Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Το ανθελληνικό σκίτσο του Γεωργιάδη στο twitter, που μάλλον θα του γυρίσει Μπούμερανγκ



Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον ανθελληνισμό που τον διακατέχει προσπαθεί ακόμη μία φορά να "γελοιοποιήσει"(μόνο στα δικά του μάτια) την Κυβέρνηση ανεβάζοντας διάφορα tweets που αφορούν είτε το Πρωθυπουργό είτε τη συγκυβέρνηση και γενικότερα τις διαπραγματεύσεις που γίνονται. Βέβαια θα του προτείναμε να είναι πιο προσεκτικός διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι "ύποπτες μίζες" από το Υπουργείο Ναυτιλίας καραδοκούν έξω από την πόρτα του και ίσως έχει την ίδια τύχη με το συναγωνιστή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ;

Τι συμβαίνει τέλος πάντων με αυτή την ράτσα ανθρώπων; Τόσος κυνισμός, τόση έπαρση, τόσο μίσος, τόσος μισανθρωπισμός; Είναι δυνατόν τα...
agiorithsd
Τι συμβαίνει τέλος πάντων με αυτή την ράτσα ανθρώπων;

Τόσος κυνισμός, τόση έπαρση, τόσο μίσος, τόσος μισανθρωπισμός; Είναι δυνατόν τα παιδιά των μακελάρηδων των Παγκόσμιων πολέμων να κομπορρημονούν και να επιχαίρουν και να απειλούν για νέα γενοκτονία; Να απειλούν εκείνους που δολοφονούσαν στα εκτελεστικά αποσπάσματα, τις εκκαθαριστικές τους επιχειρήσεις μέσα στη χώρα τους; Στη χώρα που κατέλαβαν με απρόκλητο πόλεμο;

Αποκαλύπτονται τα «βρώμικα» ταξίδια Σαμαροποτάμηδων στις Βρυξελες: Πάνε για να στηρίξουν συμφέροντα ενάντια στο εθνικο συμφέρον!


Χθες το βραδυ σας αποκαλύψαμε το παρασκηνιο με την «αποστολή» Μπακογιάννη – Χατζηδάκη στις Βρυξέλλες. Όλως βεβαια και του Θεοδωράκη. Οπως αποδείχθηκε την περασμένη φορα, οι σαμαροποταμηδες ανέβηκαν στις Βρυξέλλες για να τορπιλίσουν την συμφωνία με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας.

Καμμένος: «Είμαστε ΠΟΛΥ κοντά σε συμφωνία- Μπορεί να τελειώσουμε και σήμερα!»

Καμμένος: «Είμαστε ΠΟΛΥ κοντά σε συμφωνία- Μπορεί να τελειώσουμε και σήμερα!»
Σίγουρος ότι θα σφραγιστεί η συμφωνία με τους Ευρωπαίους "ίσως και σήμερα", εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον Real FM.
"Για τη συμφωνία, νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά, έχω την αίσθηση ότι μπορεί να τελειώσουμε και σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Νόμος είναι το... δίκιο των εφοπλιστών

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης - Νόμος είναι το... δίκιο των εφοπλιστών
ΓΝΩΣΤΙ BLOG ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ... ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ
«Λειτουργώ ως εκπρόσωπος των εθνικών συμφερόντων της ναυτιλίας, του εθνικού μας κεφαλαίου, και ας δέχομαι έντονη κριτική» δήλωνε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον Οκτώβριο του 2014, μιλώντας σε εφοπλιστικό φόρουμ. Καυχιόταν για τις υπηρεσίες που απλόχερα προσέφερε ο ίδιος και η κυβέρνηση Σαμαρά στους Έλληνες εφοπλιστές, την ώρα που φορολήστευαν τον ελληνικό λαό και καταργούσαν τα δικαιώματα των ναυτεργατών και την ασφάλεια στη θάλασσα.

Διαπραγματεύσεις: Πυρετώδεις διεργασίες στο τρίγωνο Αθήνα - Βρυξέλλες – Παρίσι

Διαπραγματεύσεις: Πυρετώδεις διεργασίες στο τρίγωνο Αθήνα - Βρυξέλλες – Παρίσι
Δραματικές ήταν όλη τη νύχτα οι διεργασίες και διαβουλεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης, των εταίρων, πολιτικών και θεσμικών παραγόντων, υπουργών και στελεχών των πολιτικών κομμάτων, με μοναδικό στόχο «να πάνε όλα καλά» σήμερα που θα κατατεθούν οι ελληνικές προτάσεις για τη συμφωνία.

Η Ελλάδα Δίδαξε Δημοκρατία στο Ευρωκοινοβούλιο της 8 Ιουλίου 2015

No 23
Ιστορική Συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου Γράφει  ο Χρήστος Βαλκάνιος Σήμερα 8 Ιουλ. 20015 η Ελλάδα έδωσε ένα τεράστιο μάθημα δημοκρατίας.  Η ...

Ιστορική Συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου

Γράφει  ο Χρήστος Βαλκάνιος

Σήμερα 8 Ιουλ. 20015 η Ελλάδα έδωσε ένα τεράστιο μάθημα δημοκρατίας.  Η  παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού  στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός δέχθηκε να εκτεθεί στην κριτική των Ευρωβουλευτών  δεν έχει κανένα προηγούμενο.

Ανώνυμη εταιρεία ληστειών και εθνοκαθάρσεων ''Η Ενωμένη Ευρώπη''!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τί λέγαμε;
Βγήκε πάλι ο μεθύστακας και επέμενε ότι οι έλληνες ψήφισαν για κάτι που δεν υπήρχε, και πως ο Έλληνας πρωθυπουργός το γνώριζε!

Ένας μασόνος ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το σχέδιο: “Ελληνική κρίση” – Για ποιο λόγο επιλέχθηκε η Ελλάδα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων

masonia
To άρθρο του Μασόνου που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2008 αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το ελληνικό σχέδιο, το οποίο κορυφώνεται σήμερα.

“Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Λαγκάρντ: Το ελληνικό χρέος χρήζει μίας νέας αναδιάρθρωσης

Η Κριστίν Λαγκάρντ, μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Brookings, τόνισε ότι το χρέος της Ελλάδας χρήζει μίας νέας αναδιάρθρωσης ώστε να καταστεί βιώσιμο.

Μοσκοβισί: «Είμαστε ΚΟΝΤΑ σε συμφωνία με την Ελλάδα!»

Μοσκοβισί: «Είμαστε ΚΟΝΤΑ σε συμφωνία με την Ελλάδα!»
Στο γεγονός ότι η "Ελλάδα προσέρχεται πλέον με θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα στις διαβουλεύσεις", αναφέρεται ο αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΒΗΜΑΤΑ-24 ώρες για συμφωνία ή Grexit - Η ελάφρυνση του χρέους θα γείρει την πλάστιγγα

Ουσιαστικά 24 ώρες χωρίζουν την Ελλάδα από την παραμονή στο ευρώ ή από την έξοδο της Ευρωζώνης, αφού η κυβέρνηση καλείται μέχρι το αργότερο αύριο το πρωί να έχει καταθέσει τις προτάσεις της για την επίτευξη μιας συμφωνίας με τους Ευρωπαίους εταίρους οι οποίες εν συνεχεία θα αξιολογηθούν από ένα έκτακτο Eurogroup την Παρασκευή ή το Σάββατο. Αν φτάσουμε στη Σύνοδο Κορυφής των «28» της Κυριακής χωρίς συμφωνία τότε σημαίνει πώς ανοίγει ο δρόμος για Grexit.

Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία…

Για πρώτη φορά ειμαστε μια ανάσα πριν την υπογραφή της συμφωνίας. Συμφωνία που φαίνεται να δίνει τέλος στους ελέγχους, στον διασυρμό με επιτρόπους και τρόικες στα Υπουργεία κλπ.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός με εθνική ομοψυχία στις Βρυξέλλες

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός με εθνική ομοψυχία στις Βρυξέλλες
Ο ελληνικός λαός πηγαίνει για πρώτη φορά με ομοψυχία στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Πώς δημιουργήθηκε το χρέος

Πώς δημιουργήθηκε το χρέος
Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης, το χρέος αυτό εξοφλείτο).
-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

New York Times: Η Γερμανία ξεχνά την διαγραφή του χρέους το 1953

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό, για την στάση της Γερμανίας, άρθρο τους οι New York Times, υπενθυμίζουν στο Βερολίνο το 1953 και την διαγραφή τους χρέους της Γερμανίας.

Στο άρθρο που υπογράφει ο Εντουάρτο Πόρτερ επισημαίνει ότι ενώ οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδος και δανειστών συνεχίζονται και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι καταλύτης μια παλιά φωτογραφία επανεμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Την βοήθεια στην Ελλάδα αποφάσισε η γαλλική κυβερνηση – πύρινος λόγος του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς!

Με ομιλία – ρεκόρ μιας ολόκληρης ώρας, ο γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς. 
Μία πύρινη φιλελληνική ομιλία που κατέληξε στην εισήγηση βοήθειας στην επίλυση της Ελληνικής κρίσης. 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Άδωνις τουιτάρει με πάθος υπέρ του ανθέλληνα Βέμπερ (ΦΩΤΟ)

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης
“ Εχθρός της πατρίδας ”
Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει ο κάθε πατριώτης, ο κάθε Έλληνας, όταν πατάει το ίδιο χώμα με τον γερμανόφιλο ακροδεξιό Μερκελιστή, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ισπανός βουλευτής του ΕΛΚ κραύγασε: Πες μας Τσίπρα που πήγαν τα 230 δις που σας δώσαμε!

σαμαρας παπανδρεου σοσιαλισμος
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ;

Γιατί αγράμματε φασίστα, η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει πάρει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Αντίθετα, έχει πληρώσει. Μόνον έχει πληρώσει.

Σισανίου Παύλος: Η ελπίδα έρχεται μέσα από την πλήρη απελπισία

Σισανίου Παύλος: Η ελπίδα έρχεται μέσα από την πλήρη απελπισία
Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος έστειλε μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης στον ελληνικό λαό αλλά και στην κυβέρνηση που αγωνίζεται να σώσει την πατρίδα από την χρεοκοπία.

Πέντε ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ οικονομολόγοι ζητούν ΛΟΓΙΚΗ από τη Μέρκελ για την Ελλάδα!

Πέντε ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ οικονομολόγοι ζητούν ΛΟΓΙΚΗ από τη Μέρκελ για την Ελλάδα!
Να κάνει τα θαρραλέα και γενναιόδωρα βήματα που χρειάζονται προς την Ελλάδα, και θα ωφελήσουν την Ευρώπη για τις επόμενες γενεές, καλούν σήμερα τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, σε ανοιχτή επιστολή τους πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι, μεταξύ των οποίων ο Τομά Πικετί.

Παραλήρημα Σ.Θεοδωράκη, Φ.Γεννηματά και ΝΔ: Απειλούν με … δίκη και εκτέλεση επί «εσχάτη προδοσία» τον Α.Τσίπρα!

theodorakis-genimata-simera
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; – ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ; 

Παραλήρημα του Σταύρου Θεοδωράκη επικεφαλής του Ποταμιού και της Φώφης Γεννηματά προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πριν από λίγο.

Τσίπρας με Σουλτς σε «μυστικό γεύμα» (φωτο)

Τσίπρας με Σουλτς σε «μυστικό γεύμα» (φωτο)
Αυτή την ώρα ελλάδος (16:05 8/7/2015) ο  πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι σε εστιατόρειο μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς.
Σε γεύμα βρίσκονται αυτή την στιγμή μόνοι τους ο Τσίπρας με τον Σουλτς. Σε καλό κλίμα. Προφανώς δεν θα μιλάνε για τα υποβρύχια, αφού δεν πιστεύουμε ότι και ο Αλέξης θα αφήσει στο απυρόβλητο τον Βενιζέλο προκειμένου να επιτύχει συμφωνία...

Αυτό είναι το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης στον ESM

Αυτό είναι το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης στον ESM
Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απέστειλε επιστολή με το αίτημα για χρηματοδότηση, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM).

Στην Πορτογαλία που «πέτυχαν» τα μνημόνια χιλιάδες περιμένουν στα συσσίτια – Αυτό είναι το γερμανικό όνειρο…

Έχετε ακούσει ότι οι μεταρρυθμίσεις πέτυχαν στην Πορτογαλία. Ίσως αυτό να δείχνουν οι αριθμοί. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Έχετε ακούσει ότι οι μεταρρυθμίσεις πέτυχαν στην Πορτογαλία. Ίσως αυτό να δείχνουν οι αριθμοί. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη.
Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η ουρά που βλέπετε δεν είναι από την Αθήνα σε κάποιο ΑΤΜ.

Aλ. Τσίπρας: Η γενναία επιλογή του ελληνικού λαού δεν είναι ρήξη με την Ευρώπη (Video)

Aλ. Τσίπρας: Η γενναία επιλογή του ελληνικού λαού δεν είναι ρήξη με την Ευρώπη (Video)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου αναφέρθηκε στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για συμφωνία και έξοδο από την κρίση.

Πάντοαν: «Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην Ευρωζώνη και να επανέλθει στην ανάπτυξη!»

Πάντοαν: «Η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην Ευρωζώνη και να επανέλθει στην ανάπτυξη!»
Η Ελλάδα πρέπει να βοηθηθεί για να παραμείνει στην ευρωζώνη, αλλά και για να επανέλθει στην ανάπτυξη, δήλωσε στη Ρώμη ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν.
Η έναρξη ενός «εργοταξίου για την Ελλάδα» θα πρέπει να συνοδευθεί από ένα «εργοτάξιο για την Ευρώπη».

Ερπετοειδές ον στο μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου στο Βιετνάμ – Βίντεο

Hang-Son-Doong-mapaΤο σπήλαιο του Son Doong κοντά στα σύνορα μεταξύ Λάος και  Βιετνάμ ανακαλύφθηκε πριν από 18 χρόνια και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο στον κόσμο. Οι διαστάσεις του είναι πλάτος περίπου 200 μέτρα, ύψος 150 και μήκος 6,5 χλμ. Ακόμη και σήμερα το σπήλαιο δεν έχει εξερευνηθεί πλήρως. Κάποιοι όμως φαίνεται πως ανακάλυψαν ένα απόκοσμο ον μέσα σε αυτό.

Καταγγελία κατά Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για χρηματισμό από εφοπλιστές

image
Στο στόχαστρο των εισαγγελέων για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει μπει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σύμφωνα με δημοσίευμα μεγάλης ιστοσελίδας.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Der Spiegel: Οι τράπεζες αδειάζουν, κι όμως ο Τσίπρας είναι πιο ισχυρός από ποτέ

Τσίπρας
Το παράδοξο της Ελλάδας: Στις τράπεζες τα χρήματα τελειώνουν, όμως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος του μετά και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σημειώνει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. 

Τι θέλει να πετύχει ο Τσίπρας στη διαπραγμάτευση που αρχίζει

Τι θέλει να πετύχει ο Τσίπρας  στη διαπραγμάτευση που αρχίζει
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δανειστές, ΕΚΑΣ, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ΦΠΑ,
Την συγκατάθεση των πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να διαπραγματευθεί την αλλαγή ορισμένων εκ των απαιτήσεων των εταίρων, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στο τελευταίο έγγραφο του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΝΑΙ σε ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους, λέει ο πρώην Επίτροπος Γκ. Φερχόιγκεν

ΝΑΙ σε ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους, λέει ο πρώην Επίτροπος Γκ. Φερχόιγκεν
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Γκ.Φερχόιγκεν μιλώντας στο Deutschlandradio Kultur τάχθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, χαρακτηρίζοντας αδιανόητη τη συζήτηση για ανθρωπιστική βοήθεια σε μια χώρα της ΕΕ.
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandradio Kultur και τόνισε πως στη διένεξη μεταξύ των δανειστών και της Ελλάδας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια άλλη γλώσσα. Μια γλώσσα που αποφεύγει, για παράδειγμα, λέξεις όπως το φταίξιμο.

Μάσιμο Ντ΄Αλέμα: Δώσαμε 250 δισ. στην Ελλάδα για να πληρωθούν Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες

Massimo_D'Alema_-_Prato_1
Σκληρή επίθεση στην ρητορική των Ευρωπαίων που υποστηρίζουν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια «διασώζουν» την Ελλάδα, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάσιμο Ντ” Αλέμα. Ο Ιταλός πολιτικός με συνέντευξή του στο δίκτυο Rai news, μίλησε για τη λιτότητα στην Ελλάδα και για τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες.

Από το mind control στο capital control και σε λίγο στο War control

ΕΛΛΑΔΑ
Γιατί τόσα πολλά τηλεοπτικά συνεργεία ξένων ΜΜΕ αποφάσισαν να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα;
Μήπως επιθυμούν να ενισχύσουν τον Ελληνικό τουρισμό;

Σήμερα η πιο κρίσιμη μέρα...νέο πρόγραμμα βοήθειας ζητάει η Ελλάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλωτος τσιπρας
Στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής για την Ελλάδα, μεταβαίνει σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το συμβούλιο των ηγετών της ευρωζώνης είναι προγραμματισμένο να συγκληθεί στις 19.00 το απόγευμα. Νωρίτερα, θα προηγηθεί στις 14:00 το Eurogroup, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ως υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και όπου αναμένεται να παρουσιαστούν οι ελληνικές προτάσεις για ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας.

Der Spiegel: Ηγέτης ο Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα

Der Spiegel: Ηγέτης ο Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα
Το παράδοξο της Ελλάδας: Στις τράπεζες τα χρήματα τελειώνουν, όμως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος του. Με μια νέα στρατηγική θέλει να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους του, σημειώνει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Το πόρισμα για τις υποκλοπές και το σχέδιο «Πυθία»

Της Αννας Κανδύλη
Ενα πολύπλοκο και καλοδουλεμένο σχέδιο με στόχο την «πειθαρχία» της ελληνικής πολιτικής στα συμφέροντα των Αμερικανών και των συμμάχων της περιγράφει ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας στο 25 σελίδων πόρισμά του για τις υποκλοπές και το σχέδιο «Πυθία» που αφορούσε την «απομάκρυνση» ακόμα και με φυσική εξόντωση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο Βρεγμένος τη Βροχή δεν τη Φοβάται...ο Στεγνός Τρέμει και την Ψιχάλα!!!

Κάποια στιγμή, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, πως πουθενά στον κόσμο, σε καμιά χώρα, σε καμιά γωνιά του πλανήτη, δεν είμαστε όλοι Ίδιοι!!!


Διαφέρουμε κύριοι...
Διαφέρουμε, όχι μόνο ως προς τα χαρακτηριστικά μας, γονιδιακά ή επίκτητα, και την ομορφάδα μας, αλλά και ως προς τη θέση μας στην παραγωγή και την κοινωνία, ως προς τη θεώρηση των εξελίξεων και της ζωής μας...

Δήλωση Μ.Ντ’αλέμα να μιλήσουν οι χειροπέδες σε όσους υπέγραψαν!!!

masimo-nt-alema-ola-lefta-tis-diasosis-tis-elladas-pigenan-stis-trapezes-protistos-tis-germanikes-700x360
«Τα 250 δις ευρώ που δόθηκαν στην Ελλάδα κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό στις ιταλικές τράπεζες.» ! ! !
ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΝΤ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Κατάλαβες τώρα γιατί κρατάγανε κρυφή την έκθεση της 5ης αξιολόγησης του ΔΝΤ και φτάσανε μέχρι και να κλείσουν τις τράπεζες ;;;
Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση και να φορτώσουν την αποτυχία και την προδοσία τους στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΕΣΚΙΖΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 5ης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 

Τηλεφωνική επικοινωνία του Τζακ Λιού με Τσίπρα και Τσακαλώτο

Τηλεφωνική επικοινωνία του Τζακ Λιού με Τσίπρα και Τσακαλώτο
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (6/7) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον νέο υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Η Ουάσιγκτον προσβλέπει στην επανέναρξη των συνομιλιών μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών για την επίλυση της ελληνικής κατάστασης, είπε μια εκπρόσωπος του υπουργείου.

Η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών

Η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών
Με την εντολή του 62% των πολιτών και τη συναίνεση των κομμάτων -πλην του ΚΚΕ- της αντιπολίτευσης για βιώσιμη λύση προσέρχονται σήμερα στις Βρυξέλλες ο ΑλΤσίπρας και ο νέος υπουργός Οικονομικών ΕυκλΤσακαλώτος, προσδοκώντας ότι η ευρωπαϊκή ηγεσία και οι εκπρόσωποι των θεσμών θα επιδείξουν -αυτή τη φορά- την αναγκαία πολιτική βούληση και τον ρεαλισμό για έναν συμβιβασμό επωφελή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη.

Ο Σαμαράς δεν παρέδωσε τα κλειδιά των γραφείων της Ν.Δ. στη Συγγρού!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, έξω από την πόρτα με την επιγραφή «Αντώνης Σαμαράς, Ευρωπαϊστής - Πρόεδρος Ν.Δ.»
Μάταια περίμενε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματός του, να του παραδώσει το γραφείο του, αφού ο πρώην Πρωθυπουργός δεν εμφανίστηκε ποτέ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Οι Σοσιαλιστές ζητούν παραίτηση Ντάισελμπλουμ

Την παραίτηση του Γερούν Ντάισελμπλουμ από την προεδρία του Eurogroup, μετά την απόρριψη από ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% των Ελλήνων στο δημοψήφισμα ενός σχεδίου διάσωσης που βοήθησε ο ίδιος να συνταχθεί, ζήτησε ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ολλανδίας Εμίλ Ρέμερ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

image
Ό,τι έκανα στη ζωή μου το έκανα. Αυτό, όμως, που με ιντριγκάρει είναι οι ιστορικές περίοδοι. Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη. Να ήμουν ένας απλός παρατηρητής, όχι πρωταγωνιστής, τη στιγμή που «γραφόταν» η ιστορία.
Η ταινία γυρίστηκε πριν καν προλάβω να ονειρευτώ μια καριέρα στον κινηματογράφο, όμως μου απέφερε 1.000 δολάρια την εβδομάδα και με τα χρήματα που πήρα άρχισα εντατικά μαθήματα αγγλικών και υποκριτικής. Από μικρός είχα ιδιαίτερη αγάπη στην Ελλάδα, στους αρχαίους μύθους και ήρωες.

Τσακαλώτος: «Δεν θα δεχθούμε μία μη βιώσιμη λύση»

Τσακαλώτος: «Δεν θα δεχθούμε μία μη βιώσιμη λύση»
Βαρουφάκης: «Με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο έχουμε κοινές αναφορές και κοινούς στόχους»

Τη διαβεβαίωση ότι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τον ενώνουν κοινές αναφορές και κοινοί στόχοι, εξέφρασε ο Γιάννης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Οικονομικών.

Τι περιλαμβάνει η νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης (vid)

Τι περιλαμβάνει η νέα πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης (vid)

Τα σημεία – «κλειδιά» που θα ξεκλειδώσουν τη διαπραγμάτευση

Έχοντας στις βαλίτσες του το «Όχι» του δημοψηφίσματος αλλά και τη στήριξη των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, ο Αλ. Τσίπρας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για την κρισιμότερη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Οι μεγαλοτραπεζίτες, οι Γερμανοί και τα σχέδια της μασονίας και του εβραιοσιωνισμού!!!


        Πολύ ενδιαφέρον πόνημα!!!,  που, είναι βέβαιο, ότι θα ενθουσιάσει τους φίλους της πολιτικής Ιστορίας της νεώτερης Ελλάδας! Bέβαια, σαφώς χαρακτηρίζεται από σαφώς αντιγερμανικά αισθήματα, όμως, ας μην λησμονούμε, ότι η οικογένεια των εβραίων ως προς την καταγωγή (ας μη γενικεύουμε) μεγαλοτραπεζιτών Rothchild (Ρότσιλντ) ξεκίνησε από την Φρανκρούρτη …
        Μακάριοι, λοιπόν, οι έχοντες το χρόνο να το μελετήσουν και την ικανότητα να το εκτιμήσουν!!!  ν.μ.
 
Οι ελληνο-γερμανικές σχέσεις στις γελοιογραφίες του 19ου αιώνα
 
Διαχρονικό χιούμορ
 
http://im1ns5.27210.gr/sites/default/files/imagecache/620x320/article/2015/10/170698-skmain.jpg
 
 
Γιάννης Αντωνόπουλος*

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ - Κάμερον για την Ελλάδα

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ -  Κάμερον για την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας των δύο ηγετών βρέθηκε το ελληνικό ζήτημα και το χθεσινό δημοψήφισμα.

Αποτελέσματα δημοψήφισμα 2015 -Τους πήρε… μαζί του ο Σαμαράς

Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρας
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ -ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΚΑΨΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ… ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, όπως αυτές τρέχουν πλέον μετά το νέο διασυρμό και την αποδοκιμασία από τον ελληνικό λαό, του συνόλου των επιλογών του Αντώνη Σαμαρά, έχουν προκαλέσει καίριο και ενδεχομένως μη αναστρέψιμο πλήγμα στο χώρο της δεξιάς.