Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!!

incir
ΣΧΟΛΙΟ : Πρόσφατα Γέροντας του Αγίου Όρους είχε πει στον Δημοσιογράφο Διονύση Μακρή,ότι πυρηνική βόμβα θα σκάσει στη γειτονιά μας.Μήπως κοντεύει η ώρα; Διαβάστε τι γράφετε στις ΗΠΑ για τα πυρηνικά στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας που αγνοούνται…..

Οπως έχουμε ειδοποιήσει από τις 21 Ιουλίου,μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία,για το οποίο ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν κατηγόρησε τις ΗΠΑ,μπορεί να ήταν μία δικιά του ενορχήστρωση ώστε να χαθούν κάποια πυρηνικά όπλα από την Αμερικάνικη βάση του Ιντσιρλίκ και να παραδωθούν μέσω Τούρκων διακινητών στο Ισλαμικό Κράτος.
Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!! 

Υπάρχει άγνοια για το που βρίσκονται περισσότερες από 50 πυρηνικές κεφαλές(ίσως να είναι 84)που βρίσκονταν στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ.
Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!! - Εικόνα1Αυτά τα όπλα είναι 10 φορές πιό ισχυρά από αυτά που ισοπέδωσαν τη Χιροσίμα στην Ιαπωνία. Στην πραγματικότητα, ενώ μεγάλο μέρος της προσοχής της Αμερικής επικεντρώνεται στον προεκλογικό αγώνα της Χίλαρυ και του Τραμπ,εμείς παρακολουθούμε τις κινήσεις του Ερντογάν και του αρχηγού του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Ο επόμενος χαλίφης στην Τουρκία θα είναι ο Ερντογάν μετά το αποτυχημένο-σκηνοθετιμένο πραξικόπημα.Το πόσο επικίνδυνος είναι ο Ερντογάν και η χώρα του φαίνεται από το ενορχηστρωμένο,προφανώς δικής του προελεύσεως,πραξικόπημα.Το σενάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία,υπό τις διαταγές του Ερντογάν,και συνέλαβε για προδοσία ακόμα και 60 παιδιά του σχολείου!Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!! - Εικόνα2 Το «Δίκαιο έχει ανασταλεί στην Τουρκία». «Ο Δικτάτορας» έχει αρχίσει τη θητεία του.Ως ηγέτης του ισλαμικού Χαλιφάτου, το έργο πιθανότατα έχει μόλις αρχίσει. Έχει επίσης πάρει βοήθεια από ό, τι νομίζουν κάποιοι ,από τα πιο ασυνήθιστα μέρη.
Το ισλάμ είναι Ισλάμ και αν έχουν πέσει στα χέρια τους κάποια πυρηνικά όπλα δεν αποκλείεται να δούμε προσεχώς μια μεγάλη καταστροφή στην περιοχή που θα τα χρησιμοποιήσουν. Είναι η τελευταία προειδοποίηση προς τον πολιτισμένο και ελεύθερο κόσμο. Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!! - Εικόνα3
Στο 1ο βίντεο θα δείτε τα πυρηνικά που ανήκουν στο ΝΑΤΟ και τη Δύση να υπάρχει πιθανότητα να έχουν πέσει στα χέρια ριζοσπαστών τρομοκρατών για να μας εξολοθρεύσουν.

Στο 2ο βίντεο θα δείτε πως βασανίζουν αυτούς που συνέλαβαν στην Τουρκία σαν πραξικοπηματίες και καταδικάζονται χωρίς να παιρνούν από δίκη ή να τηρούνται οι κανόνες δικαίου.Συνέλαβαν ακόμα και παιδιά σχολικής ηλικίας για προδοσία.Συμβαίνει κάτι πολύ τρομερό.Λείπουν πυρηνικά όπλα από το Ιντσιρλίκ!!!! - Εικόνα4
Ο Ερντογάν κατηγόρησε τον Γκιουλέν για το πραξικόπημα.Ο Γκιουλέν απάντησε ότι ο Ερντογάν ενορχήστρωσε το πραξικόπημα ώστε να δώσει πυρηνικά όπλα στο Ισλαμικό Κράτος για να οργανώσει επίθεση κατά της Δύσης,ενώ επίσης επιτίθεται στους Κούρδους που πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος.
«Θα ήθελα να πω ότι η κατάσταση ασφαλείας στην Τουρκία και στην περιοχή της βάσης του Ιντσιρλίκ δεν ικανοποιούν πλέον τις απαιτήσεις ασφάλειας που πρέπει να έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για την αποθήκευση των πυρηνικών όπλων. Μπορείτε να πάρετε μόνο τόσες πολλές προειδοποιήσεις πριν  από κάτι που πηγαίνει τρομερά λάθος. Ήρθε η ώρα να αποσύρουμε τα όπλα». Εμείς προσευχόμαστε ότι δεν είναι ήδη πολύ αργά. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου