Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ξέρεις πόσο θα πληρώσεις για τα τέλη κυκλοφορίας φέτος; Μπες εδώ και μάθε…

27112015ionia1
Η ώρα που περιμέναμε όλοι έφτασε. Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 βγήκαν στον αέρα και για κάποιους θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες στη τσέπη τους. Θυμάσαι τη πινακίδα του αυτοκινήτου σου, αλλά και το ΑΦΜ σου; Μπες ΕΔΩ και δες πόσο θα πάει φέτος το “μαλλί” για το δικό σου όχημα.

Το project της «πολιτικής συναίνεσης»...

Γράφει ο Μαγια
Το εγχώριο πολιτικό προσωπικό των δανειστών, που λεηλατούν τη χώρα και... κατασπαράζουν τον λαό, φόρεσε αίφνης πανοπλίες αντιμνημονιακές.

Spiegel: Ρωσικές χερσαίες δυνάμεις επιχειρούν στην Συρία

Spiegel: Ρωσικές χερσαίες δυνάμεις επιχειρούν στην Συρία
Με χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού στηρίζει η Ρωσία τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ 'Ασαντ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλο το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό


Πρόσθετους πόρους στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης προκειμένου να καλυφθούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα τα επόμενα δύσκολα...
χρόνια, χωρίς να μειωθούν οι κύριες συντάξεις αναζητά η κυβέρνηση.

Οι προτάσεις της κυβέρνησης για να αποφευχθούν οι περικοπές σε συντάξεις

Οι προτάσεις της κυβέρνησης για να αποφευχθούν οι περικοπές σε συντάξεις
Την πάση θυσία αποφυγή περικοπών στις κύριες συντάξεις επιθυμεί το Μέγαρο Μαξίμου, με τους εταίρους να ζητούν περισσότερο «αίμα» κατά το άνοιγμα του ασφαλιστικού.

Το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζει «αντίμετρα», προκειμένου να μην επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο, που θέλει νέο μαχαίρι στις αποδοχές των συνταξιούχων.

Σκάνδαλο με εγγυήσεις του Δημοσίου

Παραβιάζοντας το νόμο, διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προσέφερε αφειδώς στήριξη σε δεκάδες επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος στους οποίους παρείχε… με το τσουβάλι εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου, χωρίς καν να έχουν υποβάλει αίτηση! 

Μετακινούν τα Τουρκικά Άρματα απο την Αν.Θράκη προς τη Συρία!

ydvgtk4
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα, καθώς και απο δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αποφάσισε την εσπευσμένη μετακίνηση στρατιωτικών δυνάμεων από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Α Θράκη, στα σύνορα με την Συρία και ειδικά στην «καυτή» ζώνη που συνορεύει με τις περιοχές των Τουρκομάνων της Συρίας.

Ο Ιωσήφ Βατοπεδινός για τον φονικότατο Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο που έρχεται [βίντεο]

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος,   Τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο

Πώς θα αποφύγετε τον Μεγάλο Αδελφό στο Internet

1. Tor Project
Το Tor (The Onion Router) είναι ένα σύστημα που δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα ανωνυμίας στο Internet και δρομολογεί τη διαδικτυακή κίνηση μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού δικτύου διακομιστών με σκοπό να αποκρύψει την τοποθεσία ενός χρήστη ή τη χρήση της κίνησης από οποιονδήποτε διεξάγει διαδικτυακή παρακολούθηση.

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος… Η ΝΕΜΕΣΙΣ των Ορθοδόξων που θα ΠΕΣΕΙ στα Κεφάλια της Άπιστης Τουρκίας

586984
Τα μελλούμενα που έρχονται και ζωντανεύουν από τις Δυνάμεις των Ορθοδόξων που σπείρουν τον Όλεθρο στην Τουρκιά και στους αιμοχαρείς γείτονές της!

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

"Κλείδωσε" η εταιρεία για τις εκλογές της ΝΔ

"Κλείδωσε" η εταιρεία για τις εκλογές της ΝΔ - Κεντρική Εικόνα
Λύση στο "γόρδιο δεσμό" της εύρεσης εταιρείας που θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ βρήκαν στην Συγγρού. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΕΦΕ αφού έκανε επαφές με μεγάλες εταιρείες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ,ιδιαίτερα μετά το φιάσκο της περασμένης Κυριακής, κατέληξαν στην επιλογή μεγάλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες και το λογισμικό.

Υπάλληλοι Βουλής: «Η Ζωή απασχολούσε ανασφάλιστους»

upalliloi-boulis-i-zwi-apasxolouse-anasfalistous
Επί 7 μήνες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απασχολούσε «προσωπικό στη Βουλή ανασφάλιστο και απλήρωτο, δίχως συμβάσεις, για να τυπώνουν και να εκδίδουν τα χιλιάδες αντίτυπα της προκαταρκτικής έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» καταγγέλλει ο σύλλογος των υπαλλήλων, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με την πρώην πρόεδρο της Βουλής, με αφορμή την ανανέωση 43 συμβάσεων.

Τι είπαν Καραμανλής-Σαμαράς σε Πλακιωτάκη για το συμβούλιο αρχηγών

ti-eipan-karamanlis-samaras-se-plakiwtaki-gia-to-sumboulio-arxigwn
Χωρίς να δεσμευτεί και να δώσει συναίνεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα προσέλθει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ Η πιο πολύτιμη εικόνα του Αγίου Όρους και η απίστευτη ιστορία της


Πρόκειται για το πιο σημαντικό κειμήλιο του Αγίου Όρους μαζί με την εικόνα του «Άξιον Εστίν». Η Παναγία η Πορταΐτισσα των Ιβήρων και η ιστορία της έχει κάνει πολλούς να δακρύσουν αλλά και να πιστέψουν.

Πούτιν: Χωρίς συγγνώμη δεν μιλώ με τον Ερντογάν

Πούτιν: Χωρίς συγγνώμη δεν μιλώ με τον Ερντογάν
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, καθώς η Άγκυρα αρνείται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους, τόνισε ο συνεργάτης του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσάκοφ.

Jerusalem Post: Η επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ δείχνει πως είναι άνθρωπος των εκπλήξεων

tromaktiko99
Οι ηγέτες του Ισραήλ, της Ελλάδας και της Κύπρου ενδέχεται να… πραγματοποιήσουν τριμερή συνάντηση στην Κύπρο, τον Ιανουάριο, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ, γράφει σήμερα η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post που αναφέρεται εκτενώς στην επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ.

Γέροντας Παίσιος: «Στη Γαλλία χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι... και οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση»

«Στη Γαλλία, παρόλο που είναι κράτος προοδευμένο – δεν είναι υπανάπτυκτο- "τελευταία" ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι. Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα. Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν τη συνείδησή τους. Και όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, για να δικαιολογούν τα πάθη τους, είχαν βρεις τους δώδεκα θεούς, έτσι και αυτοί έψαξαν να βρουν μια θρησκεία που να δικαιολογεί τα πάθη τους, για να τους αναπαύσει σε αυτό το θέμα. Ο Μουσουλμανισμός κατά κάποιον τρόπο τους εξυπηρετεί.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟ ΓΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ

2015112709245372
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟ ΓΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ «ΕΛΛΗ» Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ «ΡΟΣΤΩΦ»ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΕΙ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ!!!

Ρωσία: «H Τουρκία να μην τολμήσει να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου στα πλοία μας» – Πρειδοποιούν με γενικευμένη σύρραξη αν συμβεί κάτι τέτοιο


rwsikos stolos (5)

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ – ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΆΓΚΥΡΑ;

του Βασίλη Καπούλα

Η Ρωσία προειδοποίησε την Τουρκία με γενικευμένο πόλεμο αν τολμήσει να παραβιάσει τις διεθνείς συνθήκες και κλείσει τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων στα ρωσικά πλοά.

Γιατί είναι πικραμένος ο Καραμανλής – Τι λέει σε συνεργάτες του

Γιατί είναι πικραμένος ο Καραμανλής – Τι λέει σε συνεργάτες του
Κόσμος και κοσμάκης μπαινοβγαίνει το τελευταίο διάστημα στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Ο πρώην πρωθυπουργός στους πιο στενούς από αυτούς έχει πολλές φορές διάθεση για χαλαρή κουβέντα και εξομολογήσεις και όχι μόνο για πολιτική ανάλυση.

Λ. Κατσέλη: Ανοίγει ο δρόμος για άρση των capital controls

Λ. Κατσέλη: Ανοίγει ο δρόμος για άρση των capital controls
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης, ανοίγεται ο δρόμος για μετάβαση από την ακριβή χρηματοδότηση, μέσω ELA, σε άντληση φθηνότερης χρηματοδότησης από την ΕΚΤ
και, σταδιακά, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016, για άρση των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, ανέφερε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, σε χαιρετισμό της στο πανελλαδικό συνέδριο της ΟΤΟΕ.

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στον πρωθυπουργό

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στον πρωθυπουργό
H τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών
 Πηγή: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Δύσκολες ήταν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς καθώς παρά την αποδοχή του αιτήματός του από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων, φαίνεται πως τα τρία πρώτα κόμματα μεταβαίνουν αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο, μόνο για να ακούσουν όσα έχει να τους πει ο Αλέξης Τσίπρας.

Το μένος των Ρώσων για την Τουρκία σε έναν χάρτη που σαρώνει στα social media [φωτο]

Για να καταλάβετε το μίσος των Ρώσων που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ρωσία αυτή είναι η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο ρωσικό τουίτερ και κάνει το γύρω των social media με το μήνυμα «Κόψτε την Τουρκία στην μέση και δώστε την στα αδέλφια μας τους Έλληνες και τους Αρμένιους»

Πανικόβλητη η Τουρκία στη θέα των ρώσικων S-400

poutin erntogan
Τρόμος διακατέχει τη Τουρκία. Αναστέλλει τα  αεροπορικά πλήγματα που «πραγματοποιεί» κατά της οργάνωσης ΙΚ στη Συρία. Η απόφαση της Τουρκίας να διακόψει τις πτήσεις της πάνω από τη Συρία λήφθηκε βλέποντας αποφασισμένη τη Ρωσία να ισοπεδώσει ό,τι θεωρεί απειλή.

Άνθρακας ο χρυσός της Μονταζιέρας για το «φαγοπότι» Siemens

siemens

Προσπάθησαν πολλοί να βάλουν στον χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που μάστιζαν για χρόνια την ελληνική κοινωνία και που αποτέλεσε το μείζον πολιτικό θέμα για δεκαετίες.Δυστυχώς για τους υπαίτιους και τους εμπλεκόμενους ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

Δικαίωμα εκδίκησης για την κατάρριψη του μαχητικού "βλέπει" ο πρόεδρος της Δούμας

Δικαίωμα εκδίκησης για την κατάρριψη του μαχητικού "βλέπει" ο πρόεδρος της Δούμας
Πηγή: Brian Bumby / Contributor/Getty Images/Ideal Image
Η Ρωσία έχει δικαίωμα απάντησης με στρατιωτικά μέσα στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την τουρκική αεροπορία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ρωσικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν.

Επιτέλους - Ο Δ.Παπαγγελόπουλος "καθαρίζει" την "κόπρο του Αυγείου": Τέρμα η ασυλία σε όσους δίνουν δάνεια στα κόμματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ 
Επιτέλους μπαίνει ένα "στοπ" στην ασυδοσία χορήγησης δανείων (θαλασσοδανείων πιο ορθά) προς τα κόμματα που δεν αποπληρώνονται ποτέ και τα "φορτώνονται" στην "πλάτη" οι δύσμοιροι Έλληνες πολίτες, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ.Παπαγγελόπουλου ο οποίος αποφάσισε να "καθαρίσει" την "κόπρο" του "Αυγείου.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ-SVR: Οι Ρώσικες μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν τις ΗΠΑ! Την ημέρα των ευχαριστιών θα γίνει αιματοχυσία!

25-11-2015-00-11-5654e0994dd94
Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ «λουτρό αίματος» την επόμενη εβδομάδα των ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών (SVR) σε έκθεση που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο, προειδοποιεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ότι είναι αντιμέτωπη με ένα “λουτρό αίματος”, κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ..ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!

#
Γράφει ο Μανώλης Πράσινος

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ..ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!

'ΒΡΕΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ''.

#


''ΒΡΕΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ''..ΑΜΗΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Ρωσικό μαχητικό Su24 κατέρριψαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις


# 

Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Τουρκική Πολεμική Αεροπορίακατέρριψε στρατιωτικό αεροσκάφος, με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας να επιβεβαιώνει  ότι το μαχητικό ήταν ρωσικό.

Το ρωσικό μαχητικό Su 24που κατερρίφθη από την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας.  Εκπρόσωπος του τουρκικού στρατού επιβεβαίωσε ότι το τουρκικό αεροσκάφος F-16 κατέρριψε πολεμικό αεροπλάνο μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου της.

Ο Ερντογκάν είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχτεί τον πόλεμο κατά του ISIS


wpid-20151124105105.png 
 ΑΓΚΥΡΑ 5-10-2015
Russian steps in Syria are not acceptable for Turkey, President Recep Tayyip Erdogan told reporters on Sunday.

ΑΚΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ..ΜΕ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..


# 

ΑΚΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ..ΜΕ ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ..ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ,ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 1987 ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΗΠΑ-ΕΓΓΛΕΖΩΝ..

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΡΩΣΣΙΑ..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..


#
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ..ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΡΩΣΣΙΑ..ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ..

Καμμένος: Βρέθηκαν τα κονδύλια για την αποκατάσταση των συντάξεων των στρατιωτικών


Καμμένος: Βρέθηκαν τα κονδύλια για την αποκατάσταση των συντάξεων των στρατιωτικών 

Βρέθηκαν τα χρήματα για την αποκατάσταση των αποδοχών και των συντάξεων των στρατιωτικών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος , στη Βουλή.
Απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Παπακώστα, ο υπουργός τόνισε ότι βρήκε τους κωδικούς από τις πληρωμές για εξοπλιστικά προγράμματα και εξοικονομήθηκαν τα χρήματα, τα οποία μπήκαν στους σχετικούς κωδικούς για να αποδοθούν στους δικαιούχους.

Μεϊμαράκης: Παραιτούμαι γιατί το ζήτησε ο Σαμαράς – Αν ανακαλέσει δεν το κάνω


Μεϊμαράκης: Παραιτούμαι γιατί το ζήτησε ο Σαμαράς – Αν ανακαλέσει δεν το κάνω 

Εξαιρετικά θολό παραμένει το τοπίο στην Νέα Δημοκρατίας, λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας καθώς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως ο ίδιος δήλωσε, μπορεί να ανακαλέσει την απόφαση του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος.

Η Σικελική Μαφία απειλεί το Ισλαμικό Κράτος ότι θα τους πάρει τα κεφάλια!


Η Σικελική Μαφία απειλεί το Ισλαμικό Κράτος ότι θα τους πάρει τα κεφάλια! 
Αυτή και εάν είναι είδηση, στους τρελούς καιρούς που ζούμε. Ένας από τους «νονούς» της Σικελικής Μαφίας προειδοποίησε το Ισλαμικό Κράτος ότι εάν τολμήσουν και χτυπήσουν τη Νέα Υόρκη θα έχουν να κάνουν με τη Σικελική Μαφία, τη Κόζα Νόστρα.
Η Σικελική Μαφία εξήγησε ότι θέλει να κάνει το χρέος της και να προστατέψει τους πολίτες.
Ο Τζιοβάνι Γκαμπίνο (Giovanni Gambino), δήλωσε ότι η Μαφία βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τα σώματα ασφαλείας, όπως το FBI, για να προσφέρει στους κατοίκους της Νέας Υόρκης ασφάλεια.

Η γενοκτονία των μνημωνίων.Περσσότεροι θάνατοι στην Ελλάδα από τις γεννήσεις τα τελευταία χρόνια!


ellada-karkinos

Σοκαριστική εξέλιξη : Ο εφιαλτικός αριθμός 24715 και το «τέλος» της Ελλάδας και του ελληνισμού!
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δείχνουν το μέγεθος της «γενοκτονίας» ή «εθνοκάθαρσης» του Ελληνισμού στα χρόνια των μνημονίων.

Εξαιρετική ανάλυση για τους Τζιχαντιστές απο το Σταύρο Λυγερο


isis-trains-children-on-the-use-of-weapons-and-suicide-bombings 
Διαβάστε την μέχρι τέλους

Τζιχάντ με κεφάλαια 2 τρισ. $ απο λαθραία πετρέλαια


Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, εγκλωβισμένοι στο παιχνίδι των γεωπολιτικών ανταγωνισμών, υποτίμησαν ανεπίτρεπτα τη θρησκευτική – πολιτισμική εχθρότητα του ισλαμικού φονταμενταλισμού προς τη Δύση και τον δυτικό τρόπο ζωής

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ… ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ

satanistes1 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά εντυπωσιακή είδηση ότι η επίσημα αναγνωρισμένη «εκκλησία» των Σατανιστών των ΗΠΑ, San Jose, στέκεται στο πλευρό των Τζιχαντιστών και ότι τους υποστηρίζει στο… «ιερό» τους έργο, μετέδωσε η τουρκική εφημερίδα Sözçü, επικαλούμενη και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

H ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ILLUMINATI ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!


paris-trapoula 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ…!

Το θέμα μας το υπενθύμισε φίλος αναγνώστης σε σχόλιο.
Μήπως αυτές οι κάρτες ήταν προφητικές για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν στα αμέσως επόμενα χρόνια;;

AΠOΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ..ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ!!!

Οριστικό! Στις 13 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία


Οριστικό! Στις 13 Δεκεμβρίου οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία - Κεντρική Εικόνα 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του οργάνου της ΝΔ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας είναι η 13η Δεκεμβρίου. 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΡΩΣΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΤΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΛΝΤΙΜΠ!!!


# 

EKTAKTH EIΔΗΣΗ!!!ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΡΩΣΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΤΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΛΝΤΙΜΠ!!!

Για πρώτη φορά Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοινώνει την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου!

 

 

 

 

 

 

 70 χρόνια μετά ο Προκόπης Παυλόπουλος σπάει την ομερτά και ανακοινώνει από την Λαμία για Κατοχικό δάνειο: «Θα επιδιώξουμε αυτό που μας ανήκει»
Πλήρως νομικά ενέργειες και απολύτως δικαστικά επιδιώξιμες» χαρακτήρισε τις Γερμανικές επανορθώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος,Στην αντιφώνησή του,στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Λαμίας,λίγο μετά την ανακήρυξη του ως επίτιμος δημότης της πόλης ο κ. Παυλόπουλος επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στα μηνύματα εθνική ενότητας,ενώ απαντώντας στον Δήμαρχο Λαμίας κ. Νίκο Σταυρογιάννη, που ζήτησε την συμβολή του στην διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου, σημείωσε πως «έχω υποστηρίξει μέχρι σήμερα και ως καθηγητής και ως πολιτικός και τώρα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι οι διεκδικήσεις αυτές είναι πλήρως νομικά ενέργειες και απολύτως δικαστικά επιδιώξιμες» όπως είπε.

Τα πρωτοπαλίκαρα των Βορίδη Τζιτζικώστα, Παπαμιμίκος και Κόλλιας με σχέδιο απαξίωσης της Νέας Δημοκρατίας


#

#

 #

Τα πρωτοπαλίκαρα των Βορίδη Τζιτζικώστα,  Παπαμιμίκος και Κόλλιας με σχέδιο απαξίωσης της Νέας  Δημοκρατίας.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν Είναι ο Προδότης της Νέας Τάξης Πραγμάτων»


cf80cebfcf85cf84ceb9cebd
Αυτό Αναφέρει ο «Άρχων» της Παγκοσμιοποίησης, Τζέικομπ Ρότσιλντ

Εάν θέλεις να δώσεις κάτι σε αυτόν που έχει ανάγκη, δώσε το με όμορφο πρόσωπο, και με λόγια καλά να παρηγορείς την θλίψη του

Εάν θέλεις να δώσεις κάτι σε αυτόν που έχει ανάγκη, δώσε το με όμορφο πρόσωπο, και με λόγια καλά να παρηγορείς την θλίψη του
Άγιος Ισαάκ ο Σύρος

Εάν θέλεις να δώσεις κάτι σε αυτόν που έχει ανάγκη, δώσε το με όμορφο πρόσωπο, και με λόγια καλά να παρηγορείς την θλίψη του. Kαι αν πράξεις έτσι, νικάει η ομορφιά του προσώπου σου, αυτό που δίνεις, στην καρδία του, περισσότερο την ανάγκη του σώματος του, την ημέρα που θα ανοίξεις το στόμα σου να κατηγορήσεις κάποιον, θεώρησε τον εαυτό σου νεκρό εκείνη την ημέρα, και όλα σου τα έργα μάταια, και αν ακόμη σου φαίνεται, ότι ειλικρινά και προς οικοδομή σε παρακίνησε ο λογισμός σου να μιλήσεις, γιατί ποια η ανάγκη να καταστρέψει κάποιος το σπίτι του, και να διορθώσει το σπίτι του φίλου του;