Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Δέκα σενάρια αποσταθεροποίησης της χώρας μας

 greece_riots_annyve_400357a
Ζούμε σε μια εποχή όπου οι έννοιες και οι καταστάσεις λαμβάνουν ολοένα και πιο σύνθετο και περίπλοκο χαρακτήρα.
Από αυτόν τον γενικό κανόνα δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν οι έννοιες της εθνικής άμυνας και ασφάλειας. Δίχως υπερβολή, τα μεταξύ τους όρια είναι ολοένα και πιο δυσδιάκριτα και οδηγούμαστε σε μια μίξη, όπου οι σχετικές απειλές είναι δύσκολο να εξακριβωθούν επακριβώς και να αντιμετωπιστούν με κλασικές μεθόδους και μέσα.

«ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΣΑΜΑΡΑ – ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ


 ceb4cf89cf83ceb9cebbcebfceb3cebfcf83-cf83ceb1cebcceb1cf81ceb1cf83
«Βρώμικα» παρασκηνιακά παιχνίδια του τέως Πρωθυπουργού με το Βερολίνο…

Κατ’ εντολή της «κολλητής», Άνγκελα Μέρκελ, έβαλε τους γαλάζιους Δημάρχους που ελέγχει να πιέσουν για να αποτραπεί ο εσωτερικός δανεισμός και να υποταχθούμε σε νέα μνημόνια…

Ο Πάνος Καμμένος κατάκτησε την Αίγυπτο: «Είσαι ο μόνος που μας στάθηκε, θα πάμε μαζί μεχρι τέλους»!


wpid-20150422104811
Η μεγαλύτερη επιτυχία από υπουργική επίσκεψη στην μεταπολίτευση.
«Φρενίτιδα» στην Αίγυπτο για Ελλάδα και Πάνο Καμμένο.
Θρύψαλα το πρωτόκολλο από τις ενθουσιώδεις δηλωσεις του προέδρου Σίσι και του Υπουργού Άμυνας. Δεν έχουν προηγούμενο οι αντιδράσεις και τα αποτελέσματα.

Με πολύ ισχυρό χαρτοφυλάκιο πήγε στην Αίγυπτο ο Έλληνας ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, αφού ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός της Δύσης που είχε ταχθεί ξεκάθαρα στο πλευρό του (τότε ΥΕΘΑ) στρατηγού Σίσι και στο ηρωϊκό λαϊκο κίνημα Tamarod που τον έφερε στην εξουσία.

ΤΩΡΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


bobolasleonidas
ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο γνωστός επιχειρηματίας, Λεωνίδας Μπόμπολας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αδικήματα τα οποία αποδίδονται σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας «Άκτωρ» είναι αυτά της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Σγουρίδης: Η Ελλάδα δέχεται διεθνές bullying


Σγουρίδης: Η Ελλάδα δέχεται διεθνές bullying

«Ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί έχουν ξεκινήσει επαφές με ρωσικές εταιρείες»

Ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με ρωσικές εταιρείες, αναζητώντας φόρμουλα συνεργασίας για την εξαγωγή νωπών αγροτικών προϊόντων. Αυτό δήλωσε μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης, οποίος παράλληλα ανέφερε ότι στο τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές της Ρωσίας σε περίπου τριάντα επιχειρήσεις προκειμένου αυτές να πιστοποιηθούν και να είναι έτοιμες για εξαγωγές στη Ρωσία όταν αρθεί το εμπάργκο.

ΣΟΚ: Εκλογές με λίστα στις 7 Ιουνίου



Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες
Την λύση των πρόωρων εκλογών με λίστα ως ύστατη έξοδο από το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων φαίνεται πως επιλέγουν τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Διέξοδο μέσω πρόωρων εκλογών φαίνεται να έχει αποφασίσει ο Α.Τσιπρας συμφώνα με καλά πληροφορημένες πηγές πολύ κοντά στον ίδιο.  Το πλήρες αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές σε συνδυασμό με την εκρηκτική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η ελληνική οικονομία αλλά και τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες που περνούν οι ελληνικές τράπεζες οδήγησαν τον Αλέξη Τσιπρα να πάρει συμφώνα με όλες τις ενδείξεις την μεγάλη απόφαση.

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ: Να αναλάβει τις ευθύνες του το ΔΝΤ και να διαγράψει το ελληνικό χρέος!


 Euro decline continues
Αντί να απαιτεί την αποπληρωμή και περαιτέρω λιτότητα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει να αναγνωρίσει την ευθύνη του για την κατάσταση της χώρας και να διαγράψει ένα μεγάλο μέρος του χρέους, αναφέρει σε άρθρο του στο Bloomberg o καθηγητής του Princeton University, Ashoka Mody.

