Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Χάμπερνας : Ηττήθηκε η Μέρκελ από την Ελλάδα


 xampernas-tsipras-1050x380
Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΓΚΑ

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα ntokoumenta σχεδόν μόνα στην Ελλάδα γράφουν για ήττα και μάλιστα τεράστιας έκτασης της Γερμανίας στην αναμέτρησή της με την κυβέρνηση Τσίπρα.
Ο διάσημος Γερμανός φιλόσοφος- διανοούμενος Γιούργκεν Χάμπερμας ασφαλώς δεν διαβάζει στα 86 του χρόνια ntokoumenta.

Η οριστική δικαίωση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου (βίντεο)



2015071421480332
Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο
Τα σχέδια των «ανθρώπων» της νέας τάξης πραγμάτων για την Ελλάδα ολοκληρώνονται τελικώς με «επιτυχία»..

Στο καναβάτσο η Γερμανία και για το χρέος

soimple1-1050x380
ΔΥΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ «ΚΙΜΑ» ΤΗΝ «ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΓ ΗΓΕΣΙΑ»

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οπως έχετε διαπιστώσει οι αναγνώστες της έπαλξης αυτής,δεν είχαμ ποτέ (γραπτώς κιόλας…) καμία αμφιβολία και για την ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ της Γερμανίας στην υπογραφή συμφωνίας και για την ψήφιση με ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή αυτής της συμφωνίας.
Η πρώτη επιλογή της Γερμανίας ήταν ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ με οικονομικό στραγγαλισμό,ώστε να επιβεβαιωθεί η ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ νοοτροπία των «αριστερών παρενθέσεων».

Τσίπρας: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θεωρεί πως έχει ισχυρότερο δίλημμα συνείδησης έναντι των κοινών μας θέσεων

Λάβρος έναντι των 32 βουλευτών που δεν στήριξαν την κυβέρνηση εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, στη σημερινή ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τσίπρας προς καναλάρχες: Ήρθε η ώρα να πληρώσετε για πρώτη φορά!

 Λουκέτα σε κανάλια αν ο ΣΥΡΙΖΑ εισπράξει τον ειδικό φόρο τηλεόρασης
Να πληρώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα καλέσει τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Για την ακρίβεια, όσους αντέξουν να πληρώσουν τα χρήματα που θα απαιτεί το νομοσχέδιο το οποίο θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες και δεν θα συμπεριλαμβάνει ως προϋπόθεση τη μέχρι σήμερα λειτουργία των σταθμών, κάτι που σημαίνει ότι όλοι θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

H Lazard, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ελληνικό χρέος και η σύνδεση με την Λέσχη Bilderberg

Ανασιεύουμε ένα πολύ καλό άρθρο της κ. Χουλιάρα, το οποίο γράφτηκε για το Geopolitics και έρχεται να κλειδώσει με τα προηγούμενα άρθρα μας περί Βαρουφάκη  Jean Monnet και συνωμοσίας….

Στο επίκεντρο του Λιού η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Στο επίκεντρο του Λιού η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού παρότρυνε ανώτατους Γερμανούς και Γάλλους αξιωματούχους να καταλήξουνε σε μια συμφωνία για το χρέος με την Ελλάδα που θα διασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος της.

ΥΠΑΡΧΕΙ PLAN B ; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ

Γράφει ο Παναγιώτης Λελιάτσος

Σήμερα που η Ελληνική κοινωνία και οικονομία αναζητά τρόπο φυγής από τα αδιέξοδα της, σήμερα που η πιστωτική ασφυξία και το κλείσιμο των τραπεζών έχει παραλύσει την Ελληνική οικονομία και από την άλλη οι πολιτικές των μνημονίων δεν δίνουν προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας στον Ελληνικό λαό θα πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ντράγκι: Πρέπει να ελαφρυνθεί το ελληνικό Χρέος - ΒΙΝΤΕΟ

Ντράγκι: Πρέπει να ελαφρυνθεί το ελληνικό Χρέος - ΒΙΝΤΕΟ
Υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού Χρέους, τάσσεται ο Μάριο Ντράγκι. Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να μειωθεί το Χρέος, ώστε να μπορέσει έτσι να ανακάμψει η οικονομία της χώρας μας. Το θέμα του Χρέους, βρίσκεται και στην ατζέντα των συναντήσεων του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών, με τους Ντράγκι, Σαπέν και Σόιμπλε

Πώς να » προ φυλαχτείτε » από τις τεχνικές χειραγώγησης και ελέγχου της κοινής γνώμης .‏

to-apolyto-ergaleio-xeiragwghshs-twn-mazwn-plysh-egkefalou-mesw-thleorashs
Δεν είναι ωραίο να νιώθεις , μέλος του «κοπαδιού » που το φοβερίζουν με τον κακό λύκο .
Έχετε «πιάσει » πολλές φορές τον εαυτό σας να ανησυχεί , να τρομοκρατείται με … με αυτά που ακούει .

Δεν θέλεις να αποφασίζουν οι άλλοι για εσένα , χωρίς εσένα.

Αλλάζει άρδην το σύστημα ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Σχέδια αποσυμφώρησης της ουράς στα ATM επεξεργάζεται η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και το οικονομικό επιτελείο υπό την προϋπόθεση ότι μετά την ψήφιση των μέτρων, θα αρχίσει και πάλι να ρέει φρέσκο χρήμα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σχέδιο να δοθεί στους πολίτες η δυνατότητα "σωρευτικών" αναλήψεων. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

DIE ZEIT: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ – Θέμα χρόνου η επόμενη Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα.

ΔΙΕ ΖΕΙΤ
Αν η επιβολή μέτρων λιτότητας και οι διαρθρωτικές αλλαγές, στοιχεία που περιλαμβάνοντας και στα προηγούμενα προγράμματα, είναι αναγκαία για να δώσουν τόνωση στην ελληνική οικονομία, το συνολικό πρόγραμμα βαίνει προς αποτυχία πριν καν ξεκινήσει.
Αυτό αναφέρει με κεντρικό της άρθρο η γερμανική εφημερίδα Die Zeit. Σημειώνει, δε, πως ακόμη και το αμφιλεγόμενο ταμείο αποκρατικοποιήσεων δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία συμβολική παραχώρηση στους σκληροπυρηνικούς της Bundestag.

Bloomberg: Το Eurogroup ενέκρινε τη χρηματοδότηση-γέφυρα 7 δισ. στην Ελλάδα

EURO NOTES
Την παροχή χρηματοδότησης-γέφυρας ύψους 7 δισ. ευρώ στην Ελλάδα ενέκρινε το Eurogroup, τηλεδιάσκεψη του οποίου έλαβε χώρα νωρίτερα, όπως μετέδωσε το Bloomberg.

Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, οι συζητήσεις μεταξύ των 19 υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, είχαν θετικό πρόσημο και έγιναν σε εποικοδομητικό κλίμα.

Γ. Δραγασάκης: Το "καρότο" και το "μαστίγιο" του Σόιμπλε

Γ. Δραγασάκης: Το "καρότο" και το "μαστίγιο" του Σόιμπλε
Απάντηση στην παγίδα του Β. Σόιμπλε και την «πρόταση» του Γερμανού υπουργού Οκονομικών για 5ετές Grexit με παράλληλη διαγραφή χρέους δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με ένα κείμενο στο Facebook.

Στο κείμενο, με τον τίτλο «Το «καρότο» και το «μαστίγιο» του κ. Σόιμπλε, ο Γιάννης Δραγασάκης τονίζει ότι η προσφορά της διαγραφής χρέους είναι το δέλεαρ πίσω από το οποίο κρύβεται η επίσημη χρεοκοπία.

Να μειωθούν 50% μισθοί και επιδόματα και άλλα προνόμια των βουλευτών

dump_4
«Πιστεύω, ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, ότι προχωρούμε σε αναθεώρηση του Συντάγματος ή σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Να απαιτήσουμε να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών στο ελάχιστο που ορίζει ο νόμος.

Να αλλάζουμε τον εκλογικό νόμο, γκρεμίζοντας το εκλογικό σύστημα με σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών, με υποψήφιους σε κοινές λίστες, και με ό,τι άλλο δημιουργικό θα προταθεί.

Μιχελογιαννάκης: «Δεν είμαι κωλοτούμπας, αλλά μαλ...ς» [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη στάση του να αλλάξει τελευταία στιγμή απόφαση και να ψηφίσει «ναι» στα προαπαιτούμενα μέτρα για τη συμφωνία, αν και επί μέρες δήλωνε ρητά ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ – Τα «5» πρόσωπα που ακούγονται για τη νέα κυβέρνηση

maximou
Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης.


Από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, γράφουν και σβήνουν για το νέο κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο, ήδη τα πρώτα ονόματα που θα μπουν στη νέα κυβέρνηση, έχουν αρχίσει να «ακούγονται» όλο και περισσότερο.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Οι «ύποπτοι» για μαύρο χρήμα συνεχίζουν την αποστολή τους!

IMG_20150715_021105
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Όλοι είδαμε την απρόσμενη για πολλούς προσάρτηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο μνημονιακό στρατόπεδο παρέα με το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ και το κόμμα του «Σωλήνα».(του γνωστού καναλαρχοεργολάβου δότη)

Αλέξη, βάλε τους φυλακή, πέτα το κλειδί

Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη και όσοι τάχθηκαν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αφού για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, αγνόησε επιδεικτικά τη λαϊκή εντολή και υπέκυψε στους εκβιασμούς της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και των διεθνών τοκογλύφων.

Ταξίδι του Τζακ Λιου στην Ευρώπη για συνομιλίες για την Ελλάδα

Ταξίδι του Τζακ Λιου στην Ευρώπη για συνομιλίες για την Ελλάδα
O υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού θα επισκεφθεί τη Φραγκφούρτη, το Βερολίνο και το Παρίσι τις επόμενες δύο μέρες για συνομιλίες με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της οικονομίας για την κατάσταση στην Ελλάδα, είπε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών χθες.

Εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ για το χρέος της Ελλάδας - Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ελάφρυνση από όση θέλουν οι Ευρωπαίοι

Εμπιστευτική έκθεση του ΔΝΤ για το χρέος της Ελλάδας - Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ελάφρυνση από όση θέλουν οι Ευρωπαίοι
- Νέα "βόμβα" από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το ελληνικό χρέος
- Το Reuters αποκαλύπτει εμπιστευτική έκθεση του Ταμείου
- Μιλά για επιδείνωση του χρέους μετά τα νέα μέτρα λιτότητας
- "Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να δώσουν 30 χρόνια περίοδο χάριτος που θα περιλαμβάνει νέα δάνεια και επέκταση του χρόνου ωρίμανσης"
- Ευρωπαίος αξιωματούχος: "Η Ελλάδα θα χρειαστεί 40 - 50 δισ. ευρώ από τον ESM τα επόμενα 3 χρόνια"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA – Το Κρυφό Σχέδιο της Μέρκελ και του Σόιμπλε για την Ελλάδα

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΙΜΠΛΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ…
Ο Χίτλερ σκότωσε ένα εκατομμύριο Έλληνες, κατάκλεψε τον χρυσό μας, βίασε, λεηλάτησε και στο τέλος έβαλε το περίστροφο στο κεφάλι του και ανατίναξε το άρρωστο μυαλό του. Οι Γερμανοί έφυγαν καταστρέφοντας τα πάντα και οι δοσίλογοι έμειναν για να προετοιμάσουν τη νέα κάθοδο των Ούνων στην Ελλάδα. Τώρα απαιτούν ωμά και εκβιαστικά τα πετρέλαια της Ελλάδας…

Μετά την ¨συμφωνία¨ της Ελλάδος ανοίγει τελειωτικά το γεωπολιτικό πάζλ από την Μέση Ανατολή-Ανατ. Λεκάνη της Μεσογείου-Ουκρανία –Αρκτικός κύκλος.

ΟΧΙ
Με τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας και ένα γιγαντιαίο ΟΧΙ φωτίστηκε το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, με πρωτοβουλία του DIE LINKE, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό για το δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου..

Ο Τσίπρας πετά το γάντι: Υπηρετείτε την ενότητα ή το σχέδιο πτώσης της κυβέρνησης;


Γράφει η Νικόλ Λειβαδάρη

Το μήνυμα Τσίπρα εστάλη, η μάχη της «ιδεολογικής καθαρότητας» παραπέμπεται στην κρίση της ιστορίας (και της κοινωνίας) και όλα τα – δικά του – όπλα στρατεύονται στην διατήρηση της ευρωπαϊκής ταυτότητας της χώρας.

Αυστρία: Η κυβέρνηση απορρίπτει απαίτηση για δημοψήφισμα κατά της βοήθειας προς την Ελλάδα

Η αυστριακή κυβέρνηση απορρίπτει απαίτηση της Ακροδεξιάς για δημοψήφισμα κατά της βοήθειας προς την Ελλάδα.

Η αυστριακή κυβέρνηση συνασπισμού, δια στόματος τόσο του καγκελάριου και αρχηγού των Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, όσο και του αντικαγκελάριου και αρχηγού του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, Ράινχολντ Μιτερλένερ, απέρριψε σήμερα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Αυστρία με θέμα το νέο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, που απαιτεί εκ νέου ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, ο αρχηγός του ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων, του μεγαλύτερου της αντιπολίτευσης.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Οι Γάλλοι μαζεύουν υπογραφές για Germanexit!

2015071418083628
Μετά την σκληρή στάση των γερμανών ηγετών, στα κρίσιμα ραντεβού της Κυριακής που παραλίγο να διασπάσουν την ευρωζώνη, σάλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ευρωπαίους πολίτες, που αντιδρούν στην γερμανική αλαζονεία.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από Χατζηνικολάου για Βαρουφάκη

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από Χατζηνικολάου για Βαρουφάκη
Άγριο «χώσιμο» και μία μεγάλη αποκάλυψη που θα προκαλέσει ντόρο από τον έγκριτο
δημοσιογράφο στο κεντρικό δελτίο του Star για τον πρώην υπουργό των οικονομικών!Τι κι αν έχουμε νέα συμφωνία με σκληρά μέτρα;

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα είναι και πάλι ο Γιάννης Βαρουφάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του ότι σκεφτόταν από την πρώτη μέρα το Grexit.

Ομολογία σοκ πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ- Η κυβέρνηση Παπανδρέου συμφώνησε το 2011 με την ΕΕ να χρεοκοπήσει η Ελλάδα το 2015! (βίντεο)

Παπανδρέου- Σαρκοζί- Μέρκελ
Είναι πραγματικά μια κυνική ομολογία από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλο, που εξηγεί πολλά από τα σημερινά: στις 7 Ιουνίου 2011 ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανακοίνωνε στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του κόμματός του ότι όλοι πρέπει να είναι ήσυχοι, καθώς υπήρξε συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης (Παπανδρέου) με την ΕΕ, να μην υπάρξει τότε χρεοκοπία της Ελλάδας, αλλά μετά από 3-4 χρόνια! 

Reuters: Οι ευρωπαίοι ηγέτες γνώριζαν πριν την Κυριακή για την έκθεση του ΔΝΤ περί ελάφρυνσης χρέους

ΙΜΦ
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες είχαν γνώση της ανάλυσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (επισήμαινε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ελάφρυνση χρέους πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ήταν προετοιμασμένοι να εξετάσουν)πριν τη Σύνοδο Κορυφής της Κυριακής, όπου σφραγίστηκε η συμφωνία για την Ελλάδα, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο κορυφαίο Ευρωπαίο αξιωματούχο.

Συγκινεί το μήνυμα αστροναύτη της NASA από το διάστημα για την Ελλάδα (δείτε tweet)

Η Ελλάδα που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες έχει την υποστήριξη όχι μόνο από ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης αλλά ακόμα και από το... διάστημα!

Το πρωί δασκάλα θρησκευτικών το βράδυ πορνοστάρ

Ένα βραβείο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της σε ταινίες σκληρού πορνό, αποκάλυψαν το μυστικό της 38χρονης «Julia Pink», που ήταν δασκάλα σε θρησκευτικό σχολείο.

Η 38χρονη γυναίκα επί 17 ολόκληρα χρόνια δίδασκε παιδιά στη Διακονική Γερμανική Ευαγγελική Ομοσπονδιακή Ένωση στο Μόναχο της Γερμανίας, αλλά και επέβλεπε ενηλίκους με μαθησιακές δυσκολίες.

Αφήστε τα ηθικά θέματα και βάλτε κανέναν φυλακή

Του Κώστα Βαξεβάνη

Μία ακόμη λίστα κέρδισε τη θέση της στην επικαιρότητα. Είναι η λίστα με ονόματα δημοσιογράφων την οποία κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το ποσό αγγίζει τα 21 εκατομμύρια ευρώ που προφανώς φέρονται να δόθηκαν ως διαφήμιση. Τουλάχιστον αυτό θα υποστηρίξουν όσοι παραδεχθούν πως πήραν χρήματα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά  και κυρίως με τη λογική τους ακολουθία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΝΤ, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
Κατάλαβες τώρα γιατί κρατάγανε κρυφή την έκθεση της 5ης αξιολόγησης του ΔΝΤ και φτάσανε μέχρι και να κλείσουν τις τράπεζες ;;;
Ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση και να φορτώσουν την αποτυχία και την προδοσία τους στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!

ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ-Αφησαν το χρέος στο 200% εως 2018!

prodotes1
ΔΝΤ: Το χρέος της Ελλάδας θέλει κούρεμα! Το 2018 θα είναι στο 200%!

Με νέα έκθεσή του το ΔΝΤ κάνει λόγο για μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και σύμφωνα με την πάγια θέση του ζητάει διαγραφή χρέους και περισσότερες δράσεις από αυτές που προτείνουν οι Ευρωπαίοι.

Τέρενς Κουίκ: Νόμιζαν ότι θα γλιτώσουν ρίχνοντας την κυβέρνηση, αλλά θα πάνε φυλακή!

τερενς κουικ
Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:

«Στα πλαίσια των καθηκόντων μου για τον Συντονισμό Τομέων του κυβερνητικού έργου, μετά από πρόταση του αρμόδιου Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, αναλαμβάνω να συντονίσω αρρυθμίες και ανάμεσα στα Υπουργεία, που εμπλέκονται στη καταπολέμηση της διαφθοράς.

Reuters: Έκθεση του ΔΝΤ αναφέρει ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο κούρεμα χρέους η Ελλάδα

Πολύ μεγαλύτερη από αυτή που προετοιμάζονται να εξετάσουν οι εταίροι, θα χρειαστεί να είναι η ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, λόγω των καταστροφών που υπέστησαν η οικονομία της και οι τράπεζες της τις τελευταίες δύο εβδομάδες.