Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ – ΕΠΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ …ΑΡΑ ΠΟΤΕ ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;..ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

cf84cebf-ceb7cf86ceb1ceb9cf83cf84ceb5ceb9cebf-cf80cebfcf85-cebbceb5ceb3ceb5cf84ceb1ceb9-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1-ceb2cf81cf85cf87ceb1
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ …ΑΡΑ ΠΟΤΕ ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ;..ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ;

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, προχθές, μόλις τέλειωσε την κατάθεσή του ο Σημίτης έπρεπε να «κρατηθεί» – δηλαδή να συλληφθεί – και να …

kai-prodotis-kai-axristos-kai-atheos
… οδηγηθεί στο δικαστήριο για τις ΨΕΥΤΙΕΣ που είπε, προκειμένου να παραπλανήσει τη Δικαιοσύνη.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, όλοι όσοι γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και εκδότες γέλασαν με την ψυχή τους όταν άκουσαν τον τέως πρωθυπουργό να καταθέτει στο δικαστήριο ότι για τις «αθλιότητες», δηλαδή τη ΛΗΣΤΕΙΑ σε βάρος του δημόσιου χρήματος που έγινε επί των ημερών του δεν πήρε χαμπάρι και ας έγιναν όλες αυτές οι ΛΗΣΤΕΙΕΣ, με τις μίζες, τα λαδώματα και τις φοβερές υπερβάσεις και υπερτιμολογήσεις των Δημόσιων και Ολυμπιακών έργων και προμηθειών από συνεργάτες του και φίλους του!

«Στριμώχτηκε» κι άλλο ο Σαμαράς

11050099_10206966331455453_5876573377015386638_n
Είναι ένα ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ, όταν η συμφωνία έρθει στη Βουλή για κύρωση.
Οι αντιρρησίες του Σαμαρά, δηλώνουν ευθαρσώς πριν καν δουν τη συμφωνία ότι είναι διατεθειμένοι να την ψηφίσουν, ακόμα κι αν προβλέπει σκληρότερα μέτρα από το mail Χαρδούβελη. Θέλουν να περάσει η οποιαδήποτε συμφωνία και με μεγάλη πλειοψηφία, προκειμένου να τους δοθεί ο απαραίτητος πολιτικός χρόνος για να προκαλέσουν εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ»! Πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δέσει χειροπόδαρα τους βουλευτές του για να ψηφίζουν «Όχι»

Resizer.ashx
Ενα ιδιότυπο, παράτυπο ως προς τη συνταγματική του νομιμότητα, «συμβόλαιο» άνευ όρων υπακοής έχει φροντίσει να συνάψει με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η ηγεσία του κόμματος και εν τέλει ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ: Τσίπρας καλεί Ουάσιγκτον ! Πως γλιτώσαμε τη χρεοκοπία

Clipboard
Το μυστικό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού στον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου στάθηκε καθοριστικό για την αποφυγή του πιστωτικού γεγονότος πριν από λίγες ημέρες, όταν τελικά καταβάλαμε τα 750 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ.

«Αντιμνημονιακός» ο Σαμαράς δεν ψηφίζει τη συμφωνία Τσίπρα


samaras6-630x400
Με τη συμφωνία με τους δανειστές να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ και να απομένουν λίγες μέρες για την οριστικοποίησή της η ΝΔ
ανεβάζει τους τόνους της κριτικής στα μέτρα που περιλαμβάνονται σε αυτή και ο αρχηγός της ΝΔ «κλείνει το μάτι» στο «όχι».

Ευθύνες ιστορικών διαστάσεων επισημαίνει ο Ν. Παππάς προς κάθε ενδιαφερόμενο…


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
«Δεν παραβιάζονται. Αλλιώς θα είχαμε υποχωρήσει από την πρώτη στιγμή και σήμερα θα προσπαθούσαμε να εμφανίσουμε ένα δικό μας success story, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό», επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΜΙΛΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! (ηχητικό)


καμμενος-πανος
Τη διαβεβαίωση ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο» έδωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας,Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Real FM 97,8.