Στη δικαιοσύνη το θέμα με τους διοικητές των Νοσοκομείων που αρνούνται να παραιτηθούν


Στη δικαιοσύνη το θέμα με τους διοικητές των Νοσοκομείων που αρνούνται να παραιτηθούν

Τους το έχει ζητήσει με έγγραφό του ο Κουρουμπλής

Τη νομική οδό αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ακολουθήσει το υπουργείο Υγείας προκειμένου να επιλύσει με «ανώδυνο», οικονομικά, τρόπο το ζήτημα των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ, που έχει προκύψει μετά την άρνησή τους να παραιτηθούν, όπως τους έχει ζητήσει με έγγραφό του ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής.

Κατασχετήριο στο κτίριο της ΝΔ και δήμευση των λογαριασμών του κόμματος


Αντιμέτωπη με κατάσχεση του κτιρίου της Συγγρού και με δέσμευση των λογαριασμών του κόμματος βρίσκεται η ΝΔ, σύμφωνα με

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


putin-cremlin
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόδωσε την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
Ο Πούτιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια του Μπόρις Γιέλτσιν: Ο Γιέλτσιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια της ρωσικής ολιγαρχίας. Για Χιλιετίες, η Cabal χρησιμοποιεί την Εγελιανή Διαλεκτική (Heligian Dialectic). Η εγελιανή διαλεκτική ήταν η πολιτική του Γερμανού φιλόσοφου, Τζορτζ Hagel. Όλα τα ιστορικά γεγονότα αναδύονται από μια σύγκρουση ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις. Ολόκληρος ο σκοπός της διαλεκτικής είναι να ελέγχει τις μάζες, όπως η εκτροφή προβάτων.

Η Βαριοπούλα των Τούρκων έγινε ¨Προσφυγοπούλα¨;


 Αποτέλεσμα εικόνας για πλοίο με μετανάστες
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μήπως οι γείτονες αποφάσισαν επί ¨Σουλτάνου Ερντογάν¨ να αλλάξουν όνομα στην Βαριοπούλα και να την κάνουν ¨Προσφυγοπούλα¨ παίζοντας οι άθλιοι δουλέμποροι με τις αθώες ζωές δυστυχισμένων συνανθρώπων μας.
Η γνωστή σε όλους μας Βαριοπούλα των Τούρκων σήμερα μεταλλάχθηκε και αυτές τις ημέρες έχει από όλα…

Bloomberg: Αφήστε την Ελλάδα να φύγει από το ευρώ - Ο έξυπνος γλεντζές ξέρει πότε είναι η ώρα να αποχωρήσει από το πάρτι

 Αποτέλεσμα εικόνας για ακρόπολη σημαια ελλαδα ευρωπη
- See more at: http://www.usay.gr/article/78735/bloomberg_afiste_tin_ellada_na_fygei_apo_to_eyrw_exypnos_glentzes.html?category_id=2794#sthash.Wqw5iKBN.dpuf
«Ο έξυπνος γλεντζές ξέρει πότε είναι η ώρα να φύγει από το πάρτι» καταλήγει το άρθρο. «Ο έξυπνος μπάρμαν ξέρει πότε είναι η ώρα να σταματήσει να σερβίρει τον μεθυσμένο στη γωνία και να φωνάξει τον πορτιέρη. Για την Ελλάδα, το πάρτι του ευρώ μπορεί να τελείωσε, είτε φύγει από μόνη της σκοντάφτοντας, είτε πεταχτεί έξω για κακή συμπεριφορά», συμπεραίνει καταληκτικά ο Μark Gilbert στο Bloomberg σε άρθρο του με τίτλο: «Αφήστε την Ελλάδα να φύγει από το ευρώ». 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ;


TOPSHOTS-GREECE-VOTE
Τι δεν είπε… ο Πρωθυπουργός όταν δήλωσε «ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ» μετά το τέλος της χθεσινής κρίσιμης
σύσκεψης πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κατεχάκη παρουσία στρατηγών της ΕΛ.ΑΣ., στελεχών της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής…
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» του παγκόσμιου κερδοσκοπικού κατεστημένου – όπως είχε συμβεί την δεκαετία του ’60 με τον Τζον Κένεντι, τον οποίο και δολοφόνησαν – αλλά και των εγχώριων παράκεντρων οικονομικών συμφερόντων…

ΠΡΟ.ΔΟΣ.Ι.Α. το νέο κόμμα που φτιάχνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ


PRODOSIA
Τη συγχώνευση των πολιτικών τους δυνάμεων αποφάσισαν μέσα στο σαββατοκύριακο οι εκπρόσωποι των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού σε μια επεισοδιακή κοινή συνεδρίαση.
Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθούν τα σύμβολα και η ονομασία του νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις εκλογές που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τέλος Ιουνίου.

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αποκάλυψη Βόμβα – Ο Μπους παραδέχεται την ύπαρξη εκρηκτικών στους Δίδυμους Πύργους


244651833_4040a30600 
Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής εκθέτει την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στις 9/11…

Ο Μπους παραδέχεται την ύπαρξη εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 9/11…

Ινστιτούτο Stratfor: «Ζήτημα χρόνου η στρατιωτική σύγκρουση Ρωσίας και Τουρκίας


caucasuswarmapAAA 

Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Η σχέση της Τουρκίας με την Ρωσία αλλάζει σημαντικά και προς το χειρότερο , εκτιμά ένα από τα μεγαλύτερα γεωστρατηγικά ινστιτούτα του κόσμου, το ***Stratfor .

Η αλλαγή αυτή σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οδηγεί κατευθείαν σε μία αντιπαράθεση των  δύο χωρών στην Μαύρη Θάλασσα  , κάτι το οποίο έλαβε χώρα και στο παρελθόν  12 φορές .!!!!  Πώς να το κάνουμε δεν μπορεί η « Αρκούδα να γίνει φίλος με τον Λύκο».

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ γιορτάζει μετά του ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ και έχει ήδη «παραλύσει» τους Τούρκους με φόβο.



 agia_sofia
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Και τι μας νοιάζει εμάς αν οι Τούρκοι είναι φοβητσιάρηδες… Το ¨ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ¨ το έχουν μπροστά τους και αντιλαλεί ήδη.
Και τι μας νοιάζει εμάς αν οι Τούρκοι είναι φοβητσιάρηδες…
Το ¨ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ¨ το έχουν μπροστά τους και αντιλαλεί ήδη μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ από τις ψηφίδες του ¨χιλιόχρονου Ρωμαίικου πολιτισμού¨ .
Και αν φοβούνται να τους ¨δώσουμε¨ ακόμη λίγο φόβο¨.

Αρκούδες και ύαινες!..


 
Ασχέτως αν θα πάρουμε 5 δις ή 1,5 δις ή καθόλου δις ως προκαταβολή για τον αγωγό φυσικού αερίου,
     ..το ερώτημα παραμένει:
     Γιατί θα πρέπει να είναι η πολιτική μας μονοδιάστατη και δυτικότροπη;
     Επειδή έτσι απαιτούν οι ''εταίροι'';

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΦΩΦΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ (ΝΕΑ) ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!


fofi
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ… ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ – «ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ» ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ
Ένας νέος εμφύλιος απειλεί με μια νέα διάσπαση το ήδη δραματικά συρρικνωμένο και πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ, ενόψει μάλιστα και του κρίσιμου συνεδρίου του Μάη, αλλά και –κυρίως- της εκλογής νέου προέδρου, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιούνη.

«Μυστικός δείπνος» καραμανλικών στη Θεσσαλονίκη με… μενού τον Σαμαρά


estiatorio-630x400


 Οι πιο «σκληροί» καραμανλικοί συναντήθηκαν σε κοσμικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και είχαν «κυρίως …
πιάτο» τον Αντώνη Σαμαρά, με τις διεργασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα να κλιμακώνονται.
Ο… μυστικός δείπνος των γαλάζιων στελεχών, έγινε σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, την περασμένη Τρίτη στο εστιατόριο Clochard στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συμμετείχαν ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος μάλιστα είναι και εκ των πρωταγωνιστών των εσωκομματικών εξελίξεων και έχει στενή πολιτική σχέση με τον Κώστα Καραμανλή όπως και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που επίσης παρακάθισε στο δείπνο και έχει ανοικτό μέτωπο με τον Αντώνη Σαμαρά.

Νεα Ενδεχόμενα για Ρωσικό Κρυφό Δάνειο στην Ελλάδα;


ΠΟΙΟΣ ΣΩΧΕΙ ΠΟΙΟΝ Screenshot_1
Γιατί δεν Συμφέρει Ρωσία Κίνα να δανείσουν στην Ελλάδα!
Τι γινεται επιτελους! Εχουμε λεφτα Ναι-Οχι, και μεχρι ποτε μας φτάνουν! Γιατι ολα τα δημοσιευματα απο τα ΜΜΕ εξωτερικου, αλλα και εγχωρια,εχουν πεσει εξω! Που αποδιδεται η τερατώδης ψυχραιμία της Ελληνικης Κυβερνησης, οταν η Ευρωπαιοι αξιωματουχοι ειναι στα ορια νευρικου κλονισμου! Γιατι ο Συριζα εμμενει στις κοκινες γραμες, μηπως λεφτα υπαρχουν!