλως δεν συμβαίνει.

Αν δεν κοπεί το «απόστημα» της τηλεοπτικής προδοσίας πολύ δύσκολα αυτός ο τόπος θα δει καλύτερες μέρες.

s


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για πρώτη φορά, ο ελληνικός λαός θα δει αυτούς που μέχρι στιγμής ασκούσαν μόνο… κριτική και επεδίωκαν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, επιτέλους να βάζουν το χέρι στην τσέπη. 
Η εποχή που στην Ελλάδα πλήρωναν μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχει παρέλθει και τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας για όλους αυτούς που μέσω της οθόνης της αποβλάκωσης απαξίωσαν κάθε υγιές στοιχειό σε αυτή την χώρα
Αν αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα και κουβαλά μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές κληρονομιές και.....

Ο Σαμαράς έλεγε την αλήθεια: δούλευε 24 ώρες το 24ωρο για να κάνει ρουσφέτια σε δημοσίους υπαλλήλους (δείτε αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του «ΧΩΝΙΟΥ»)

Σαμαράς
Το «ΧΩΝΙ» στο αυριανό φύλλο του φιλοξενεί ρεπορτάζ με το οποίο παρουσιάζεται ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να ασχολιόταν προσωπικώς με μεταθέσεις χαμηλόβαθμων υπαλλήλων. Για παράδειγμα, για να μετατεθεί μια υπάλληλος από το ένα κατάστημα του ΙΚΑ στο άλλο και μια εφοριακός από τη μία ΔΟΥ στην άλλη.

Η Δημοκρατία τελειώνει τον Στουρνάρα: Δεν θα παραιτηθεί, θα δικαστεί!

Με μία αποκάλυψη – φωτιά για τις μεθοδεύσεις Στουρνάρα ως ΥΠΟΙΚ, η Δημοκρατία υποχρεώνει πλέον την δικαιοσύνη να παρέμβει και να οδηγήσει τον διοικητή της ΤτΕ στο εδώλιο. Η εφημερίδα φέρνει στο φως απόφαση του Eurogroup σύμφωνα με την οποία, βάσει των οικονομικών αποτελεσμάτων θα υπήρχε ελάφρυνση του χρέους κατά αρκετά δις.

Θυμήσου..

   Τούτη την βδομάδα των Παθών που έρχεται,
     ..και που οι αφέντες των διοδίων, των προμηθειών, των εργολαβιών, και της προπαγάνδας με σαφή εντολή από τους τοκογλύφους-διεθνείς απατεώνες, με την αμέριστη υποστήριξη των πολιτικών εγκληματιών που απεικονίζονται δίπλα, 
     ..θα προσπαθήσουν να σε τρομοκρατήσουν με κάθε μέσο, να πατήσουν πάνω στους πιό μύχιους φόβους σου, να σου πικράνουν την χαρά για την ανάσταση της χώρας που επιχείρησες,     ..για να σε καταστήσουν και πάλι συνένοχό τους,  
..θυμήσου!

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Τρώμε τοξικά φρούτα και λαχανικά

lifetoday_frouta
Σύμφωνα με επιστημονικές αρχές διεθνούς κύρους, εισάγουμε στη διατροφή μας χημικά που προκαλούν ή που θεωρούνται ύποπτα για καρκίνους, εγκεφαλοπάθειες και αναστολή της σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών. Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής έχει προειδοποιήσει τους γονείς για τη σύνδεση της έκθεσης σε παρασιτοκτόνα με υψηλότερα επίπεδα παιδικού καρκίνου, τις μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς.

Αυτός είναι ο Σαμαράς καταψηφίζει την πρόταση Τσίπρα για Εξεταστική

samaras-antriki-sxoli
ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ! ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΝΔ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Την καταψήφιση της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο επιλέγει ως στρατηγική αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς.

Μόνο στο ΙΚΑ ρυθμίστηκαν ήδη 585 εκατ. ευρώ με τις 100 δόσεις

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ένταξη στη νέα ρύθμιση των οφειλών προς το ΕΤΑΑ και τον ΟΓΑ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ.

Βαρύτατο και υψίστης εθνικής σημασίας το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής

Η κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 31.3.2015, κατέθεσε σχετική πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, που θα διερευνήσει τις πολιτικές και τις οποιεσδήποτε ποινικές ευθύνες των Γεωργίου Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ), Αντώνη Σαμαρά, Λουκά Παπαδήμου και Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η Εξεταστική για το Μνημόνιο και ο κ. Aντώνης Σαμαράς

Αφού αναφερθήκαμε χθες στις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου, ας δούμε σήμερα τις ευθύνες του Σαμαρά. 
Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε από μία σκληρή αντινημονιακή θέση, πείθοντας και την ελληνική κοινωνία ότι το μνημόνιο είναι κάτι χειρότερο από έγκλημα (όπως είπε και ο Ταλλεϋράνδος): είναι λάθος.

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλόκοτα και …συναρπαστικά παιχνίδια!

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ζήσουμε …συναρπαστικά γεγονότα τα οποία πολύ πιθανόν να φτάσουν στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΧΑΟΣ της ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ: του νέου αποικιοκρατικού καθεστώτος του 4ου Ράιχ… Αυτό το «εκρηκτικό χάος» μπορεί να τρομάζει πολλούς, αλλά εμείς το θεωρούμε ΧΑΟΣ επαναστατικής ανασύνθεσης του λαϊκού κινήματος. Και μ’ αυτό το σκεπτικό θέλαμε μια εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική του αναρρίχηση…

Τί ψυχή έχει;..

Πολύ μεγάλη!

     Ένας φίλος παραπονέθηκε στο blog γιατί σε πρόσφατο σχόλιό του αποκαλέστηκε όλη, συλλήβδην η κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως ''συρφετός''.

     Η εξήγηση είναι πολύ απλή:
     Πρώτον, όταν πάει μπροστά ένας Ψευταράς, ακριβώς από πίσω ένας Μπουμπούκος και μετά ένας Τσεκουροφόρος,
     ..ο,τιδήποτε ακολουθεί δεν μπορεί παρά να είναι συρφετός!
     (Το θέαμα αυτό το απολαύσαμε πρόσφατα με την αποχώρηση του συρφετού από την ολομέλεια της Βουλής.)

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ

ChessWorld
Τώρα που συντελούνται και διαμορφώνονται Ιστορικές ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ 

ΤΟΥ ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ – ΑΝΑΛΥΤΟΥ

Ανακατατάξεις και Μεταμορφώσεις στην περιοχή μας οι Άθλιοι και Άσχετοι Υποτελείς Εφιάλτες, δεν δύνανται να αξιοποιήσουν την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ των στιγμών και να λειτουργήσουν, υπέρ των ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Σύρονται ψοφοδεώς, στο άρμα των Διεθνών Σιωνιστών και Συνωμοτών και εκτελούν ανερυθρίαστα όλες τις επιλογές που σχεδιάζουν και οι οποίες ασφαλώς αντίκεινται ολοσχερώς με τα δικά μας Εθνικά συμφέροντα.

Χυδαία επίθεση Γιακουμάτου στην Πρόεδρο της Βουλής.

adonis-giakoymatos-mpanio
Το γκρουπούσκουλο Σαμαρά συνεχίζει να βιάζει την παράταξη.
«Στην προσευχή μου το βράδυ, μέσα από τα άλλα που λέω, και την καταλαβαίνω και την αγαπάω πάρα πολύ, λέω «Θεέ μου, πότε θα ξεμπαρκάρει ο αγαπημένος μας ναυτικός, ο άντρας της;». Για να είναι κοντά της».

Ο πόλεμος Σύριζα με τα Διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα έχει και παράπλευρες απώλειες, με νέα Σκάνδαλα στην φόρα αλλά Κατρουγκαλου!

mme
Δούρειος Ίππος για τον Σύριζα,τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν προσχωρήσει στο κόμμα!
Ως γνωστόν,συνηθως οι διαφορες κυβερνησεις αρχισουν να κλυδωνιζονται μετα απο αποκαλυψεις διαφόρων Σκανδάλων που εχουν πράξει μεγαλα κυβερνητικα στελεχη-Υπουργοι. Τοτε ξεκιναει και η αντιστροφη μετρηση ,με την πτωση της Κυβερνησης!
Τι γίνεται ομως οταν αυτη η κυβερνηση (ΣΥΡΙΖΑ) ειναι σχετικα φρεσκια( νεο εκλεγμένοι ) αφθαρτοι,και πολυ δημοφιλείς στον λαο!

Δεν θα σταυρώσουν τη Μ. Πέμπτη την Ελλάδα οι Γερμανοί

Μεγάλη Πέμπτη, ημέρα σταύρωσης του Χριστού, είναι 9 Απριλίου. Στις 9 Απριλίου η κυβέρνηση πρέπει να πληρώσει και 450 εκατομμύρια ευρώ στο ΔΝΤ. Κάποιοι υπουργοί της κυβέρνησης (οι οποίοι μάλιστα δεν ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως ήταν πολύ κοντά στον πρωθυπουργό από πολιτική σκοπιά) επεχείρησαν να εμφανίσουν και την Ελλάδα ως... απειλούμενη με σταύρωση! «Αν ως τις 9 Απριλίου δεν εισρεύσουν χρήματα, θα πληρώσουμε πρώτα τους μισθούς και τις συντάξεις εδώ στην Ελλάδα και μετά θα ζητήσουμε από τους εταίρους μας στο εξωτερικό συναίνεση και κατανόηση για το ότι δεν θα πληρώσουμε εγκαίρως τα 450 εκατομμύρια ευρώ στο ΔΝΤ.

Σπεύδει ο Γεωργιάδης για τους καναλάρχες: Δεν έχουν χρέη τα κανάλια, σαχλαμάρες του Παππά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει «σαχλαμάρες» τα περί χρεών των καναλιών και κατηγορεί τον υπουργό Επικρατείας για παιχνίδια εντυπώσεων.
«Σαχλαμάρες του Νίκου Παππά τα περί χρέους των Καναλιών. Έχουν συμψηφιστεί με χρόνο στα Κόμματα και στον ΣΥΡΙΖΑ...όλα για τις εντυπώσεις..», γράφει σε μήνυμά του στο Twitter.

Τί θα συζητήσουν Τσίπρας - Πούτιν στις 8,9 Απριλίου

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα στις 8 και 9 Απριλίου, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου Πούτιν, η οποία έχει προκαλέσει "βροχή" δημοσιευμάτων στη Γερμανία και πολλά σενάρια για το αν η Ελλάδα αναμένεται να ζητήσει κάποιου είδους στήριξη από τη Ρωσία.

ZDF: «Οι Έλληνες πληρώνουν ενώ εμείς τους βρίζουμε! – Δεν δώσαμε βοήθεια αλλά δάνειο – Δεν χάσαμε ούτε λεπτό» (vid)

germany_ekpompi_636_355
ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
Μετά την εκπομπή για το Δίστομο οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής «Die Anstalt» του ZDF επέστρεψαν δριμύτεροι και άνοιξαν τα μάτια στους Γερμανούς πολίτες δίνοντάς τους να καταλάβουν ότι αυτοί οι ίδιοι και οι φορολογούμενοι των άλλων ευρωπαϊκών κρατών δεν έχουν χάσει ούτε ένα ευρώ από την υποτιθέμενη «βοήθεια» προς την Ελλάδα.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

samaras
ΟΙ «12» ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Την ώρα που η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές προκειμένου η ρευστότητα να κινήσει ξανά την αγορά, στη Νέα Δημοκρατία προετοιμάζονται για δεύτερο κύκλο εσωστρέφειας και κριτικής προς την ηγεσία. 
Μπορεί η σκληρή σύγκρουση του κόμματος με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου να διαμόρφωσε μια εικόνα πρόσκαιρης συσπείρωσης, ωστόσο οι φωνές που ζητούν άμεση προσφυγή σε Συνέδριο δεν έχουν κοπάσει στο παρασκήνιο.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Γερμανική επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας!

«Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει την τάση να καθιστά τη Γερμανία υπεύθυνη για όλα τα κακά της Ελλάδας και της Ευρώπης» 

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Δεν πάει να είναι δεξιός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος - δηλαδή ομοϊδεάτης της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και του υπουργού της επί των Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε;

......…Αναζητείται πυξίδα.

1-4-editorial
Γράφει η Πηνελόπη Μητρούλια

Οι νέες διεθνείς ενεργειακές σχέσεις της Ελλάδας θα «προσανατολίζονται στους τέσσερις ορίζοντες και όχι σε μια μόνο διάσταση.»
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με υπουργό Ενέργειας της Ρωσίας Αλεξάντρ Νόβακ, θέλοντας να υπογραμμίσει την «πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη διεθνή ενεργειακή πολιτική» που είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει η κυβέρνηση.

Γ. Παπακωνσταντίνου: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών Κ. Βαξεβάνης: Ποινή φυλάκισης 26 μηνών

ASTEIO
Μπορείτε να καταδικάσετε το δημοσιογράφο, αλλά όχι και την αλήθεια

Του Κώστα Βαξεβάνη

Η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Ακόμη και αν αυτή η δημοσίευση αφορά την απόφαση του δικαστηρίου να με καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, σε μια από τις πολλές μηνύσεις που μου έχει κάνει. Ναι, τρεις δικαστές, αποφάσισαν πως έπρεπε να καταδικαστώ με 26 μήνες φυλάκιση για όσα έγραψα για τον Βγενόπουλο. Την ώρα που άλλοι δικαστικοί λειτουργοί ερευνούν το Βγενόπουλο με βάση ακριβώς όσα έχω γράψει.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης «Να κληθεί ο κ. Θεοχάρης από τον Εισαγγελέα»!

Επιστολή προς τον Εισαγγελέα, έστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με την οποία αιτείται την κλήση του κ. Θεοχάρη, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τα όσα υποστήριξε με δημόσιες δηλώσεις του. «Σύμφωνα με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και νυν βουλευτή του Ποταμιού κ. Χάρη Θεοχάρη, η μεθοδολογία που χρησιμοποιούσε το ΥΠΟΙΚ για να ελέγξει τη λίστα Λαγκάρντ, ήταν μια μεθοδολογία που βοηθούσε στο να παίρνουν πάρα πολύ χρόνο οι υποθέσεις και να βολεύονται όλοι και να μην τελειώνουν ποτέ.

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: 24 εκ. αναδρομικά διεκδικεί η κυβέρνηση από τους καναλάρχες!

ΨΗΦΙΑΚΕΣ-ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Το ποσό των 24 εκατ. ευρώ θα διεκδικήσει η κυβέρνηση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς  για τη χρήση των αναλογικών συχνοτήτων, από το 2011 ως το 2014 όπως αναφέρεται σήμερα σε ρεπορτάζ…της “Εφημερίδας των Συντακτών” και του Σωτήρη Μανιάτη.  Το MEGA και ο ANT1 καλούνται να πληρώσουν από  7 εκατ. ευρώ το κάθε κανάλι, ο  Alpha  και το  Star  από 4 εκατ. ευρώ αντίστοιχα και ο ΣΚΑΪ 2 εκατ. ευρώ.

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης Τσίπρα στο χώρο της Υγείας και το τέλος των μνημονίων
Από το χώρο της υγείας, το χώρο που διέλυσε η μνημονιακή πολιτική που κατά... παραγγελία των δανειστών και των ξένων συμφερόντων εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, ξεκινά την πολιτική ανασυγκρότησης της χώρας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. - «Ὡς χαρίεν ἄνθρωπος, ὅταν ἄνθρωπος ᾖ. Πόσο χαριτωμένος είναι ο άνθρωπος, αν είναι άνθρωπος». Με τη φράση αυτή ο υπουργός Υγείας υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο.

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ «ΚΑΛΥΠΤΕΙ» ΤΟΥΣ ΒΑΡΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ...ΤΟΠΟ...;;;;

Varoufakis Yan
Το «υπηρεσιακό-επαγγελματικό» χρησιμοποιεί ως δικαιολογία η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, και αρνείται να παράσχει οποπιαδήποτε πληροφορία στη Βουλή για τις «δανειακές συμβάσεις σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενημέρωσης», όπως ζητάει με έγγραφό του το ΥΠ.ΟΙΚ
Στον έλεγχο όλων των δανειακών συμβάσεων που έχουν χορηγηθεί σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενημέρωσης θα προχωρήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών,Γιάνης Βαρουφάκης και διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Η Δημοκρατία έχει τα όρια της, αλλά και η υπομονή των Ελλήνων...

