Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Οι Αμερικάνοι βιάζονται σε 100 μέρες να κουρέψουν το χρέος μας και τον σουλτάνο;

. 
1
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Έλα κόσμε να πάρεις… το παζάρι ξεκίνησε και βγαίνουν τα άπλυτα στην φόρα.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Μας αγάπησαν γιατί τους πρόδωσε ο Ερντογάν;
¨Αυτοκριτική για τα λάθη που διέπραξε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρώτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας, καθώς και αναγνώριση της «μοναδικότητας του ελληνικού προβλήματος»,

Ο Άδωνις τα μασάει για τον ΠτΔ – Τι θα κάνει τώρα ο Κυριάκος;


Ο Άδωνις τα μασάει για τον ΠτΔ – Τι θα κάνει τώρα ο Κυριάκος; 

Τα μασάει για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, γεγονός που αναμένεται να επιφέρει εσωκομματικές αναταραχές στην ΝΔ καθώς ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση κατά της εκλογής ΠτΔ από το λαό.
Συγκεκριμένα στην ερώτηση «Συμφωνείτε με τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας που πρότεινε ο κ. Τσίπρας;», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν απαντά ευθέως, μη στηρίζοντας έτσι την άποψη Μητσοτάκη:

Τα σενάρια πρόωρων εκλογών και οι μυστικές δημοσκοπήσεις του Τσίπρα


Τα σενάρια πρόωρων εκλογών και οι μυστικές δημοσκοπήσεις του Τσίπρα 

Οι πρόσφατες πρωθυπουργικές εξαγγελίες περί αναθεώρησης του Συντάγματος, η ψήφιση του εκλογικού νόμου αλλά και τα μέτρα υπέρ των πλέον αδύναμων οδηγούν αρκετούς από την πολιτική ζωή του τόπου στην εξύφανση σεναρίων περί των πραγματικών προθέσεων της κυβέρνησης.
Οι παράγοντες αυτοί κατ’ αρχάς δεν θεωρούν καθόλου τυχαίο ότι η έναρξη της συζήτησης στο Κοινοβούλιο για την αναθεώρηση του Συντάγματος τοποθετήθηκε από τον πρωθυπουργό για την άνοιξη του 2017, ενώ η κυβέρνηση έσπευσε να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο.