Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Χρυσόγονος: Δουλέμποροι εκμεταλλεύονται πρόσφυγες στο έδαφος του ΠΓΔΜ


xrisogonosΟ ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, έκανε ερώτηση στο ευροκοινοβούλιο για τα δίκτυα δουλεμπόρων και τις εγκληματικές συμμορίες που εκμεταλλεύονται πρόσφυγες στο έδαφος της ΠΓΔΜ. Η ερώτηση που έκανε ανέφερε πως «Καθημερινά, εκατοντάδες πρόσφυγες προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ για να διεισδύσουν στην Κεντρική Ευρώπη.

Στη γραμμή Μέρκελ ο Γιούνκερ


γιουνκερ

Την Πέμπτη στις Βρυξέλλες πραγματοποιείται Σύνοδος Κορυφής για την αντιμετώπιση της κρίσης με την Κομισιόν να προτείνει και αυτή – μετά τη Γερμανία – κοινές περιπολίες Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο, κάτι που η Αθήνα έχει απορρίψει κατηγορηματικά. Η διαχείριση των προσφυγικών θεμάτων, εν όψει της Συνόδου, καθώς και το επικείμενο ταξίδι της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Τουρκία, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας με την Άγγελα Μέρκελ.

Αλέξη κρύψου - Σκάει κι άλλη ΒΟΜΒΑ στον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος Υπουργός προκαλεί νέο σκάνδαλο;


Το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας δεν είναι κάτι...το πρωτόγνωρο στην ελληνική πολιτική ζωή… Έχει βαθιές ρίζες και ανθεί!
Στον τομέα της Πρόνοιας υπάρχει μία ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα…

Πιο συγκεκριμένα, η Θεανώ Φωτίου, αποφάσισε να προσλάβει ως διευθύντρια στο υπουργικό της γραφείο, κάποιον από τον τραπεζικό κλάδο, και όχι κάποιον από το στελεχικό δυναμικό του υπουργείου Εργασίας ή του Υγείας, όπου και ανήκε η Πρόνοια.

Αλέξη τάραξε πρώτα στη νομιμότητα τους υπουργούς σου και μετά το λαό στους φόρους


 Αλέξη τάραξε πρώτα στη νομιμότητα τους υπουργούς σου και μετά το λαό στους φόρους

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ... ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται τίμια αλλά να είναι». Εδώ που φτάσαμε δεν χωράνε μισόλογα. Μόνο καθαρές κουβέντες.
Μετά τα τελευταία κρούσματα ελέγχων στα οικονομικά υπουργών της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να απομακρύνει τάχιστα τους υπουργούς του που έχουν υποπέσει σε οικονομικές ατασθαλίες, ακόμα κι αν αυτές δικαιολογούνται εκ των υστέρων.

Κουδούνι μετά από 50 χρόνια



image

Το κουδούνι του Ελληνικού Γυμνασίου – Λυκείου χτύπησε ξανά ύστερα από 50 χρόνια στα Αγρίδια της Ίμβρου.
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης ο οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τον Αγιασμό στο σχολείο της ιδιαίτερης πατρίδας του. Εκατοντάδες Ίμβριοι από όλα τα μέρη κατέφθασαν στο νησί για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ελπιδοφόρα προσπάθεια της αναγέννησης της παιδείας στον πολύπαθο τόπο.

ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ »ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ…»


 ''ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...''
ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ !!!!!!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ !

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι έχει σκοπό να αλλάξει, ενηλικιωθήκαμε Πηγή: Θεοδωράκης: Το Ποτάμι έχει σκοπό να αλλάξει, ενηλικιωθήκαμε

Alexandros Michailidis / SOOC
Για την αλλαγή του Ποταμιού και την μεγαλύτερη εμπλοκή πολιτών σε αυτού μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Λαμία, όπου βρίσκεται στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου των μελών και φίλων του κινήματος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Γιατί ο Τσίπρας άνεκρινε επί 45 λεπτά τον Σταθάκη που έφυγε άρον άρον από το υπουργείο – Η αινιγματική δήλωση για το …ξεχασμένο 1 εκατ. ευρώ και οι φήμες για παραίτηση!

maximou-5706_10062014095618_6
Περίεργη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου με κεντρικό πρόσωπο τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομίας διέκοψε τη συνεδρίαση της διυπουργικής που ήταν σε εξέλιξη στο Υπουργείο και μετέβη στο πρωθυπουργικό γραφείο, όπου παρέμεινε για περίπου 45 λεπτά. Μάλιστα οι δημοσιογράφοι που ήταν στο υπουργείο τον είδαν να φεύγει σχεδόν τρέχοντας.

Δένδιας:Με όσα γίνονται στη ΝΔ νομίζω ότι ονειρεύομαι!!!Και τον Χάμιλτον να επιλέξουμε, με ένα σαράβαλο δεν θα τρέξει καλά!!!

dendiasme-osa-ginontai-sti-nd-nomizw-oti-oneireuomai
Την αντίθεσή του στη διαδικασία που επιλέχθηκε - χωρίς να προηγηθεί συνέδριο - να πάει το κόμμα στην αλλαγή αρχηγού εξέφρασε εκ νέου ο Νίκος Δένδιας.

« Δεν με καλύπτει καθόλου αυτή η διαδικασία. Το λέω από το Γενάρη και όχι τώρα και μου θυμίζει τον καλύτερο οδηγό της F1 που είναι ο Χάμιλτον αυτή τη στιγμή – παλιά ήταν ο Σουμάχερ. Παίρνουμε λοιπόν τον Χάμιλτον και τον εκλέγουμε αρχηγό και του δίνουμε ένα σαράβαλο. Υπάρχει καμία πιθανότητα να τα καταφέρει;»

Αγκαλιές Αδωνι με Λοβέρδο – «Που είναι ο αγαπημένος μου υπουργός;» του φώναξε ο Γεωργιάδης [εικόνα]

Αγκαλιές Αδωνι με Λοβέρδο – «Που είναι ο αγαπημένος μου υπουργός;» του φώναξε ο Γεωργιάδης [εικόνα]
Συνεδρίαση της Βουλής και ΚΟ της ΝΔ σήμερα στο Κοινοβούλιο και έτσι αρκετοί βουλευτές βρέθηκαν στους διαδρόμους.
Σε μια από αυτές τις συναντήσεις ο Αδωνις Γεωργιάδης είδε από μακριά τον Ανδρέα Λοβέρδο και του φώναξε «που είναι ο αγαπημένος μου υπουργός;» με τον τελευταίο να χαμογελά και να κατευθύνεται προς το μέρος του.

Η ΝΔ κάνει τα πάντα για να κυβερνάει ο Τσίπρας άλλα 20 χρόνια

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
Γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις εκλογές του Ιανουαρίου; Διότι εκμεταλλεύτηκε πολιτικά και επικοινωνιακά κάθε μέτρο της ...
συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κάθε στραβοτιμονιά, κάθε παράγραφο του Μνημονίου. Και από τη δική του πλευρά, ήταν (ή έδειχνε τουλάχιστον) ένα κόμμα συμπαγές, αρραγές, με ρόλους διακριτούς, με έναν ηγέτη που δεν αμφισβητούνταν και έναν κομματικό μηχανισμό που δούλευε νυχθημερόν για να καταδείξει κάθε αδυναμία του «παλιού» και να τονίσει τη γοητεία και την ελπίδα του «νέου» - τουλάχιστον μέχρι να μπορέσει να αναρριχηθεί στην εξουσία.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η Τουρκία απομονώνεται από ΗΠΑ και Ρωσία - Θέλουν να την "τελειώσουν";


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοίνωσε την... απομόνωση της Τουρκίας από ΗΠΑ και Ρωσία, κατηγορώντας τις χώρες αυτές ότι ενισχύουν με όπλα το PYD των Κούρδων της Συρίας.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στους άνεργους πτυχιούχους η Ελλάδα Brain Drain


Η ανεργία αποτελεί ανοιχτή πληγή για την Ελλάδα, με την ανεργία των πτυχιούχων Ελλήνων επιστημόνων που εγκαταλείπουν την χώρα αναζητώντας μία ευκαιρία, να αποτελεί ίσως το βαθύτερο τραύμα της οικονομικής κρίσης. Παγκόσμια πρωταθλήτρια στους πτυχιούχους - άνεργους είναι η χώρα μας, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού  Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Γιατί κατέρρευσε η μεσαία τάξη σε οκτώ χρόνια


ελλαδα

Σύμφωνα με την έκθεση της Credit Suisse για τον παγκόσμιο πλούτο  η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει δεχθεί τρομακτικό πλήγμα.
Μέσα σε οκτώ χρόνια, από το 2008 έως σήμερα, πάνω από 1,2 εκατομμύρια Ελληνες υποβαθμίστηκαν σε χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, βλέποντας την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων να μειώνεται κατά 488 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η πιο κρίσιμη ημέρα για το «θάνατο» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας


 Η πιο κρίσιμη ημέρα για το «θάνατο» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας
Δεν έχει κανένα απολύτως προηγούμενο το «έγκλημα» στο οποίο οι δανειστές επιχειρούν να καταστήσουν συνένοχη την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, εις βάρος του ελληνικού φαρμάκου, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και κατ’ επέκταση εις βάρος της υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Έστησαν ΚΡΕΜΑΛΕΣ για την Μέρκελ οι ακροδεξιοί του Pegida!


 Έστησαν ΚΡΕΜΑΛΕΣ για την Μέρκελ οι ακροδεξιοί του Pegida!
Γκιλοτίνα για τη Γερμανίδα καγκελάριο 'Ανγκελα Μέρκελ και τον αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έστησαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη χθεσινή διαδήλωση του ακροδεξιού, αντιισλαμικού κινήματος Pegida στη Δρέσδη.

Ξεκάθαρος ο Κουρουμπλής: «Καμία περικοπή στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ»


Ξεκάθαρος ο Κουρουμπλής: «Καμία περικοπή στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ»
Διαβεβαίωση ότι δεν θα επηρεαστούν οι συντάξεις που είναι κάτω από 1000 ευρώ
, έδωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, προσθέτοντας με νόημα ότι ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει τα πράγματα όπως νομίζει αλλά και πως "κοντός ψαλμός αλληλούια".

Κουντουρά: «Η Ελλάδα το στολίδι της Μεσογείου- Το συνέδριο της ΑΒΤΑ ψήφος εμπιστοσύνης!»


 Κουντουρά: «Η Ελλάδα το στολίδι της Μεσογείου- Το συνέδριο της ΑΒΤΑ ψήφος εμπιστοσύνης!»
«Η Ελλάδα είναι ένας καταπληκτικός προορισμός και νομίζω ότι είμαστε το "στολίδι" της Μεσογείου»
τόνισε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, σε δηλώσεις της, κατά την έναρξη του ετήσιου συνεδρίου της ΑΒΤΑ, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, στη δυτική Μεσσηνία.

«ΣΕΙΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ «ΞΕΧΑΣΕ» ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!


«Σεισμός» για τον υπουργό που «ξέχασε» να δηλώσει ένα εκατ. ευρώ!
Σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με ζητήματα περιουσιακής κατάστασης δύο εν ενεργεία υπουργών και δύο πρώην βουλευτών εγείρονται και πρόκειται άμεσα να απασχολήσουν την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ΔΕΗ! Έτσι φουσκώνει ο λογαριασμός από τα 84 ευρώ στα 434 ευρώ...

Τελικά η ΔΕΗ τι είναι;Ηλεκτρική ή Εισπρακτική Εταιρεία;

Οι εισπράξεις υπέρ τρίτων είναι τετραπλάσιες από τα έσοδα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος !!!

Όπως βλέπετε, η ΔΕΗ μετατράπηκε ουσιαστικά σε κερδοσκοπική εισπρακτική εταιρία, η οποία παρέχει επί πληρωμής τις υπηρεσίες τις στη διοίκηση. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί κόπτεται για την είσπραξη όλων των ποσών που επιβαρύνουν τον λογαριασμό ρεύματος. Επειδή από κάθε είσπραξη παίρνει ποσοστό!

Φώφη και Σταύρος, δυο ξένοι στο ίδιο Συνέδριο

Φώφη και Σταύρος, δυο ξένοι στο ίδιο Συνέδριο
Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Δυο ξένοι στο ίδιο Συνέδριο-και υπό την ίδια σκέπη, αφού τα κόμματά τους είναι μέλη στην ομάδα των σοσιαλιστών του Ευρωκοινοβουλίου-ή θα κάνουν ένα βήμα προς το μεταξύ τους διάλογο που τόσο θέλει η Χαριλάου Τρικούπη και τόσο αρνείται η Σεβαστουπόλεως;

Διήμερη επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα

Διήμερη επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα
Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα πραγματοποιήσει ο ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.

Το ISIS καρακαραδοκεί για χτύπημα στη Ρωσία

isis
Oι ύποπτοι που συνελήφθησαν ενώ προετοίμαζαν, σύμφωνα με τη Μόσχα, τρομοκρατική επίθεση στη ρωσική πρωτεύουσα, είχαν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα εκπαίδευσης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, γνωστοποίησαν τη Δευτέρα οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας (FSB), όπως μετέδωσε το πρακτορείο RIA Novosti.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ;;

#
ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ;;

ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΧΜΗΣ..

ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ''ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ''ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ..

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι 4 νέες Δράσεις του ΕΣΠΑ - Ποιους αφορούν, οι στόχοι και τα ποσά

Τις πρωτοβουλίες που ξεκινάει το Υπουργείο Ανάπτυξης, που αφορούν θέματα...
ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας και θέματα του ΕΣΠΑ, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, παρουσίασαν, σήμερα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και Αλέξης Χαρίτσης, Υφυπουργός Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ.

Αδιέξοδο στην ΚΕΦΕ-Νέα συνεδρίαση το μεσημέρι της Τρίτης

Αδιέξοδο στην ΚΕΦΕ-Νέα συνεδρίαση το μεσημέρι της Τρίτης - Κεντρική Εικόνα
Μετά από έξι ώρες συνεδρίασης της ΚΕΦΕ της ΝΔ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση αύριο και ώρα 12:00 καθώς δεν υπήρξε ομοφωνία μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων κυρίως για το ύψος του αντιτίμου συμμετοχής και του διαχωρισμού παλιών και νέων μελών.

Μιχελογιαννάκης: Μην ακούω μ@λ@κίες, ήξερε ο κόσμος το μνημόνιο που θα φέρναμε

Μιχελογιαννάκης: Μην ακούω μ@λ@κίες, ήξερε ο κόσμος το μνημόνιο που θα φέρναμε - Κεντρική Εικόνα
Με έναν απρόσμενο τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ''στήριξε'' τις κινήσεις τις κυβέρνησης, καλώντας τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς... ήξερε τι ψήφιζε.

ΔΝΤ και ιστορίες με «δράκους» που ρουφάνε το «αίμα» του ελληνικού λαού

ΔΝΤ και ιστορίες με «δράκους» που ρουφάνε το «αίμα» του ελληνικού λαού
Απίστευτο παρασκήνιο: Πού βρέθηκαν τα 750 εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθεί η δόση του Μαϊού του 2015; Τι αποκαλύπτουν κρίσιμα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μια αποκάλυψη που συνοδεύεται από σενάρια υποκλοπών και λοιπών «δράκων»…

Ο Μπόμπολας απέλυσε τον Σταύρο Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Σταύρος Θεοδωράκης
“ Άφωνο το πανελλήνιο ”   Δεν εξηγείται αλλιώς το μένος του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή κατά των καναλαρχών και των τριγωνικών σχέσεων media – πολιτικών – τραπεζών. Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια παρουσίασης των κυβερνητικών προγραμματικών δηλώσεων επέλεξε να παρουσιάσει τις προγραμματικές δηλώσεις του Ποταμιού!

71 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας

12 Οκτωβρίου 1944. Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό Πέμπτης, όταν οι καμπάνες των εκκλησιών άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, καλώντας τους Αθηναίους να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το τέλος της γερμανικής κατοχής. Ως τις 3 Νοεμβρίου ο τελευταίος Γερμανός στρατιώτης είχε αποχωρήσει από την ηπειρωτική Ελλάδα.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ και θα δείτε γιατί ο Σουλτς θέλει πασοκοποτάμια στην κυβέρνηση

Ο Βενιζέλος με τον Σάφα. Η πρώτη ληστεία κράτους στη νεώτερη ιστορία που νομοθετήθηκε.

Ο ανύπαρκτος Νικολόπουλος «κρεμάει» Τσίπρα – Καμμένο για ένα οφίτσιο;

Ο ανύπαρκτος Νικολόπουλος «κρεμάει» Τσίπρα – Καμμένο για ένα οφίτσιο;
Ηρωική έξοδο φαίνεται πως ετοιμάζει ο συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Νίκος Νικολόπουλος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το κρίσιμο κρας τεστ της κυβέρνησης για την πρώτη δέσμη προαπαιτούμενων μέτρων, καθώς συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προτίθεται να στηρίξει το πολυνομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή. Σύμφωνα με άλλες πηγές ο κ. Νικολόπουλος δεν έχει αποφασίσει εάν θα διαφοροποιηθεί στην τωρινή ψηφοφορία ή στο δεύτερο πακέτο μέτρων, ωστόσο κλίνει στην χάραξη του δικού του πολιτικού δρόμου.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ-100.000 Σύριοι-Ιρανοί-Ρώσοι Τσετσένοι εναντίον των ΤΕΡΑΤΩΝ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ-100.000 Σύριοι-Ιρανοί-Ρώσοι Τσετσένοι εναντίον των ΤΕΡΑΤΩΝ. Ξεκίνησε η μεγάλη χερσαία επιχείρηση εκκαθάρισης ισλαμιστών στην Συρία με τον συριακό Στρατό, Χεζμπολάχ, Εθνικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας μαζί με ρωσικά ελικόπτερα Mi-24 και Su-24/25/34 να τους σφυροκοπούν ενώ ένα νέο Σώμα Στρατού ειδικών δυνάμεων που αριθμεί 100.000 άντρες θα κυνηγήσει τους ισλαμιστές με πληροφορίες να φέρουν πως πρόκειται για Τσετσένους-Ρώσους-Ιρανούς ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και το "Τάγμα του θανάτου"!

Ο Βαξεβάνης ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ τον Θεοδωράκη! Βγάζει πολλά... άπλυτα στη φόρα!

Ο Βαξεβάνης ΡΕΖΙΛΕΥΕΙ τον Θεοδωράκη! Βγάζει πολλά... άπλυτα στη φόρα!
Χοντρό «πέσιμο» στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, αναφορικά με τα όσα είπε για τα... υπόγεια της Κουμουνδούρου και τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Κώστας Βαξεβάνης.
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιφερειακό κανάλι ο πρόεδρος του Ποταμιού ισχυρίστηκε πως «στις εκλογές του '12 είχα πάρει μια συνέντευξη από τον κ Τσίπρα στα γραφεία στην Κουμουνδούρου και με πολύ μεγάλη χαρά μου λέει 'πάμε να σου δείξω τα παιδιά που δίνουν τη μάχη στο ίντερνετ' και με πάει σε ένα υπόγειο στην Κουμουνδούρου που ήταν τα troll του ΣΥΡΙΖΑ. Δεκάδες πιτσιρικάδες που κάναν αυτή τη δουλειά. Ήταν το αντίστοιχο που έκανε τότε και η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα δείχνει πλέον καμιά ανοχή σε ψευδή δημοσιεύματα για το Ποτάμι.

Και μια καλή είδηση από την Τουρκία: Επέζησε τελικά ο πατέρας - σύμβολο

Μέσα στον ορυμαγδό κακών ειδήσεων που καταφτάνουν από την Τουρκία, μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση που κόστισε τη ζωή σε 97, κι ένα καλό νέο. Αν και πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ιτζετίν Σεβίκ, ο 46χρονος δάσκαλος, η φωτογραφία του οποίου, να αγκαλιάζει μία γυναίκα που υποφέρει από τα τραύματά της, έγινε πρωτοσέλιδο σε τουρκικά και όχι μόνο μέσα, πέθανε, τελικώς, διαψεύστηκαν. Ο Σεβίκ επιβίωσε των τραυμάτων του και καλείται τώρα να σηκώσει στην πλάτη του το δράμα της οικογένειάς του, καθώς τόσο η κόρη του όσο και η αδελφή του σκοτώθηκαν.

ΝΔ: Όχι στα ντιμπέιτ, ναι σε δύο συνδιασκέψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λένε οι υποψήφιοι πρόεδροι

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ...
Και οι τέσσερις είναι αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ. Ανοικτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν όλοι.

Χάνουν το αφορολόγητο και 1.000 ευρώ υπουργοί και βουλευτές

Χάνουν το αφορολόγητο και 1.000 ευρώ υπουργοί και βουλευτές
Ψαλίδι έως 1.000 ευρώ στους μισθούς και κατάργηση του αφορολόγητου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματέων, διοικητών οργανισμών και αιρετών στην Aυτοδιοίκηση με νόμο θα εισάγει τον προσεχή Νοέμβριο στη Βουλή το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Το συγκεκριμένο μέτρο το είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας με το σχετικό νομοσχέδιο να φτάνει το περασμένο Σεπτέμβριο στην Βουλή χωρίς όμως επιτυχία καθώς η νομοθετική διαδικασία διεκόπη από τις εκλογές. 

Μοσκοβισί: Μετά την α' αξιολόγηση αρχίζει η συζήτηση για το χρέος - Έχει αλλάξει το κλίμα για την Ελλάδα

Για τον "ανασχεδιασμό [reprofiling]" του ελληνικού χρέους κι όχι το κούρεμα, βλέπει θετικές προοπτικές ο Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Wall Street Journal, στο περιθώριο των εργασιών της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στη Λίμα. Η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας μπορεί να αρχίσει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του προγράμματός της, δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο - Ποινές φυλάκισης για φοροφυγάδες

Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα Δευτέρα, με τη διαδικασία του επείγοντος, το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της πρώτης υποδόσης των 2 δισ. ευρώ. Το νομοσχέδιο που αποτελείται από 19 άρθρα, θα πρέπει να ψηφιστεί ως το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου. Το νομοσχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ποινές φυλάκισης και δέσμευση περιουσιακών στοιχείων για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, καθώς και αύξηση του συντελεστή φορολογίας των ενοικίων από 1.1.2015, αλλά και κατάργηση της δυνατότητας εκχώρησης ανείσπρακτων ενοικίων στο Δημόσιο.

Ο επιθανάτιος ρόγχος των media

image
Στον ΠΗΓΑΣΟ ο περισσότερος κόσμος πλέον έχει σταματήσει να πατάει στη δουλειά του, γιατί δεν έχει χρήματα, για εισιτήρια ή για βενζίνη… Το κτίριο της Μεταμόρφωσης που στέγαζε κάποτε τα ισχυρά έντυπα της οικογένειας Μπόμπολα είναι spooky! Ακόμη και στον ΔΟΛ, το φαινόμενο σε μικρότερη κλίμακα, επαναλαμβάνεται!

Ποιον δείχνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις για πρόεδρο της Ν.Δ;

Η κούρσα για τον επόμενο αρχηγό της κεντροδεξιάς παράταξης μεταφέρθηκε πλέον και στο στοίχημα...
Τα προγνωστικά για τον επόμενο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, όμως οι προσφερόμενες αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Το Αιγαίο παίρνει φωτιά – Σε Επιφυλακή η Τουρκία...

Το ΕΕΧ αναγνωρίζει τα δέκα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ενώ κάνει...
αναφορά στις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο Αρχιπέλαγος καθώς επίσης και στις παραβιάσεις.

Στην έκθεσή του αναφέρεται, ότι η Τουρκία κάνει λόγο πως τα ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα τουρκικά σε δήθεν ουδέτερες ζώνες. Κατέστησε σαφές πως οι Τούρκοι δεν αποδέχονται τα δέκα ναυτικά μίλια από τις ακτές των ελληνικών νησιών, ενώ αναφέρει πως η Τουρκία είναι η υπαίτια για την παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Xιλιάδες Γερμανοί ενάντια στην συνωμότρια Μέρκελ που διαλύει Γερμανία και Ευρώπη εφαρμόζοντας το Σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI-VIDEO

Oι  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ διαλύουν  την ΕΥΡΩΠΗ …μαζί τους και ο φον Δημητράκης…
Κάποιοι δεν θα σταθούν άπραγοι, θα αντισταθούν υπερασπίζοντας τις εστίες τους.
Ήδη ξεκίνησε απο την καταπιεσμένη και κατεχόμενη από την Νέα Τάξη, Γερμανία.
Αντίσταση στην γενοκτονία των Ευρωπαίων…χιλιάδες γερμανοί πατριώτες και χριστιανοί, διαδηλώνουν ενάντια στην Μέρκελ και τους συνωμότες, αντίφα και λοιπούς ψυχασθενείς, που διαλύουν την Ευρώπη μέσω του εποικισμού. Το βίντεο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό των συγκεντρώσεων αντίστασης.

ΣΑΛΟΣ: Έτσι η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έσωζε τους φοροφυγάδες

Σαμαράς και Βενιζέλος
Σαμαράς και Βενιζέλος “ Οι διευκολύνσεις της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου προς τους φοροφυγάδες ” Ιούλιος του 2013. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ψηφίζει τον νέο κώδικα φορολογικών διαδικασιών. Στο άρθρο 36 του Νόμου 4174, στο οποίο περιγράφεται η παραγραφή, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Τέλος το «πάρτι» για 5.000 υπαλλήλους και 404 φορείς του δημοσίου!

Τέλος το «πάρτι» για 5.000 υπαλλήλους και 404 φορείς του δημοσίου!
Είχαν συνδέσει το μισθό τους με αυτόν του γενικού γραμματέα και «αφαίμαζαν» το ελληνικό δημόσιο με τη συνενοχή (και συμμετοχή) των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Σε παράλληλο δρόμο και 404 φορείς του Δημοσίου με τους οποίους ουδείς ασχολήθηκε για να τους καταγράψει! 

Σοκαριστικό. Φωτογραφία γροθιά στο στομάχι...

Μια εκπληκτική φωτογραφία για ένα τρομερό κοινωνικό φαινόμενο. Η πρώτη εικόνα που αναφέρεται στα φαινόμενα παιδεραστίας στο Βατικανό. Η δεύτερη εικόνα αναφέρεται στη σεξουαλικό τουρισμό με θύματα μικρά παιδιά στην Ταϊλάνδη. Η τρίτη εικόνα αναφέρεται στον πόλεμο στη Συρία.

Ν. Φίλης: Κλίμα συμφωνίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια, εθνικός διάλογος για την Παιδεία

Ν. Φίλης: Κλίμα συμφωνίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια, εθνικός διάλογος για την Παιδεία
Εξερχόμενος από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, δήλωσε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ:
«Η κυβέρνηση και οι πρυτάνεις έχουμε μια κοινή αγωνία να βοηθήσουμε το Πανεπιστήμιο. Αυτό το θεσμό που έχει συμβάλει τα μέγιστα και μπορεί να συμβάλει  στην ανάπτυξη της χώρας και την προκοπή του λαού. Να το βοηθήσουμε μέσα σε συνθήκες οικονομικής  δυσπραγίας να αποτελέσει μοχλό μιας νέας αναγεννητικής προσπάθειας της χώρας. 
Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο πρέπει να το βοηθήσουμε όλοι και από μέσα και από έξω.  Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, είμαστε σε κοινή πορεία υπάρχει συναντίληψη. Όποια προβλήματα  λειτουργικά και επείγοντα προκύψουν συναινετικά θα τα επιλύσουμε.

Εκλογές ΝΔ: Η γαλάζια «Μητέρα των Μαχών» μόλις ξεκίνησε…

Εκλογές ΝΔ: Η γαλάζια «Μητέρα των Μαχών» μόλις ξεκίνησε…
ΟΙ «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ», ΟΙ «ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ «ΠΟΛΕΜΟ» 45 ΗΜΕΡΩΝ
Όταν στις 20 Σεπτέμβρη, στον απόηχο της εκλογικής ήττας του κόμματός του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έλεγε χαμογελώντας στους δημοσιογράφους ότι «έχουμε κι εμείς στη ΝΔ τις δικές μας συνιστώσες», έδινε ουσιαστικά το στίγμα για τα όσα θα ακολουθούσαν μερικές εβδομάδες αργότερα.

Ιδού οι κυβερνητικοί άξονες του παράλληλου προγράμματος, πέραν των προαπαιτούμενων

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ
Μάχη σε έξι άξονες ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση, παράλληλα με αυτή του νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα της Συμφωνίας. Οι εν λόγω άξονες είναι οι εξής:

Αλλάζουν όλα! Μόνο με κάρτα θα ξοδεύονται μισός μισθός και συντάξεις!

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
– Αλλάζουν όλα στην καταβολή μισθών και συντάξεων στο Δημόσιο
– Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σχεδιάζει μόνιμο “capital control” σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους!
– Ο υπάλληλος ή ο συνταξιούχος θα παίρνει στο χέρι 150 ευρώ την εβδομάδα αντί 420 ευρώ που ισχύει σήμερα
– Το σχέδιο θα συνοδεύεται από κίνητρα για τους χρήστες των καρτών