Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ! Kαταρρέει η Deutsche Bank και μαζί της η Μέρκελ;


012087_MB30-02-1024x576
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην Γερμανία.
Γονάτισε η Deutsche Bank η οποία είναι ο καθρέφτης της φαύλης πολιτικής της Μέρκελ η οποία 6 χρόνια τώρα στηρίζει το χυδαίο πελατειακό κράτος της Ελλάδας.
Προφανώς η Deutsche Bank είναι η εικόνα του φαύλου γερμανικού πελατειακού κράτους. Εικόνα μιας Γερμανίας μεγάλες πολυεθνικές της οποίας είχαν (και εξακολουθούν να έχουν) σαν τρόπο διείσδυσης την δωροδοκία και τους κατά τόπους αχυρανθρώπους τους.
Δείτε λοιπόν τον Αθλο της Deutsche Bank σε αριθμούς ο οποίος δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την οικονομία της Γερμανίας αλλά και την τύχη της Μέρκελ η οποία έχει εκλογές το 2017.
Πτώση 98% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Deutsche Bank στο β΄ τρίμηνο, και διαμορφώθηκαν στα 20 εκατ. ευρώ.
Τα καθαρά έσοδα του β΄ τριμήνου μειώθηκαν 20% και διαμορφώθηκαν στα 7,4 δισ. ευρώ.
Η μετοχή της εταιρείας έχει υποχωρήσει 43% από την έναρξη του έτους, σε σχέση με την πτώση κατά 27% του τραπεζικού δείκτη του Stoxx Europe.
Οι επενδυτές πουλούν τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου μετά από την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου για έξοδο από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Η Deutsche Bank έχει υποστεί μεγαλύτερο πλήγμα από τις περισσότερες τράπεζες. Η γερμανική τράπεζα μειώνει το κόστος και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις νέες, πιο αυστηρές κεφαλαιακές απαιτήσεις στα επόμενα τρία χρόνια.
Προσπαθεί επίσης να διευθετήσει τις έρευνες των ρυθμιστικών αρχών που αναμένεται να καταλήξουν σε μεγάλα πρόστιμα, που θα αποτελέσει άλλη μία αβεβαιότητα για τους επενδυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου