Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Παπαμιμίκος: κοινή κάθοδος στις εκλογές Ν.Δ., Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ.

Εντείνονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση του λεγόμενου «φιλοευρωπαϊκού μετώπου» απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθειες που κατά κύριο λόγο τροφοδοτούνται από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Συμπόρευση της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και αλλαγή του εκλογικού νόμου έτσι ώστε οι συνασπισμοί κομμάτων να μπορούν να λαμβάνουν  το μπόνους των 50 εδρών πρότεινε το απόγευμα ....

Προκόπης Παυλόπουλος: Αναίσχυντοι όσοι διαβλέπουν κομματικό όφελος σε ενδεχόμενη εθνική αποτυχία.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΙΚ
«Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες, δεν μπορεί να υπάρχουν» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, τον υφυπουργό Επικρατείας ΤέρενςΚουίκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επικαλούμενος τον Κωνσταντίνο Καραμανλή…τόνισε ότι «η μεγάλη του παρακαταθήκη, ιδίως μετά το 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, είναι ότι όλα τα μεγάλα και σημαντικά τα κάνουμε όλοι μαζί. Στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις σε κρίσιμες ώρες δεν μπορεί να υπάρχουν».

Απίστευτο tweet Κουμουτσάκου για τον προπηλακισμό Βαρουφάκη

Πολλά είναι τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για τον προπηλακισμό που υπέστη στα Εξάρχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη, όμως το tweet του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου κερδίζει άνετα το… «Χρυσό Βατόμουρο».


Δείτε το και κρίνετε μόνοι σας:

Κλείνουν & πωλούνται Χριστιανικές Εκκλησίες στην Ευρώπη!

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΥΡΩΠΗ
Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Η «είδηση» που προξενεί λύπη και ταυτόχρονα προβληματισμό αφορά στο γεγονός ότι στην Ευρώπη όπου ανέκαθεν κυρίαρχη θρησκεία ήταν η Χριστιανική τώρα, από την Αγγλία μέχρι την Δανίαι αγγελίες «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» έχουν κρεμαστεί στις εισόδους πολλών Χριστιανικών εκκλησιών που είναι πλέον κενές και αχρησιμοποίητες .

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε

Γράφουμε συνεχώς επί 5 χρόνια τώρα, ταλαιπωρούμε τα πλήκτρα, χάνουμε ώρες από το χρόνο μας και κανένα αποτέλεσμα δεν βγάζουμε. Δεν έχουμε καταλήξει πουθενά μέχρι σήμερα. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και ποτέ δεν συμφωνούμε σε κάτι.

Στο μεταξύ, τα πάντα παραμένουν ως έχουν. Τα ίδια κόμματα συνεχίζουν να υπάρχουν, απλά αυξομειούμενα με τη μέθοδο των συγκοινωνούντων δοχείων, δικαιολογώντας μια ψευδοδημοκρατία, για να υπάρχει λαϊκή εκτόνωση και τίποτα πέραν τούτου. Εμείς, η πραγματική κοινωνία, είμαστε μονίμως στην απέξω, σαν κάποια αόρατη δύναμη να μας κρατά ασύνδετους μεταξύ μας και αδρανοποιημένους. 

Η αισιοδοξία του Τσίπρα και το μπούλιν στον Βαρουφάκη

Γράφει ο Σταύρος Λυγερός 

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά, η ελπιδοφόρα δήλωση Μέρκελ ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα για να μην ξεμείνει από ρευστό η Ελλάδα αποδείχθηκε λόγια χωρίς αντίκρισμα. Η σύνοδος του Eurogroup ήρθε να διαψεύσει τις ελπίδες της Αθήνας πως με μία πολιτική συνεννόηση στο ανώτατο επίπεδο μπορεί να σπάσει το τείχος αδιαλλαξίας που έχει υψωθεί στο επίπεδο των εμπειρογνωμόνων (Brussels group).

Η μικρή Ολλανδέζα..

   ''Η Ελλάδα έπαιξε και έχασε, καθώς θεωρούσε πως η ΕΚΤ θα χαλάρωνε τους κανόνες'',
      ..είπε η Μικρή Ολλανδέζα σε απάντηση της σχετικής αποκάλυψης του πρωθυπουργού. 
     Ακόμα, η ίδια π@@@@άρα που είναι όμως Πρόεδρος(!) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είπε πως δεν φτάνει που δεν θα είναι ο υπουργός των Οικονομικών στις διαπραγματεύσεις, 
      ..και πως δεν συμφωνεί με ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα.

Η πραγματική συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας

Αποτέλεσμα εικόνας για συνωμοσια
Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Μια συνωμοσία του ψεύδους κυβερνά την Ελλάδα, και από τα πολλά ψέματα που έχει προπαγανδίσει, τα πιο επικίνδυνα είναι αυτά που έχουν πιστέψει οι ...
συνωμότες. Το ταξίδι μακριά από την πραγματικότητα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 81 φαίνεται ότι φτάνει σε ένα νέο σημείο επώδυνης προσαρμογής.

Ηδη, από την επαύριο της υπογραφής του Μπουργκάζ – Αλεξανδρούπολης, είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση

2015042821580578
– Ποιός παριστάνει ότι δεν θυμάται, ότι ο Καραμανλής αιφνιδίασε τον Μπούς και την Κοντολίζα στο Βουκουρέστι. με το …
ΟΧΙ, το οποίον για «προφανείς» λόγους είχε επιμελώς αποκρύψει από την Ντόρα ;;;*

– Θυμηθείτε τουλάχιστον ότι την ανακοίνωση του south stream, στην Κωνσταντινούπολη που έκαναν από κοινού Πούτιν –Καραμανλής, ενημέρωσαν την Ντόρα επίσης γιά «προφανείς» λόγους μόνο… μία ώρα πρίν την ανακοίνωση.!!! *

Η νέα ΕΡΤ αντίβαρο στο καρτέλ διαπλοκής

Γράφει ο Μάκης Κοψίδης

Όταν πρωτοήρθε η τρόικα στην Ελλάδα από τα ζητήματα που έθεσε επιτακτικά ήταν η άναρχη κατάσταση στο ραδιοτηλεοπτικό χώρο, η ανάγκη διενέργειας διαγωνισμών για τις άδειες  τηλεοπτικών σταθμών. Γρήγορα η απαίτηση αυτή μπήκε στο συρτάρι όταν οι δανειστές κατανόησαν ότι για να περάσουν οι μνημονιακές πολιτικές ήταν απαραίτητη η στήριξη των κυβερνήσεων από τα μεγάλα κυρίως ιδιωτικά κανάλια.

Κυνικός Ντάισελμπλουμ: «Παίξατε και χάσατε»… Προκλητικός

Το «ψαλίδισμα» Βαρουφάκη δεν αρκεί, η «αξιοπιστία στην τήρηση των δεσμεύσεων» αφορά μάλλον μόνον την Ελλάδα κι ο κυνισμός φαίνεται να είναι το προσφιλές παίγνιο του Γερούν Ντάισελμπλουμ.
«Παίξατε και χάσατε»: Μ' αυτή τη φράση απάντησε ο επικεφαλής του Eurogroup στην χθεσινή αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα ότι ο ίδιος ο Γερουν Ντάισελμπλουμ είχε δεσμευτεί για χαλάρωση των κανόνων χρηματοδότησης από την ΕΚΤ αλλά η δέσμευση ουδέποτε τηρήθηκε.

Μεγάλη νίκη των διαπλεκόμενων ΜΜΕ η Καρατόμηση Βαρουφακη! Πανηγυρισμοί από τον διεθνή τύπο η υποχώρηση Τσιπρα!

var_prisoner_thumb_large_274694770
Ξεκίνησαν τα στημένα γκάλοπ, που θα φέρουν πιο κοντά μια συγκυβέρνηση που επιθυμούν οι δανειστές!‏
Ποσο ευκολα σαν λαος παρορμητικός που ειμαστε, να θεοποιούμε ενα προσωπο σαν το Γιανη Βαρουφακη,
και σε λιγοτερο απο 3 μηνες  απο την ορκωμοσία του, να τον απομυθοποιούμε? Η μηπως πεσαμε σε μια καλοστημενη παγιδα δανειστων και μεσων διαπλοκης;

Η απάτη του Γ.Ντάισενμπλουμ και η προϊστορία των προδοσιών του Ελληνισμού από τους δυτικούς

1453
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ
Άφωνος ο ελληνικός λαός άκουσε χθες τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα να περιγράφει πως οι Δυτικοί εξαπάτησαν για άλλη μια φορά την χώρα και τους πολίτες της καταπατώντας την υπόσχεση που είχαν δώσει για άρση από την ΕΚΤ της απαγόρευσης αγοράς από 18/02 των ελληνικών ομολόγων από τους ελληνικές τράπεζες.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος


Σε αυτή την χώρα συχνά μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να πιστεύουμε σε εικονικές πραγματικότητες οι οποίες όμως όταν καταρρέουν μας προσγειώνουν ανώμαλα.

Δικαιοσύνη ή χανόμαστε!..


 
Νωρίς σήμερα το πρωί, το blog είδε από μακριά κάποιον άνθρωπο να ψάχνει στον κάδο με τα σκουπίδια.
     Πλησιάζοντας είδε ότι ήταν μία κοπέλα γύρω στα 35, και περνώντας δίπλα απ' τον κάδο είδε το άδειο βλέμμα της, την παραίτηση από κάθε είδους χαρά της ζωής, την άρνηση ακόμη και της θηλυκότητας των νιάτων της,  το βάρος της ύπαρξης που ήδη έσερνε.

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Μία madame αναντάμ παπαντάμ!..


 
Κι όμως η θρυλική (πλέον) εκείνη πρώτη προσφώνηση του σημερινού πρωθυπουργού πριν γίνει πρωθυπουργός, προς την κυρία καγκελάριο:''Madame Merkel'' (!),
     ..υπήρξε σημειολογικά απόλυτα επιτυχής!

Επικαιρότητα: Πρόκληση – Η σημαία των Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη! (Εικόνα)Πρόκληση – Η σημαία των Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη! (Εικόνα) Σύσκεψη οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου!Σύσκεψη οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου! Εκτακτο ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο για τα ταμειακά διαθέσιμαΕκτακτο ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο για τα ταμειακά διαθέσιμα Θεσσαλονίκη: Στοιβαγμένοι στην καρότσα φορτηγού εντοπίστηκαν 22 Σύροι μετανάστεςΘεσσαλονίκη: Στοιβαγμένοι στην καρότσα φορτηγού εντοπίστηκαν 22 Σύροι μετανάστες Ταφύλλης περί υπεργολαβίας της Lockheed: «Η συνέχεια θα δοθεί στη δικαιοσύνη»Ταφύλλης περί υπεργολαβίας της Lockheed: «Η συνέχεια θα δοθεί στη δικαιοσύνη» Τραγωδία στη Λάρισα: Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητοΤραγωδία στη Λάρισα: Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Κλέφτης πιάστηκε δύο φορές μέσα σε δύο μέρεςΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Κλέφτης πιάστηκε δύο φορές μέσα σε δύο μέρες Πρόκληση – Η σημαία των Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη! (Εικόνα)Πρόκληση – Η σημαία των Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη! (Εικόνα) Σύσκεψη οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου!Σύσκεψη οικονομικού επιτελείου στο Μαξίμου! Εκτακτο ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο για τα ταμειακά διαθέσιμαΕκτακτο ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο για τα ταμειακά διαθέσιμα Θεσσαλονίκη: Στοιβαγμένοι στην καρότσα φορτηγού εντοπίστηκαν 22 Σύροι μετανάστεςΘεσσαλονίκη: Στοιβαγμένοι στην καρότσα φορτηγού εντοπίστηκαν 22 Σύροι μετανάστες Ταφύλλης περί υπεργολαβίας της Lockheed: «Η συνέχεια θα δοθεί στη δικαιοσύνη»Ταφύλλης περί υπεργολαβίας της Lockheed: «Η συνέχεια θα δοθεί στη δικαιοσύνη» Τραγωδία στη Λάρισα: Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητοΤραγωδία στη Λάρισα: Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Κλέφτης πιάστηκε δύο φορές μέσα σε δύο μέρεςΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Κλέφτης πιάστηκε δύο φορές μέσα σε δύο μέρες Έρχονται ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο Τσίπρας ετοιμάζει δημόσια παρέμβαση


ÁÈÇÍÁ - ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÊÏÉÍÏÔÉÊÏ ÅÐÉÔÑÏÐÏ ÃÉÁ ÈÅÌÁÔÁ ÌÅÔÁÍÁÓÔÅÕÓÇÓ ÄÇÌ. ÁÂÑÁÌÏÐÏÕËÏ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Μετά το Βατερλό που υπέστη η Ελλάδα -και κυρίως ο Γιάνης Βαρουφάκης- στο τελευταίο Eurogroup ένα είναι σίγουρο, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, ότι έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Αυτοί είναι οι τελευταίοι εξωφρενικοί όροι των δανειστών προς την κυβέρνηση


tsipras_hollande-600x281
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του crashonline.gr από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης οι Ευρωπαίοι εταίροι-δανειστές έχουν απαιτήσεις από την κυβερνηση και προσωπικά από τον πρωθυπουγό, κ. Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, πρόκειται για δυο θέματα τα οποία τα έχουν ανάγει σε όρους αλλά και τελεσίγραφο.

Αίμα στην αρένα

..."Ο βασιλιάς πέθανε...
...ζήτω ο βασιλιάς".
Η μάχη των γενιών δείχνει να τελειώνει με νέο νικητή.
Η γενιά του "Πολυτεχνείου" "ξεψυχά"...
...την ώρα που η γενιά των "Πανελληνίων"
ετοιμάζεται για τη "γιορτή" της.

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ SIEMENS-ΤΥΠΟΥ


 teloglou
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πόσες φορές μέσω των φιλόξενων στηλών της εφημερίδος “Ελεύθερη Ώρα”, χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς αγκυλώσεις και δεσμεύσεις, αναδείξαμε πρώτοι από όλους τους άλλους το μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της μεταπολεμικής Ελλάδος. Το έγκλημα των “μαύρων” ταμείων της Siemens, μέσω των οποίων δημιουργήθηκε ο ομφάλιος λώρος διαπλοκής πολιτικών προσώπων και γερμανικής εταιρείας.

ΟΤΑ: Αλλαγή δεδομένων μετά τις εξηγήσεις από τον Αλ. Τσίπρα


Φαίνεται πως άλλαξε το αρνητικό κλίμα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τη μεταφορά των αποθεματικών τους 
Ο πρωθυπουργός μετά τις συναντήσεις που είχε με τους περιφερειάρχες της χώρας και το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) φαίνεται πως άλλαξε το αρνητικό κλίμα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για το ΒΗΜΑ: Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με πάνω από 15% διαφορά

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για το ΒΗΜΑ: Σαρώνει ο  ΣΥΡΙΖΑ με πάνω από 15% διαφορά
“ Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ”
Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research που διενεργήθηκε για λογαριασμό τη εφημερίδας το ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Σε ό,τι αφορά στη δυναμική των κομμάτων, η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία ξεπερνά τις 15 ποσοστιαίες μονάδες. Στο ερώτημα τι θα ψήφιζαν αν σήμερα διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές, το 36,9% επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 21,7% τη Νέα Δημοκρατία. Ακολουθούν το Ποτάμι με 7,3%, η Χρυσή Αυγή με 5,7%, το ΚΚΕ με 5%, οι ΑΝΕΛ με 4,6% και το ΠΑΣΟΚ με 3,9%.

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

skoyrletis
«ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ», ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
Οι κάλπες δεν είναι στις προθέσεις μας αλλά πρέπει να τις σκεφτούμε σοβαρά αν μας τεθούν ερωτήματα έξω από τα όρια της εντολής που μας έδωσε ο λαός τονίζει ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.