-Η μόνη σωτηρία, εθνική κάθαρση με τιμωρία όλων των ενόχων-
Η αγωνία του Ελληνικού Λαού έχει φθάσει εις το αποκορύφωμα. Ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι απειλές και οι εκβιασμοί περί εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη. Τίποτε το οποίο συμβαίνει εις την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πολιτική δεν είναι τυχαίο. Ούτε αυτό το μαρτύριο εις βάρος του Λαού μας.

Wall Street Journal: Πώς θα είναι η ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα

Στο τι πρόκειται ενδεχομένως να συμβεί εάν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, αναφέρεται άρθρο της Wall Street Journal με τίτλο «Η ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα». Ο Ρίτσαρντ Μπάργουελ που υπογράφει το άρθρο υποστηρίζει ότι «το Grexit θα έχει ευρύτατες συνέπειες για την ευρωζώνη, αποδυναμώνοντας ορισμένες πτυχές από τους δεσμούς που συνδέουν το ενιαίο νόμισμα, ενώ θα ενισχύσουν άλλες».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ: H YΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

σπασμενο-ευρω
Eίναι ιδιαίτερα δύσκολο να περιγράφεις το μέλλον, όταν δεν υπάρχει κάποιο σχετικό ιστορικό προηγούμενο.
Αλλά μπορεί να γίνει πολύ εύκολο, όταν γνωρίζεις κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για τον τρόπο, που λειτουργεί το νόμισμα γενικότερα.

Απ” αυτή την άποψη μπορώ να σας βεβαιώσω ότι η κυκλοφορία διπλού νομίσματος είναι απόλυτα εφικτή και σε κάποιες περιπτώσεις σύντομη υπόθεση.

Το παρασκήνιο της μεταφοράς Πανούση… υπό τον Παρασκευόπουλο

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης περνά το χαρτοφυλάκιο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου, και αφού προηγήθηκε σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τους υπουργούς Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, Εσωτερικών Νίκο Βούτση, Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση. 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ Α.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ποιοι βοήθησαν τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο - Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
Πολλά ερωτήματα προκαλεί η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο με σημαντικότερο ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που τη βοήθησαν να σπάσει το λουκέτο της πόρτας και να διαφύγει από ένα φρουρούμενο νοσοκομείο. Στο δωμάτιό της υπήρχαν συνεχώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι ή τουλάχιστον αυτό προβλεπόταν. Ήταν στη θέση τους, δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα; Τί ακριβώς συνέβη;

ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΕΝ’ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ! Τί κρύβει η αμφισβήτηση των 16 ελληνικών νησιών από την Τουρκία και η αυξημένη προκλητικότητα στο Αιγαίο;

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικο πλοιο στο αιγαιο
Η ποιοτική αναβάθμιση της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο, τόσο με τις συνεχείς εμπλοκές μεταξύ των αεροσκαφών της Άγκυρας και των μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, που πάνε να τα αναχαιτίσουν όσο και με τις υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, συνοδεύει την έγερση θέματος αμφισβήτησης των 16 νησιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο προκαλώντας ανησυχία στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας.

Τρέμουν την εξεταστική γιατί οδηγεί στις μίζες ! Πως συνδέονται όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες…

exetastiki-1050x380

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας

Στα άλλα ΜΜΕ,κυρίως τα ηλεκτρονικά, παρουσιάζονται ως θέματα άσχετα μεταξύ τους αλλά δεν είναι. Παρουσιάζονται έτσι, απλά για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην κρίνει με καθαρά δεδομένα, άρα καθαρό μυαλό. «Εμείς παρουσιαζόμαστε μονίμως ως θύματα, αλλά δεν είναι έτσι. Η Γερμανία πέρασε από τη βουλή της τα νέα μέτρα που πρέπει να πάρει η Ελλάδα και εμείς όχι. Αυτό δεν είναι ανεύθυνο και τρελό», αναρωτήθηκε βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ σήμερα κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει.

A.Tσίπρας στα ρωσικά ΜΜΕ: «Τέλος οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας»

tsipras_12_0
«ΤΕΖΑ» ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
«Ξεχάστε τις αντιρωσικές κυρώσεις» και «η Ρωσία πρέπει να περιλαμβάνεται στη νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας της Ευρώπης» ήταν τα …μηνύματα του πρωθυπουργού, Α.Τσίπρα, σε συνέντευξή του στα ρωσικά ΜΜΕ.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Θα ΛΑΜΨΕΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ- Πρόταση για σύσταση εξεταστικής για το Μνημόνιο από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Θα ΛΑΜΨΕΙ η ΑΛΗΘΕΙΑ- Πρόταση για σύσταση εξεταστικής για το Μνημόνιο από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με την υπαγωγή της χώρας στα Μνημόνιο καταθέτει σήμερα η κυβέρνηση.
Στο στόχαστρο της εξεταστικής είναι οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που είχε διατελέσει αντιπρόεδρος των παραπάνω κυβερνήσεων και συμμετείχε στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Καμμένος από ΗΠΑ: Κοινό αμυντικό δόγμα Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

kammenos_1-630x400
Η Ελλάδα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο σταυροδρόμι γεωπολιτικών εξελίξεων, τόνισε ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) στην καθιερωμένη εκδήλωση μετά δείπνου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, που πραγματοποιείται την παραμονή της ελληνικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Βγάλτην έξω να την μετρήσουμε

  
Του Γιάννη Λαζάρου
Το μόνο που δεν έκαναν στην Βουλή ήταν να τις “βγάλουν” έξω για να τις μετρήσουν. Τις αξιοπρέπειές τους ντε, μην ταράζεστε. Όσο πιο κοντή την έχεις τόσο περισσότερο θα ασχολούνται μαζί σου ΜΜΕ και ψηφολάγνοι. Στους καφενέδες δεν θα πλακώνονται οι οπαδοί για το κόμμα αλλά για το ποιος αρχηγός την έχει πιο κοντή. Μόνο, που μετά τα τελευταία και σ' αυτό είναι ισόπαλοι μεταξύ τους, είναι όλοι ίδιοι. 

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠ.ΕΘ.Α ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

yunanistan-dan-sok-aciklama-ege-yunan-denizidir-5465162
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την έντονη οργή της Άγκυρας προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας κ Παναγιώτη Καμμένου ότι το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ όπου πήγε για να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την επέτειο της επανάστασης του 1821.

Τσίπρας: Οι κυρώσεις στη Ρωσία δεν οδηγούν πουθενά

 
Η Ελλάδα δεν συμφωνεί με τις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Δύση στη Ρωσία, καθώς είναι ένας «δρόμος που δεν οδηγεί πουθενά», δήλωσε σε αποκλειστική του συνέντευξη στο πρακτορείο TASS ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη συνέντευξη, η οποία δόθηκε εν όψει της επίσκεψής του στη Μόσχα στις 8 Απριλίου, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι υπάρχει πιθανότητα οι εμπορικοί δεσμοί των δυο χωρών να μπουν σε νέο επίπεδο.

Εισαγγελική έρευνα για τον Παπασταύρου!



Εισαγγελική έρευνα για τον Παπασταύρου!
Προκαταρκτική εξέταση για το αν ο πρώην σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου έχει διαπράξει το αδίκημα της ψευδορκίας κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ έχει διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας, Γαληνός Μπρης, σύμφωνα με το «Βήμα».

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και προέκυψε μετά από καταγγελία που κρίθηκε σοβαρή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιάννης Μοίρας: «Συνεχίζουν να τρομοκρατούν οι "νταβατζήδες" των media»



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιάννης Μοίρας: «Συνεχίζουν να τρομοκρατούν οι "νταβατζήδες" των media»
«Οι επιχειρηματίες που έκαναν πειρατικό ρεσάλτο πάνω στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και τις εκμεταλλεύονται τσάμπα, δεν μπορεί να είναι τιμητές μιας εκλεγμένης κυβέρνησης» τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ.
Cl99999000ipboard01

«Δεν μας κρατούν εμάς οι διάφορες Siemens» τονίζει σε συνέντευξη του Στο ΧΩΝΙ ο γενικός γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο Γιάννης Μοίρας μιλά για την προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση και τα αίσχη που έκαναν σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας μας. Με πολύ αιχμηρό λόγο τονίζει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκαναν ό,τι ήθελαν οι δανειστές. Αντιθέτως, λέει, δε μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.