Ο τουρκικός στρατός απέναντι στον ρωσικό! Επαληθεύονται όλες οι προφητείες;

poli (1)
Σύμφωνα με άρθρο  που αναφερόταν  σε  δήλωση του Λιθουανού υπουργού άμυνας, τον Ιανουάριο του 2015, ζητούνταν  από την τουρκική κυβέρνηση η αποστολή  τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων και μαχητικών αεροσκαφών στις χώρες της Βαλτικής , «για τα μέτρα  του ΝΑΤΟ εναντίον της ρωσικής ομοσπονδίας», κάτι το οποίο έγινε πραγματικότητα, επαληθεύοντας τους γεροντάδες της ορθοδοξίας μας, που έλεγαν ότι οι » Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους» (“Αγιος Παΐσιος).

Μέλος του γερμανικού Ανώτατου Δικαστηρίου δικαιώνει την Ελλάδα για αποζημιώσεις-κατοχικό…

Μέλος του γερμανικού Ανώτατου Δικαστηρίου δικαιώνει την Ελλάδα για αποζημιώσεις-κατοχικό…
«Δίκαιες απαιτήσεις» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του περιοδικού Der Spiegel, στο οποίο επισημαίνεται δήλωση Γερμανού δικαστή του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου υπέρ της ελληνικής διεκδίκησης των αποζημιώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

«Αρκετά στοιχεία συνηγορούν υπέρ του ότι πρόκειται για δάνειο», δηλώνει ο δικαστής Ντίτερ Ντάιζεροτ και χαρακτηρίζει εύλογη την ελληνική απαίτηση για την αποπληρωμή του.

Η καμπάνια που δεν αντέχει η Γερμανία…

zoi isixos
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Θα κλιμακωθεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά και μέσα στη Γερμανία η καμπάνια της Ελλάδας για τα εγκλήματα της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, ώστε να μάθουν όλοι τι υπέστη η χώρα μας και γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να ορθοποδήσει μετά τις γερμανικές θηριωδίες.

Η CIA Προβλέπει έναν 3ο Βαλκανικό Πόλεμο. Η γέννηση μιας Ορθόδοξης Συμμαχίας στα Βαλκάνια είναι κοντά!

Τρομοκράτες του UCK ετοιμάζουν επίθεση εντός των επόμενων 20 ημερών. Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος   Η πολύνεκρη σύγκρουση αστυνομικών δυνάμεων...

3ος Βαλακνικός Πόλεμος
Τρομοκράτες του UCK ετοιμάζουν επίθεση εντός των επόμενων 20 ημερών.
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος  

Ποιο νησί μπορεί να είναι η νέα βάση του NATO στο Αιγαίο που πρότεινε ο Καμμένος;

www.onalert
Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει η θέση που εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για ενδεχόμενη παραχώρηση εκτάσεων σε νησί του Αιγαίου, για την κατασκευή NATOϊκής βάσης.
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε αυτή την άποψη από το βήμα του συνεδρίου του Economist.

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο Φίλης στην γραμμή Αδωνι Γεωργιάδη ! Τα έβαλε και με το Άγιο Φως ! (βίντεο)

MEGA-800x445

Φίλης: «Δύο αρχηγοί κράτους μας επισκέφθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, το Άγιο Φως και η Αγία Βαρβάρα» φανερά στην γραμμή Αδωνι Γεωργίαδη που έκανε εκπομπές για «την απάτη του Αγίου Φωτος»

Αναπόφευκτη η παραίτηση Στουρνάρα!

STOURNARAS-1
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ – ΜΕΙΖΟΝ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Το περασμένο Σάββατο, όταν η Εφημερίδα των Συντακτών αποκάλυψε το περιβόητο e-mail με το προβοκατόρικο κατά της κυβέρνησης περιεχόμενο που έφυγε απ΄το Γραφείο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο (!), ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάλεσε τον κύριο διοικητή και είχε μαζί του μια έντονη συζήτηση.

Τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας "έβγαλαν" είδηση για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα

Image
Μ΄ένα μήνυμα στο twitter απάντησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, για την “κόντρα” που έχει προκύψει σχετικά με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Ένα μήνυμα στο οποίο ο Καμμένος αναπαράγει δημοσίευμα το οποίο τον στηρίζει υποστηρίζοντας:

Τα αρχίδια* της Ε.Ε.

Περικλής Κοροβέσης - Εφημερίδα των Συντακτών
Γράφει ο Περικλής Κοροβέσης

Οι πρώτες εκατό μέρες της νέας κυβέρνησης πέρασαν, αλλά κάποια ουσιαστική αλλαγή δεν είδαμε. Να αρχίσουμε από το χρέος και την κατάργηση των Μνημονίων. Δεν έγινε τίποτα. Το χρέος εξυπηρετείται κανονικά και, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του καθηγητή Γ. Μαργαρίτη («Εφ.Συν.» 6.4.15), μέχρι τον Αύγουστο θα έχουμε πληρώσει 15 δισ. ευρώ.

Πού είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους αφού πληρώνουμε τοκοχρεολύσια που ουσιαστικά επικυρώνουν το χρέος;

Βαράνε νταούλια...

Μπλόφα την μπλόφα, αφήγημα το αφήγημα, απειλή την απειλή, παρακάλι το παρακάλι φτάσαμε στα μέσα Μαΐου. Ημερες και εβδομάδες φαγωμένες σαν πασατέμπος, με παλικαρισμούς και εξυπνάδες εκατέρωθεν και την Ελλάδα να βουλιάζει κάθε ημέρα όλο και πιο βαθιά στη ρουφήχτρα της καταστροφής.
Και χθες καταλήξαμε ότι απλώς ισχύει η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου που έλεγε ότι απόφαση του Eurogroup για την οποιαδήποτε χρηματοδότηση της Ελλάδας θα έρθει μόνο μετά την αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος, του Μνημονίου δηλαδή. Την οποία αξιολόγηση υποσχέθηκε η κυβέρνηση ότι θα την επισπεύσει μπας και συγκινηθεί ο κ. Ντράγκι. Και όχι μόνο αυτά.

Συμφωνία ή δημοψήφισμα – Σήμερα αποφασίζει η κυβέρνηση

maksimou-symfwn_ia-708
Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει εκ νέου το κυβερνητικό συμβούλιο, προκειμένου ο Νίκος Παππάς να ενημερώσει τους υπουργούς για τα όσα έγιναν στο Eurogroup, αλλά και για να αποφασίσει η κυβέρνηση τα επόμενα βήματά της.

Μισοί υπουργοί υπέρ, άλλοι κατά του δημοψηφίσματος

ΠΟΣΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;

image
Από ένα λογαριασμό ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδας βρέθηκαν τα 700 εκατομμύρια ευρώ της δόσης για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με πληροφορίες ,με αποτέλεσμα να μην αγγιχθούν τα ταμειακά διαθέσιμα.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα ανακαλύφθηκαν σε λογαριασμό ασφαλείας της Τράπεζα της Ελλάδος και ήταν δεσμευμένα και με βάση αυτά τα χρήματα δόθηκε η εντολή από την Ελλάδα προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να πάρει τα λεφτά και να πληρωθεί η δόση.

Βαρουφάκης: Πλησιάζει όλο και περισσότερο η ώρα της συμφωνίας

Την πεποίθησή του ότι η ώρα της συμφωνίας με τους δανειστές πλησιάζει όλο και περισσότερο εξέφρασε μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η διαδικασία δεν αφορά πλέον στις μεταρρυθμίσεις αλλά σε τεχνικά ζητήματα και την πολιτική διαπραγμάτευση. Στόχος μας είναι να υπάρξει μια απόφαση που θα κλείνει πολυ γρήγορα την τρέχουσα αξιολόγηση, τόνισε.

Σήμερα αποφασίσαμε να διατυπωθεί δημόσια η πρόοδος που έχει επιτευχθεί, δήλωσε, αναφορικά με το κοινό ανακοινωθέν των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, για την Ελλάδα.

Αποκαλυπτική μελέτη καταδεικνύει γιατί μας θέλουν στην Ευρωζώνη: «Όσοι άλλαξαν νόμισμα γνώρισαν ανάκαμψη και ανάπτυξη»

grexit_57
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ GREXIT
Το πρακτορείο Bloomberg αποκαλύπτει μία μελέτη που έγινε πρόσφατα για τις 70 χώρες που άλλαξαν νόμισμα από το 1945 έως σήμερα και η οποία δείχνει πως μία μόνο μικρή μειοψηφία των χωρών αυτών ζημιώθηκε, ενώ στην πλειονότητά τους μετά από ορισμένα και μικρής έκτασης προβλήματα μπήκαν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης προς όφελος των λαών τους.

Κυβερνητικό συμβούλιο στον απόηχο του Eurogroup

Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει, στη Βουλή, το κυβερνητικό συμβούλιο |
ΕUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Το σημερινό κυβερνητικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει στις 2 το μεσημέρι στη Βουλή, θα επιχειρήσει να «αποκρυπτογραφήσει» τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Eurogroup αλλά και να χαράξει την τακτική των επόμενων ημερών.

P-3 Orion. Δικαίωση Καμμένου η ενοχληση Τούρκων, ΠΟΤΑΜΙΟΥ και Θέμου @PanosKammenos

P-3 ORION HELLENIC AIRFORCE NAVY (1)

Μετά από την καθήλωση των P-3B Orion του Πολεμικού Ναυτικού, το 2009, το Αιγαίο έμεινε αφύλακτο μετά από 40 χρόνια από αεροσκάφος παρακολούθησης, αλλά δεν ενοχλήθηκε κανείς από τους κύριους που τώρα διαρρυγνύουν τα ιμάτια τους. 

Ουτε ο Θεμος ενοχλήθηκε τότε, ούτε ο ΠΟΤΑΜΗΣ , που είναι γνωστός για τις φιλοσκοπιανές θέσεις του ή ακόμη πιο πρόσφατα στο enikos όταν υιοθετησε την θέση των κεμαλοναζι του Τουρκικού Προξενείου.

Ντάισελμπλουμ: Δεν με ανησυχούν τα δημοψηφίσματα, η προθεσμία για την επίτευξη συμφωνίας είναι το τέλος Ιουνίου

JEROEN DIJSSELBLOEM
Η προθεσμία για την επίτευξη συμφωνίας είναι το τέλος Ιουνίου οπότε τελειώνει η παράταση, είπε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ενώ υπογράμμισε πως η οποιαδήποτε απόφαση για δημοψήφισμα ανήκει στους Έλληνες πολιτικούς. «Η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων δεν με ανησυχεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βενιζέλος έδωσε στεγνά τον Παπανδρέου για την λίστα Λαγκαρντ. Ε, δεν μπορεί η δικαιοσυνη ακόμα να τον καλύπτει.

wpid-20150512085336
Χθες βράδυ στον Ενικό, ο Βενιζέλος ομολόγησε πως Παπανδρέου και Παπακωνσταντινου τον παραμύθιασαν οτι η περιβόητη λιστα Φαλτσιανί (Λανγκαρντ) είναι παράνομη και προϊόν συναλλαγής με τις μυστικές υπηρεσίες, άρα δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί. «Τον Οκτώβρη του 2012 κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέμματα και η λιστα είχε παραληφθεί νόμιμα από την Ελληνική κυβέρνηση»

Καταλύτης η συμφωνία για εξελίξεις στη ΝΔ

Οι δύο γραμμές που υπάρχουν στη Νέα Δημοκρατία καταγράφονται σε καθημερινή βάση από τις δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών της
katalutis-i-sumfwnia-gia-ekselikseis-sti-nd
Όλο και πιο έντονος είναι ο διχασμός στο εσωτερικό της ΝΔ έναντι των μέτρων που αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση, εφόσον επέλθει συμφωνία με τους εταίρους, ενώ είναι εμφανείς οι δυο διαχωριστικές γραμμές. Καθημερινά γίνεται σαφές, σε όλους τους τόνους, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει «σπάσει» στα δυο, αφού οι διαφορετικές γραμμές, καταγράφονται σχεδόν καθημερινά τόσο στις δημόσιες τοποθετήσεις τους όσο και πίσω από τις κλειστές πόρτες τις Συγγρού και όχι μόνο.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Δεν ησυχάζουν οι Γερμανοί: Σενάριο παράλληλου νομίσματος Geuro

GEURO
Μια ακόμη γερμανική τορπίλη, στην πιο κρίσιμη, ίσως, μέρα της διαπραγμάτευσης, έρχεται να χαλάσει το κλίμα. Η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Σενάριο Geuro», αναλύοντας την πιθανότητα ενός παράλληλου νομίσματος.

Η ώρα του Eurogroup: Τι περιμένει η κυβέρνηση

Eurogroup
Αν και η λέξη «κρίσιμο» σχεδόν ποτέ δεν έλειψε ως επιθετικός προσδιορισμός στο Eurogroup, ίσως σήμερα είναι πιο ταιριαστή από ποτέ, καθώς η κυβέρνηση ελπίζει σε ένα θετικό μήνυμα γύρω από την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις, που θα ανοίξει το δρόμο για μία «έντιμη συμφωνία» και  κατόπιν μία «ανάσα» ρευστότητας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

CNBC: «Αν συμβεί ένα Grexit ο ρωσικός Στόλος θα κατέβει στη Μεσόγειο – Ας το έχουν υπόψη τους οι Ευρωπαίοι»

russian_navy_blacksea_fleet
Η BILD ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ 30 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Λίγες ώρες πριν το Eurogroup, στο οποίο παίζονται τα πάντα, ο γνωστός επενδυτής Marc Faber δηλώνει πως η Ευρώπη δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ την Ελλάδα να βγει από την Ευρωζώνη, κι αυτό γιατί καραδοκεί η απειλή της ενδυνάμωσης της ρωσικής επιρροής στη Μεσόγειο, ενώ την ίδια στιγμή η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πηγές από Γερμανία και Βρυξέλλες, επισημαίνει πως ένα πακέτο 30 δισ. ευρώ είναι στη διάθεση της Ελλάδας αν η κυβέρνηση αποφασίσει να κάνει μεταρρυθμίσεις.

ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!

image
Διαβάστε τι πραγματικά πρεσβεύει το Μ-ΠΟΤΑΜΙ!

1. Ευρώ πάση θυσία ότι και αν ζητήσουν οι δανειστές
2. Τρομοκράτης του Ελληνικού λαού …. αν φύγουμε από το Ευρώ θα οδηγηθούμε στην κόλαση
3. Δεν τον ενδιαφέρει για τις συντάξεις των ανθρώπων που δούλεψαν τόσα χρόνια αλλά για τις συντάξεις από εδώ και πέρα.
4. Αναρωτιέται συνεχώς γιατί δεν τον ακούν …. αφού τα ξέρει όλα.
5. Προτείνει να μην συνομιλεί ο Τσίπρας δημοκρατικά με το κόμμα του …καταλάβατε τι δημοκρατιά επικρατεί στο κόμμα του

To Ενδεχόμενο Συγκυβέρνησης Καραμανλή Τσιπρα, Φοβίζει τις ΗΠΑ;

153cca8770aa770b5dfedf1d6716c33a_XL
Έφτασε η Μεγαλη Μερα του έντιμου συμβιβασμού με τους εταίρους μας! (Γιούρογκρουπ 11 Μαΐου)…..Η μηπως οχι;
Σε δυσκολη θεση ειναι πλεον ο Ελληνας Πρωθυπουργος  Α.Τσιπρας, εχοντας συνειδητοποιησει οτι εχει να κανει με ωμους και στιγνους εκβιαστες, παρα για εταιρους, τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει τον Βαρουφάκη;